פורסם 2013 ביוני 412 שנים מחבר בסופו של דבר לא הלכתי (זאת אומרת הלכתי ,אבל חזרתי היום במקום עוד שבוע וחצי, סיפור ארוך) הענין הוא שמישהו בלי כוונה כיבה את המחשב (הוא ראה שהלכתי והוא ידע שזה לשבוע וחצי אז הוא כיבה) עכשיו אני צריך להפעיל את זה מחדש ולקוות שהפעם זה יהיה יותר מהר.בכל זאת, תוכלו להסביר לי את זה As I mentioned at the start of this repair, this disk also has corruption in the boot sector of the partition that we are trying to make visible again. When this is the case TestDisk will stop at this point and ask you to fix it before it finishes writing the new partition table. If the backup boot sector is good (as in this case) simply choose BACKUP BSand press enter. In the event that the backup boot sector is also bad then choose REBUILD BS.?תודהנ.ב. לא הבאתי לו את הפקודה write כיוון שזה לא רק זה אלא באמצע צריך להביא לו עוד פקודות (שעליהם שאלתי מקודם) ולא ידעתי כמה זמן זה יקח, רציתי להגיד למישהו שימשיך אבל לא הספקתי... נערך 2013 ביוני 412 שנים על-ידי eido300
פורסם 2013 ביוני 412 שנים אאוץ.זה לא יהיה ככה פתאום מהר יותר.אני ממליץ לך לנסות לעשות את זה בפעם אחרת שתוכל להיות בטוח שיש למחשב יומיים עבודה.וגם לתת לו כמה שעות להתקרר.אתה עדין לא רואה ההרדיסק מהווינדוס כן?
פורסם 2013 ביוני 412 שנים מחבר אאוץ.בהחלט.זה לא יהיה ככה פתאום מהר יותר.מממ... באסה.אני ממליץ לך לנסות לעשות את זה בפעם אחרת שתוכל להיות בטוח שיש למחשב יומיים עבודה.וגם לתת לו כמה שעות להתקרר.עכשיו זה נראה לי הפעם האחרונה שיש לי יומיים בזמן הקרוב אז הפעלתי את זה עכשיו, אני מקוה שאני יצליח לגמור את זה ולא יהיו עוד "תקלות".אתה עדין לא רואה ההרדיסק מהווינדוס כן?לראות - תמיד ראיתי אותו, אבל גישה- לא היתה לי אליו,בwindows עוד לא ניסיתי להפעיל אותו עדיין, מה שכן זה שמקודם לא ראיתי אותו באובנטו ועכשיו אני רואה, עדיין אין גישה אבל לפחות רואה.תוכל להסביר לי מה ששאלתי בהודעה הקודמת?תודה
פורסם 2013 ביוני 412 שנים http://html5.litten.com/how-to-fix-external-disk-drive-suddenly-became-raw/#רשום boot sector:status ואז או שרשום bad או שרשום good.אם רשום good ללחוץ BACKUP BS ואם רשום bad ללחוץ REBUILD BS.אחרי השחזור שלוקח שעות זה 2 דקות שאר הפעולות.
פורסם 2013 ביוני 512 שנים מחבר סוף סוף הוא גמר לסרוק עכשיו לחצי על write והוא כותב you will have to reboot for the the change to take effectאני אמור ללחוץ ok (כמו שאני מבין הוא רוצה לאתחל את הקשיח)במדריך לא כתוב לגבי זה כלום, מה לעשות?- - - תגובה אוחדה: - - -סוף סוף הוא גמר לסרוק עכשיו לחצי על write והוא כותב you will have to reboot for the the change to take effectאני אמור ללחוץ ok (כמו שאני מבין הוא רוצה לאתחל את הקשיח)במדריך לא כתוב לגבי זה כלום, מה לעשות?
פורסם 2013 ביוני 512 שנים מחבר אני לא יודע אם זה הכוונה כי הוא עדיין לא עשה את הwrite אלא ישר אחרי שלחצתי על זה הוא כתב לי את זהאגב האופציה היחידה שם זה ok אין שם שום אופציה אחרת. נערך 2013 ביוני 512 שנים על-ידי eido300
פורסם 2013 ביוני 512 שנים לחץ OK.אחרי הלחיצה על OK המחשב יתכבה ואז מה שKAKADU999 אמר.[או שהוא יסגור את החלון]הוא רשם reboot לא format [אותו דבר בגוגל translate]
פורסם 2013 ביוני 512 שנים מחבר אבל יש המון שלבים שהוא עדיין לא עשה אם תכנס למדריך שהבאת לי תראה שאחרי שלחצתי write יש עוד כמה שלבים.תודה
פורסם 2013 ביוני 512 שנים מחבר אוקיי אם אתם בטוחים שזה מה שאני צריך לעשות אני יעשה אני רק צריך לדעת שאתם בטוחים (כי אם לומר את האמת אני קצת מפחד מהאיתחול, וחוץ מזה הגענו עד לכאן חבל להרוס הכל בגלל טעות אחת).תודה
פורסם 2013 ביוני 512 שנים מחבר לחצתי ok והוא לא עשה כלום אלא חזר לשלב שבו אני אמור לבחור analyse מה לעשות?תודה נ.ב. אני רק מזכיר שהוא דילג על כמה שלבים.
פורסם 2013 ביוני 512 שנים ללחוץ Quick וQuick ואז יסגר החלון[או על כפטור הX].אחרי זה לכבות את המחשב START>SHUTDOWN. נערך 2013 ביוני 512 שנים על-ידי 1_AviV
פורסם 2013 ביוני 512 שנים מחבר אוקיי עשיתי את זה משום מה הוא לא נכבה לבד אז כיביתי אותו ידנית עכשיו אני יפעיל אותו עם דיסק של אובנטו ונראה מה יקרה.תודה רבה- - - תגובה אוחדה: - - -לצערי זה לא הצליח.נראה לי שפשוט דילגנו על החלק הכי חשוב שבו הוא בעצם כותב את המחיצה.עכשיו יש לי עוד בעיה ברגע שאני מנסה להדליק את המחשב הוא כותב לי NTLDR is missing (אם אני מדליק את זה בלי הקשיח הוא מתחיל לעלות).מה לעשות? נערך 2013 ביוני 512 שנים על-ידי eido300
פורסם 2013 ביוני 512 שנים תגדיר בביוס.הוא מחפש בטעות את הווינדוס על הדיסק 2T[תמיד קורה שמשחקים עם הדברים האלה] לא קרה כלום.בעליית המחשב אתה צריך ללחוץ על מקש כולשהו[יהיה רשום בתמונה עם הלוגו של הלוח אם].תגיד את דגם הלוח אם נוכל לכוון אותך בדיוק.- - - תגובה אוחדה: - - -נ.בשזה יצליח לעלות ש2 הדיסקים מחוברים עולי הווינדוס יעשה עליו סריקה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.