פורסם 2013 ביוני 212 שנים תזכור שאם אתה משחזר מידע אל תשחזר אותו לאותו התקן ..תימנע ,עד אשר תשחזר את כל המידע לכתוב חומר חדש אל ההתקן .
פורסם 2013 ביוני 212 שנים מחבר תזכור שאם אתה משחזר מידע אל תשחזר אותו לאותו התקן ..תימנע ,עד אשר תשחזר את כל המידע לכתוב חומר חדש אל ההתקן .הערה נכונה תודה רבה
פורסם 2013 ביוני 212 שנים מחבר הצלחתי סוף סוף את התוכנה שאביב הביא לי והיא בהחלט עובדת רק לא הבנתי משהו במדריך אחרי שעשיתי את החיפוש ה"עמוק" אני אמור "לכתוב" את כל המידע עוד פעם על אותו קשיח? אין אפשרות לכתוב אותו בקשיח אחר?שוב פעם מצטער על הדאבל
פורסם 2013 ביוני 312 שנים לא מכיר את התוכנה שהוא הביא , אבל סביר להניח שאתה יכול לבחור קבצים מסוימים ואז הוא שואל היכן לשמור . אני אישית מבסוט מ recuva , הרבה יותר טובה מרוב התוכנות שעולות 20-100 דולר ויותר .
פורסם 2013 ביוני 312 שנים אני לא מתיימר להיות מומחה , אך פותח האשכול ייבחר מה לעשות . אם כבר יש בעיה סביר להניח שיש לו בעיה ב MFT . בכל מקרה שיהיה לו בהצלחה
פורסם 2013 ביוני 312 שנים מחבר אז ככה קודם כל תודה לכולם דבר שני "פותח האשכול" כרגע מנסה לחלץ את המידע עם ההתוכנה שאביב הביא כרגע זה עובד אבל ממש לאט הגעתי לשלב של ה"סריקה עמוקה" וזה כבר 19 שעות ו41 דקות (נכון לרגע זה) סורק וזה הגיע רק ל 85% אחרי זה עוד צריך לתקן את כל הקבצים הפגומים (לא זוכר איך קראו לזה שם, אגב הם הזכירו משהו על טובים ולא טובים איך אני יודע מתי זה טוב ומתי לא?) ו"לכתוב" את זה מחדש אני עדיין לא מבין איך זה יעזור לי אם הקשיח פגום? אני מקווה שזה יעבוד ואם לא אני חושב שאני אלך על מה שהציעו כל השאר עם הrecuva. ואגב כאן זה באמת לא רעיון טוב שפותח האשכול יבחר כי (לצערי) לפותח האשכול אין שום מושג בנושא. נ.ב. עכשיו עברו כבר 19 שעות ו56 דקות והוא עדיין על 85% ככה זה אמור להיות? שוב תודה רבה לכל העונים.
פורסם 2013 ביוני 312 שנים מחבר אוקיי תודה.עריכה :רק תוכל להסביר לי את החלק של החלקים הפגומים? מתי אני אמור לתקן ומתי לא? נערך 2013 ביוני 312 שנים על-ידי eido300
פורסם 2013 ביוני 312 שנים היה לי סיפור עם הרדיסק 2T שלקח לו 12 שעות עם התוכנה הזאת.פשוט תשאיר את המחשב דלוק בלילה ותדאג שיתקדם טיפה[נגיד אחוז ל8 דק]
פורסם 2013 ביוני 312 שנים מחבר ההרדיסק הזה הוא 2T והוא רץ כבר מעל 21 שעות, עכשיו הוא על 86% אולי זה בגלל שהמחשב ישן (מאוד ישן)?ואולי תוכל להסביר לי על החלק של הקבצים הפגומים שצריך לתקן ואיזה כן לתקן ואיזה לא?תודה.
פורסם 2013 ביוני 312 שנים הוא מתקן את הטבלה לא את הקבצים.אבל הוא שמחזר אותה לפי הקבצים שלוקח הרבה זמן לאתר בלי הטבלה. כול עוד הוא מתקדם תשאיר את זה ככה[או שהוא נתקע כמה שעות על 86%?].לגבי האיטיות חיברתה בסוף בusb או sata?
פורסם 2013 ביוני 312 שנים מחבר sata נראה לי (חיברתי אותו לתוך המחשב עם החיבורים של הקשיח השני, עם כבל כמו שבתמונה שהבאת)תודה
פורסם 2013 ביוני 412 שנים מחבר סוף סוף המחשב גמר לסרוק אז מה שנשאר זה לעבור על כל התיקיות ולהגיד לו שיכתוב את המחיצה אבל אני צריך ללכת ומאמין שבזמן הקרוב אני לא אהיה ליד המחשב (או מחשב בכלל) אז אני לא יכול לגמור אני אבקש ממישהו שיגמור אבל אני עדיין לא אוכל לעדכן אתכם ולשאול לפי הצורך (שאני יחזור אני כמובן יעשה זאת).תודה רבה לכולם. נערך 2013 ביוני 412 שנים על-ידי eido300
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.