עבור לתוכן

יאיר לפיד נואם בכנסת

Featured Replies

• תגובות 279
  • צפיות 37.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם ככה מתנהלים דיונים, למה שלא יתנהלו כך נאומים?

כולי תקווה שלפיד לא יתקלקל ולא יתקפל לאיומי פולסא דנורא וקצת קומבינות עם דרעי.

דיון הוא צדדים מרובים

נאום הוא חד צדדי (אני נואם לא כולנו נואמים ביחד)

ברור שזה לא הפעם הראשונה זה לא הופך את זה לפחות בזיוני

פורסם

טקטיקות? המונחים "הדרת נשים", "שוויון", "גזענות" ו"דמוקרטיה" נשמעים לך מוכרים? מבלי להתייחס כרגע למשמעותיהם כרגע הם משמשים לא יותר מכלי ניגוח דמגוגי.

אכן התקשורת השמאלנית היא ביב שופכין רדוד ואווילי, ואני שמח לראות שהיא קופלה וחונכה מחדש על ידי השפויים בעם, היום הם מיעוט מבוטל ולא רלוונטי מבחינה לוגית בסיסית.

עם כל זאת, לקרוא ללפיד שונא חרדים, ולהכביר במאמרים(אני קורא המודיע והמבשר) שמציגים אותו כשונא חרדים סדרתי, ולצטט חכ'ים חרדים כאילו זאת מלחמה, זאת טקטיקה נלוזה גם כן, כי הם יודעים שאין להם מה למכור.

לפני הבחירות דיברתי כם כמה חרדים, והם היו בטוחים שחזרתו של מלך הגנבים דרעי, תיתן להם 17 18 מנדטים, צחקתי להם בפרצוף, ולא עוד הם גם חיככו ידיים בהנאה ואמרו שהוא יעלה את הקיצבה של הכוללים, והילדים, צחקתי שוב, ואמרתי להם שמה שהיה, לא יהיה, הם צחקו.

העיקר שצחקנו.

אני מקווה שיפסיקו לממן את המוסדות שלהם, לא רק שזה גזל, אלא שהמוסדות שלהם מושחתות כמעט כמו דרעי, ומשמשות לקידום מקורבים, וג'ובים למשפחה.

ככה זה במועצות הדתיות, שלא לדבר על שאר המקומות שמקבלים תקציבי עתק.

הדבר שמצחיק אותי, זה שאחרי שאדם חרדי או רב לצורך הענין נפטר ועולה למעלה, הוא רואה שאין בידו לא מצוות ולא לימוד תורה, והוא יגיד"מה? ??? הייתי ראש כולל 20 שנה!!! איפה הכל הלך???"

"זה הלך לבוריס, ואחמד, ולדויד, הם בתכל'ס מימנו אותך, בלעדיהם לא היית משיג כלום."

ראש הכולל:"אויי ויי"

בכבוד.

פורסם

דיון הוא צדדים מרובים

נאום הוא חד צדדי (אני נואם לא כולנו נואמים ביחד)

ברור שזה לא הפעם הראשונה זה לא הופך את זה לפחות בזיוני

הנקודה שלי היא שאם לא מכבדים אחד את השני במהלך דיון, הגיוני שיידחפו לדברים של אדם שנואם. דרך ארץ היא הבסיס לתשקורת בין בני אדם. בכנסת נראה שיותר עסוקים בגחמות אישיות.

פורסם

יאיר לפיד הולך לעשות מהפכה, ובעזרת השם הוא יחזיר את החרדים בתשובה, או מבחירה או מחוסר ברירה.

ככה אמרו על כל אחד חדש כמו כן על אביו ז"ל . הגלגל תמיד מסתובב.

פורסם

העניין הוא שהעתיד של "יש עתיד" (חיחי) יושב בלעדית על העובדה שיאיר לפיד (ומפלגתו) יעשו משהו (לטוב ולרע)

אם יאיר לפיד יסיים את כהונתו כ"פאסיבי" הוא יכול לנשק את המנדטים שלו לשלום

פורסם

הוא יכול להצליח בנושאים שגם אינם קשורים סביב חרדים.

הדבר שמצחיק אותי, זה שאחרי שאדם חרדי או רב לצורך הענין נפטר ועולה למעלה, הוא רואה שאין בידו לא מצוות ולא לימוד תורה, והוא יגיד"מה? huh.gif הייתי ראש כולל 20 שנה!!! איפה הכל הלך???"

"זה הלך לבוריס, ואחמד, ולדויד, הם בתכל'ס מימנו אותך, בלעדיהם לא היית משיג כלום."

ראש הכולל:"אויי ויי"

למה מצחיק אותך,שם נהיה כולנו והחשוב מי יצחק אחרון :lol: . אחמד? חשבתי שהבעיה עם הערבים בדיוק כמו החרדים.

פורסם

אבל למה? החרדים הם פרה קדושה?

המעמד של החרדים בארץ כרגע הוא מיושן ולא מתאים למציאות של ישראל 2013-צריך לתקן את זה

פורסם

הוא התייחס איפהשהו על יצירת מקומות עבודה חדשים? איפה החרדים שיצאו לעבוד יקלטו?

פורסם

למה מצחיק אותך,שם נהיה כולנו והחשוב מי יצחק אחרון :lol: . אחמד? חשבתי שהבעיה עם הערבים בדיוק כמו החרדים.

יש המון בעיות במדינה, השאלה מתי נפתור את כולן, הבעיה עם המגזר החרדי, שהם למעשה האחים שלנו, לא נובעת משינאה, זה ענין מוסרי לחלוטין, ואם אתה רואה את החרדים "כבעיה" או מסתכל על הענין ממשקפיים שציירו לך אינטרסנטים חרדים אז זאת בעייתך.

אני מאחל לציבור החרדי בכלל שיפרה וירבה, רק שיהיו ישרים, ולא יהיו צדיקים על חשבון אחרים, שגם להם לא קל בחיים, והם אנשים ישרים וטובים לא פחות.

נ.ב

ההודעה הזאת הייתה מיודעת ל ROONI, שכחתי לצטט אותו, לכן ערכתי את ההודעה.

פורסם

התכוונתי שלא צריך כל פעם לקשר את יאיר לפיד להצלחתו רק בנושא חרדים.

פורסם

הוא התייחס איפהשהו על יצירת מקומות עבודה חדשים? איפה החרדים שיצאו לעבוד יקלטו?

איפה שהחילונים שיוצאים לעבוד נקלטים.

פורסם

יש כרגע עשרות אלפי משרות פנויות במשק?

פורסם

למען האמת כן.

פורסם

תספר את זה ל6% אחוז המובטלים כרגע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים