עבור לתוכן

GTX TITAN

Featured Replies

פורסם

מתקן (הראש שלי לא רק כאן -גם עבודה =קוצר זמן פנוי לקריאה ). ערכתי שם.

• תגובות 121
  • צפיות 15.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לקנות GTX TITAN עם המשחקים שקיימים בשוק כרגע זה כמו לקנות פרארי ולהסתובב איתו ביפו.

לא משתלם מכל הבחינות.

למי שיש כמה מסכים ומחפש ביצועים - יקנה מערך של כרטיסים.

2 סיבות להחזיק בכרטיס הזה

1) להציג יכולת ביצועים/ביקורת.

2) להשוויץ.

פורסם
  • מחבר

לא ציינת את השימושים,כמו רזולציה .ציינת לא מעניינים אותך משחקים חדשים.

הגיע דור חדש,יתכן שכרטיסים זולים יותר יספיקו למשחק הזה.אבל השאלה באמת באיזה רזולציה אתה משחק.

Dell U2711 2560x1440, היום משתמש ב-1920x1080. שאלתי מהתחלה היתה דור חדש מתי. תשובות שקבלתי עד עכשיו משנה עד שנתיים - שלוש.

לקנות GTX TITAN עם המשחקים שקיימים בשוק כרגע זה כמו לקנות פרארי ולהסתובב איתו ביפו.

לא משתלם מכל הבחינות.

2 סיבות להחזיק בכרטיס הזה

1) להציג יכולת ביצועים/ביקורת.

2) להשוויץ.

מזה משנה אם מדובר במשחקים של אתמול או מחרתיים? FPS ממוצע 38 ומינימלי 2 זה פרארי ביפו? תקרא לפני שאתה עונה. אף פעם לא חיפשתי ביצועים בשביל ביצועים, לכן אפילו לא חושב לגעת ב-I5 2500K שיש לי. להשוויץ? זה אני משאיר לילדים, שיש להם כסף של הורים.

פורסם
לקנות GTX TITAN עם המשחקים שקיימים בשוק כרגע זה כמו לקנות פרארי ולהסתובב איתו ביפו. לא משתלם מכל הבחינות.

זה לא מדוייק... אתה יודע איזה כבוד יירכשו לך אם תעשה איתה דריפטים בכיכר השעון, מול אבולעפיה? מבייגלה חינם לכל החיים (נטול שומשום), עד לניגובים חופשי באבו-חאסן בהמשך, מבלי להמתין בתור. שווה.

פורסם

דווקא ל-triple monitor אין אף מערך כרטיסים שעדיף על Titan בודד.

What you might not have seen before though is what happens when we crank up the resolution to triple monitor setups - our 5760x1080 benchmarks. In those cases, pretty much across the board, we found that the GTX Titan was able to produce much more smooth and consistent frame times compared to the GTX 690.

http://www.pcper.com/reviews/Graphics-Cards/Frame-Rating-GeForce-GTX-Titan-GeForce-GTX-690-Radeon-HD-7990-HD-7970-CrossFi

פורסם

^רציתי לרשום אבל אז היו אומרם פה שזה לא משתלם.

הייתי שמח אם היה לי אחד כזה(כבר עלו בי מחשבות למכור את השניים שלי ולקנות).

פורסם

חשבתי לקנות אחד, אבל מהר מאוד זה התחלף למסך חדש 1440p.

פורסם

כיום הפתרון היעיל ביותר מבחינת "ביצועים לשקל", אפילו ברמות שמגרדות את ביצועי Titan מלמטה, זה מערך GTX660 SLI:

העלות ? רק 2100 ש"ח.

הביצועים ? כדי "סדר גודל" של רק 10-20% מתחת ל- Titan, ולעיתים ברמה מקבילה - תלוי אפליקציה כמובן.

לשלם (בישראל) 2100 ש"ח במקום 5300 - זו עסקה שקשה מאד לסרב לה.

**נכון הוא הדבר שמי אשר מעוניין להריץ 3 מסכים ברזולוציה כוללת של 5760x1080 - אשר מצריכה לא מעט זכרון,

כאן ל- 2GB שיש ל- GTX660 עשוי להיות קושי מסויים אל מול ה- 6GB של ה- Titan.

מענה: ברגע ש- AMD תסדר את בעייתיות ה- CF במערכים שלה, אזי פתרון של שני HD7950 בני ה- 3GB זכרון, יהיה מענה

מעולה ואף עדיף ביצועים כנגד Titan בודד. כיום שני HD7950 עולים בארץ 2850 ש"ח בלבד. אולי כדאי לרכוש רק אחד כרגע,

ולהמתין עד יולי להתבהרות הפתרון ש- AMD מייצרת בדרייבר לסוגיה זו, ורק אז לרכוש את השני. נקודה למחשבה.

פורסם

לכל מערך SLI (וגם בודד) שצריך להריץ רזולוציות גבוהות במיוחד אני בספק עד כמה 660ים יהיו יעילים. רוחב הפס המצומצם שלהם לזכרון (192bit) עשוי לחנוק אותם די במהירות.

פורסם

SLI לא רלוונטי לפותח הדיון מאחר והמשחק המדובר לא מנצל SLI כראוי, לפחות לפי מה שקראתי.

רכישת 7950 בודד עם הסתמכות על כך ש-AMD יתקנו CF בדריבר עוד 3 חודשים, זה לא רק רעיון גרוע ספציפית לפותח הדיון (כיום שיפור של כ-8-10% ממוצע לפי TPU מה-gtx580 שלו), אלא רעיון גרוע באופן כללי למי שבונה על ריבוי ליבות - קודם שיתקנו CF אחר כך נדבר.

פורסם

לכל מערך SLI (וגם בודד) שצריך להריץ רזולוציות גבוהות במיוחד אני בספק עד כמה 660ים יהיו יעילים. רוחב הפס המצומצם שלהם לזכרון (192bit) עשוי לחנוק אותם די במהירות.

לצערי הרב הנך טועה גסות:

כח העיבוד החישובי של 660SLI הינו 10 יחידות SMX בתדר 1050mhz, ורוחב פס 384 סיביות

(יש לבצע מכך הפחתת נצילות של 10% בשל SLI)

והוא מתמודד אל מול Titan לו 14 יחידות SMX בתדר 850mhz, ורוחב פס זהה של 384 סיביות.

היתרון של titan הוא בליבה בודדת שמריצה את האנימציה מעט חלק יותר - במקומות שבהם SLI מועדת/כושלת.

למזלנו אלו כבר תחלואי העבר במרבית האפליקציות, ובמיוחד בדרייברים המודרניים מצד NV.

הדבר היחידי שאינו מורחב במעבר ל- SLI, זו כמות הזכרון. קרי במעבר ל- SLI עדיין נשארים עם 2GB זכרון ולא 4GB.

ופה היתרון של titan הוא שיש לו 6GB אל מול רק 2GB שיש למערך 660SLI.

כל עוד הרזולוציות נמצאות בתחום של עד 2560x1440, נפח של 2GB כיום עדיין מספיק.

לרזולוצית של 5760x1080 כבר דרוש בדר"כ 3GB באפליקציות מודרניות, וכאן שלוב ה- SLI עלול ליפול תחת הגדרות

גבוהות של גראפיקה.

בפער מחירים (בישראל) של 5400 ש"ח אל מול 2100 ש"ח, אני חושב שזו פשרה אשר מתקבלת על הדעת.

עדיף כמובן היה לו השילוב של CF 7950 היה עובד היטב כמו ה SLI של NV, ואז היינו מקבלים 3GB זכרון ממערך שכזה שלא

היה סובל ברזולוציות גבוהות כגון 5760x1080 והיה נותן מענה שמכסה את כל הטווח.

פורסם

גם רוחב הפס אינו מוכפל...

זה עדיין 192BITX2 ולא 384.

פורסם
  • מחבר

כבר ציינתי קודם, ש-SLI במקרה שלי לא אופציה. דבר הזה נטחן דק בפורומים של COD - פשוט לא עובד. מקסימום שהגיעו אחרי סלטות באוויר עם הגדרות והתעסקות עם דריוורים זה להפעיל 2 ליבות בלי לקבל תוספת ביצועים.

פורסם

גם רוחב הפס אינו מוכפל...

זה עדיין 192BITX2 ולא 384.

מתמטית הוא כן מוכפל, משום שכל ליבה עובדת מול עותק זהה של זכרון שעומד מולה, ולמשל קצר:

"שני פועלים" שעובדים על אותה עבודה ביצור מקבילי - המשל שלנו לשני כרטיסי 660,

מקביל לפועל בודד שעושה את אותה עבודה אך במהירות כפולה - המשל שלנו ל- titan,

ועל כן רוחב פס הזכרון ועוד איך שמוכפל, רק שהוא מחולק בין שני פועלים (בייצור מקבילי כאמור).

זה בדיוק כמו מנוע בנפח 1000 סמ"ק בן בוכנה אחת, למנוע 1000 סמ"ק שמכיל שתי בוכנות כל אחת 500 סמ"ק..

הנפח הכולל של המנוע עדיין נשאר 1000 סמ"ק, רק שמחולק הוא בין שתי הבוכנות באופן הומוגני.

הדבר היחידי שאינו מוכפל ב SLI הוא נפח הזכרון, משום החובה (בכדי להכפיל תפוקות) גם להכפיל את תוכן הזכרון,

כך שכל ליבה עובדת על עותק זהה של מידע. אילו לא היה כך, לא היה עובד מערך SLI וכל הראציונאל של עבודה מקבילית

לא היה יכול להתקיים מלכתחילה.

לכל מי אשר יש הגדרות אחרות בראש, במטותא, אנה עבדו תחת הגדרות הנדסיות מקובלות.

פורסם

האם כרטיס מסך מסוג EVGA GeForce GTX 660 Ti 3GB Superclocked Plus

יעשה את העבודה במערך SLI למסך בעל רזולוציה של 2550X1440 כפול שלושה מסכים או מסך אחד בתדר של 120Hz?

העובדה שהוא תומך ב-DX11 וכבר יש 11.1 משנה משהו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים