עבור לתוכן

האם ה-PC מת?

Featured Replies

• תגובות 208
  • צפיות 30.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

liorwohl גם אתה אחד מאלה שמתלהב מאופנה וכול דבר שצץ אתה ישר מתלהב היום אין תחליף לPC

ולא היה הכול זה מוצרי נישה שלא מסוגלים לעשות 50% ממה שהPC מסוגל האנדרואיד

היא מערכת הפעלה חלשה לא יציבה זוללת זיכרון וחשמל היא לא תחליף לשום מערכת הפעלה רצינית

ובקשר לWIN8 זהת מערכת הפעלה מעולה חזקה יציבה אפשר לעשות אייתה הכול בלי בעיה

ולא רק גלישה ברשת וגם עם הPC יעלם ויעלמו אתיו 60% מהחברות יצרניות המחשבים ועסקים

שחייבם לעבוד רק עם PC אז אין סיכוי שזה יקרה גם לא בעוד 5 10 שנים ומשתמש כמוך שלא מניצל 30% מPC שמחפש תחליפים זולים בשביל שטויות כמו שאתה אומר הוא לא משתמש PC מקצוען וגם בקושי חובבן ואתה מפסיד הרבה

בקשר לצמיחה בעולם הPC זה נורמלי במיוחד שהמחשבים נהיו חזקים מאוד ושורדים יותר זמן ולכן במקום להחליף כל שנתיים אפשר להחליף מחשב כול 3 4 שנים זה ההבדל

נערך על-ידי סוכריות MאנדM

פורסם

כדאי לציין גם ששוק הניידים בצמיחה מתמדת. זה ללא ספק PC.

פורסם
liorwohl גם אתה אחד מאלה שמתלהב מאופנה וכול דבר שצץ אתה ישר מתלהב היום אין תחליף לPC

ולא היה הכול זה מוצרי נישה שלא מסוגלים לעשות 50% ממה שהPC מסוגל האנדרואיד

היא מערכת הפעלה חלשה לא יציבה זוללת זיכרון וחשמל היא לא תחליף לשום מערכת הפעלה רצינית

ובקשר לWIN8 זהת מערכת הפעלה מעולה חזקה יציבה אפשר לעשות אייתה הכול בלי בעיה

ולא רק גלישה ברשת וגם עם הPC יעלם ויעלמו אתיו 60% מהחברות יצרניות המחשבים ועסקים

שחייבם לעבוד רק עם PC אז אין סיכוי שזה יקרה גם לא בעוד 5 10 שנים ומשתמש כמוך שלא מניצל 30% מPC שמחפש תחליפים זולים בשביל שטויות כמו שאתה אומר הוא לא משתמש PC מקצוען וגם בקושי חובבן ואתה מפסיד הרבה

בקשר לצמיחה בעולם הPC זה נורמלי במיוחד שהמחשבים נהיו חזקים מאוד ושורדים יותר זמן ולכן במקום להחליף כל שנתיים אפשר להחליף מחשב כול 3 4 שנים זה ההבדל

מה נותן לי "PC" (ווינדוס) שאנדרואיד לא?

- משחקים - מבין שגיימרים יעברו אחרונים. לרוב שאר האנשים - באנדרואיד יש הרבה יותר משחקים טובים ופשוטים שלא מצריכים כרטיס מסך יקר, שרק לכמה לגיימרים יש.

- אופיס - נהיה פחות ופחות רלוונטי, יש גוגל דוקס וגם יש אופיס של מייקרוסופט שאמור לצאת לאנדרואיד וIOS.

פוטושופ, עוד כמה תוכנות מקצועיות - זה חסר באמת, אבל כמה אנשים צריכים את זה? ומעבר לזה, כשאנשים יתחילו להשתמש באנדרואיד כמערכת ראשית שלהם, גם התוכנות האלה יעברו לאט לאט.

עכשיו כמה אנשים אתה מכיר שצריכים את אחת מהתכונות האלה?.. לעומת זאת באנדרואיד לא צריך להתקין דריברים ולדאוג לתחזוקה, הרבה יותר קל להתקין דברים ויותר קשה לחטוף סרגלי כלם ותוכנות מפגרות כי יש את הPLAY STORE (ומי שמתחזק מחשב של אמא\סבא\סבתא יודע כמה זבל כזה מצטבר במחשב ווינדוס), הרבה יותר קל לעשות שינויים של חננות באנדרואיד מאשר בווינדוס, אפילו לGEEKS זה עדיף.

ווינדוס 8 לעומת זאת הולכת אחורה, אף אחד לא אוהב להשתמש בה. כאילו במייקרוסופט רוצים לקרוס. היתרון שלהם של חלונות במקום מסך מלא, דווקא אותו הם זונחים, ווינדוס 8 גם נמכרת על חומרה דומה לשל אנדרואיד, אז למה שמישהו יקנה את הווינדוס דווקא?

כרגע אנחנו בשלב ביינים, לא סתם אני גולש מהווינדוס 7 שלי בלפטופ PC. אבל זה שלב שהולך לעבור מהעולם. ווינדוס לא תשרוד עוד הרבה, וטוב שכך כי זה חתיכת חרבון מגעיל שבנוי מטלאים של 20 שנה על בסיס רעוע במיוחד.

ועל אנדרואיד אתה אומר "חלשה לא יציבה זוללת זיכרון וחשמל היא לא תחליף לשום מערכת הפעלה רצינית" ?

ווינדוס זה הדבר הכי לא יציב בעולם. לא רק בהקשר של מערכות הפעלה.

זוללת זכרון - ממש לא

זוללת חשמל? איך בדיוק אם היא עובדת יום שלם על מכשיר עם זוללה קטנטנה? לך תסתכל איזה סוללה יש ללפטופ וכמה שעות הוא מחזיק

ולהזכירך זה לינוקס, אפשר לעשות שמה הכלללללל, אין יותר חזק מזה. אומנם כרגע המערכת הפעלה הזאת דיי חדשה והUSE CASE שלה זה אנשים שמשחקים באנגרי בירדס, אבל אתה יכול לחפש אנשים שהפעילו גם אובונטו שלם עם קרנל של אנדרואיד או התקינו שרת WEB על הטלפון וכל מני דברים הזויים כאלה, ככה שאפשרויות ממש לא חסר ויש פה הרבה יותר יכולות מווינדוס.

נערך על-ידי liorwohl

פורסם

רוב הדברים שאומרים פה על אנדרואיד זה מה שבזמנו אמרו על אובונטו ודומיה

וכולנו יודעים איפה אובונטו היום

פורסם

אתה מוזמן להשתמש במערכות הפעלה כמו ubuntu שגם לה יש מנהל חבילות (עיקרון דומה לחנות אפליקציות). PC זה לא רק windows אתה יודע...

ואין מה לעשות, גיימרים רוצים גרפיקה גבוהה, עורכי תמונה ווידאו צריכים מחשבים חזקים מאוד, מתכנתים כמובן חייבים PC בשביל לפתח אפליקציות לטאבלטים.

מה הפילוג של אותם אנשים באוכלוסייה? לא גבוה בכלל. אבל עדיין קיים ועדיין ייעודי מאוד שמצריך התקדמות ושייך לשווקים שמגלגלים המון כסף.

לעולם פלטפורמות מבוססות ענן לא יהיו יציבות או בטוחות כמו מחשבים אישיים. חוץ מזה, עד שתשתית האינטרנט לא תתקדם משמעותית,

קשה לראות לאן כל זה מתקדם.

פורסם

כל הפתרונות המשלובים והזולים, כולל מחשב נייד במידה רבה, לא נותנים אפשרויות קונפיגורציה רבות ובטח לא מודינג.

מטבע הדברים, רוב הגולשים כאן מתים על זה. ואני מאמין שיש לכך תרומה בהכחשת המציאות. ;)

פורסם

אני גם אמרתי את זה בזמנו על אובונטו וגם השתמשתי בה כמה שנים, אבל הם החליטו כמו במייקרוסופט להחליף את כל הממשק באיזה זוועה לא יציבה בשם UNITY כי משומה הם הכניסו לעצמם לראש שלכולם יש טאבלטים ולא מחשבים רגילים. ממש כמו ווינדוס 8, אותה הבעייה רק הרבה לפני.

גם באובונטו המנהל חבילות מתוסבך ודיי קל לשבור את כל המערכת.. אנדרואיד הרבה יותר ידידותית.

אנדרואיד ממשיך את הדרך הנכונה, משתמשים באנדרואיד כמות אנשים אדירה, אני לא אתפלא אם עכשיו לפי כמות יש לפחות חצי אנדרואיד ממה שיש מחשבים עם ווינדוס. גוגל יודעים לעבוד ועושים מה שהציבור רוצה ולא איזה הזייה של מעצב עם הראש בעננים שחושב שעכשיו שנת 2020 (זה הסיבה היחידה שאני רואה ללמה כמעט כל המערכות לPC החליטו שיש צורך לעבור לממש טאבלטים כשאין לאף אחד טאבלט מתאים)

PC יישאר למי שירצה, אבל תפסיקו לחיות בסרט בגלל המודינג חח... לאף אחד לא אכפת אם אפשר לשדרג את המעבד או הכרטיס מסך.

גם אפשר לתכנת מאנדרואיד, כל מה שצריך זה לחבר מסך ומקלדת ולהוריד את העורך טקסט \ IDE, שאפשר לכתוב אותו גם לאנדרואיד ואני בטוח שכבר עובדים על תוכנות כאלה או שיש בPLAY STORE דברים התחלתיים.

נערך על-ידי liorwohl

פורסם
אני גם אמרתי את זה בזמנו על אובונטו וגם השתמשתי בה כמה שנים, אבל הם החליטו כמו במייקרוסופט להחליף את כל הממשק באיזה זוועה לא יציבה בשם UNITY כי משומה הם הכניסו לעצמם לראש שלכולם יש טאבלטים ולא מחשבים רגילים. ממש כמו ווינדוס 8, אותה הבעייה רק הרבה לפני.

אנדרואיד ממשיך את הדרך הנכונה, משתמשים באנדרואיד כמות אנשים אדירה, אני לא אתפלא אם עכשיו לפי כמות יש לפחות חצי אנדרואיד ממה שיש מחשבים עם ווינדוס. גוגל יודעים לעבוד ועושים מה שהציבור רוצה ולא איזה הזייה של מעצב עם הראש בעננים שחושב שעכשיו שנת 2020 (זה הסיבה היחידה שאני רואה ללמה כמעט כל המערכות לPC החליטו שיש צורך לעבור לממש טאבלטים כשאין לאף אחד טאבלט מתאים)

אל תשווה כמות אנשים בשווקים שונים

יש גם כמות אדירה של משתמשי IOS זה אומר שהיא תחליף את הPC? זו טענה מטומטמת

וUNITY היא ממש לא הבעיה המרכזית של אובונטו (וכמוה כל מערכות הלינוקס)

פורסם

גם אפל לא בדיוק יצרו דברים שהיו הגיוניים ואנשים ניבאו לה כישלון. רבים מהמוצרים הללו הצליחו בצורה בלתי רגילה.

החל במחשבים מעוצבים, ממשיך בפורמט ה-MP3 ונגנים כאלה וכלה באייפון (סלולארי עם מסך מגע??)

פורסם

ואין מה לעשות, גיימרים רוצים גרפיקה גבוהה, עורכי תמונה ווידאו צריכים מחשבים חזקים מאוד, מתכנתים כמובן חייבים PC בשביל לפתח אפליקציות לטאבלטים.

מה הפילוג של אותם אנשים באוכלוסייה? לא גבוה בכלל. אבל עדיין קיים ועדיין ייעודי מאוד שמצריך התקדמות ושייך לשווקים שמגלגלים המון כסף.

אתה מסכים אם זה ששוק ה PC ישתנה מהותית כאשר רוב רובם של המשתמשים ינטשו אותו? (אפילו פרט למשתמשים שציינת)

כמה אתה חושב שמחירי המעבדים יהיו כאשר אינטל תמכור הרבה פחות מעבדים לשוק ה PC מצד אחד, ומצד שני תצטרך להשקיע אותו הדבר בפיתוח ? וזה לא פריט החומרה היחיד שנמצא בכל PC.

- - - נערך: - - -

linux sux, linux sux

העובדה היא, שלינוקס כבשו בשקט בשקט את השוק. על מה מבוסס אנדרואיד? או iOS ?

פורסם

linux sux, linux sux

העובדה היא, שלינוקס כבשו בשקט בשקט את השוק. על מה מבוסס אנדרואיד? או iOS ?

"מבוסס" לא שווה אותו דבר

כמו שבגלל שלינוקס מצליח בסלולר לא בהכרח אומר שהוא מצליח בנייחים לכן גם הכישלון של ווינדוס פון לא גורם לכישלון של ווינדוס בנייחים

אל תקשר בין סלולר/טבלט לבין נייחים/ניידים

אתה כל הזמן אומר "ינטשו ינטשו" אבל אין באמת סיבה שמישהו מחר (או עוד שנה) יחליט למכור את המחשב שלו ולהעביר הכל לטאבלט/טלפון. זה לא פרקטי

פורסם

בטח שאין סיבה. מישהו טען זאת ? מישהו גם טען מחר או עוד שנה?

בינטשו הכוונה לא יקנו מחשב חדש, אלא משהו אלטרנטיבי. לא על זה כל הדיון ?

אני חושב שלמרבית המשתמשים ה PC הבא שהם ירכשו, יהיה ה PC האחרון.

נערך על-ידי Kalen

פורסם

ואני שואל,למה?

דבר ראשון זה ידוע שרוב האנשים בשוק המחשבים לא מחליפים מחשב כל שנה (לעומת שוק הסלולר)

האנשים היחידים שאני מכיר בשוק המחשבים שאול מחליפים כל שנה זה אנשי המקבוק (אבל הם כת אז לא משנה)

אינטל/AMD/נוידיה יודעים שזה המצב (כי הוא היה ככה מאז ומעולם) ולא מתכננים על תחלופה שנתית של מחשבים בעולם

דבר שני, למה לעזאזל שמישהו ינטוש את המחשב? אין לו סיבה(ויכולת, אבל זה פחות חשוב)

אני רוצה לראות אותך שורד שבוע-חודש בלי להשתמש במחשב אלא אך ורק בטלפון/טאבלט שלך

פורסם

לא רק שאנשים עוברים להשתמש באנדרואיד במקום ווינדוס, הפעם זה קורה מהצד הנכון - דווקא אלו ששונאים טכנולוגיה (אבל יש להם גלקסי 3.. מדינה מוזרה אבל זה קורה והרבה) אומרים למה אני צריך לפטופ? יש לי פייסבוק ויוטיוב בטלפון... ואני מכיר את זה מקרוב זה היה תיאור של אח שלי.

גם אבא שלי - קנה טאבלט (אחרי שכנועים רבים זה נקסוס 7 ולא אייפד מעפן) הוא כבר לא פותח את הלפטופ שלו כמעט מאז.

אמא שלי - קוראת מיילים רק מהטלפון, והיא הכי לא יודעת להשתמש בטכנולוגיות בעולם..

אח שלי כבר רצה להביא לי את הלפטופ שלו בתמורה לטלוויזיה LCD 32..

הוא שונא להתעסק בדברים האלה, והוא מעדיף גם את השירים להוריד דרך הטלפון, ולהעביר לDOK שהוא מחבר באוטו בעזרת OTG, ואין לו בכלל מושג מה זה OTG אבל זה פשוט עובד לו.

אין מצב בעולם שהוא יקנה עוד מחשב, וגם אני לא נראה לי שאקנה עוד מחשב אבל אני עדיין לא בטוח בזה ב100% כמוהו.

למה בנאדם ממוצע צריך מחשב "PC" דווקא? יש לו כרום ב2 המכשירים.

תסתכלו בפייסבוק שלכם, תנסו לראות מי בטלפון ומי במחשב. תהיו מופתעים לגלות שחבריכים הלא חננות כנראה כמעט בטוח בטלפון.

נערך על-ידי liorwohl

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים