עבור לתוכן

מה עדיף??? HTC ONE או גלאקסי S4 ???

Featured Replies

פורסם

הנקסוס 4 עולה בארץ 2000 וקצת..

הHTC רק יצא/יצא בימים הקרובים.

וחשבתי שהפאונד קצת יותר גבוה.

בכל מקרה, כנראה שאתה צודק ;)

• תגובות 315
  • צפיות 30.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הוא יוצא ב 29 לחודש ליתר דיוק :)

אם אני לא טועה המחיר של הנקסוס שמצאת בארץ זה בעצם חברת השילוח שמזמינה אותו מחו"ל במקומך, אבל אז כמובן שהם לא נותנים עליו אחריות אלא גוגל ארה"ב. כמובן שאותו מצב קורה גם כשמזמינים את ה HTC מחו"ל, אז מי שרוצה אחריות מסודרת בארץ עדיף לו באמת לחכות שהמכשיר יגיע לפה.

פורסם

זה כמו שתשאל למה לקנות כרטיס מסך GTX 680 כשאפשר לקנות GTX 660 והוא מספיק טוב כדי שכל המשחקים כיום יעבדו עליו בצורה טובה.

זה נכון, אבל מה יקרה בעוד שנה שנתיים? אז ה GTX 660 הזה כבר לא יהיה טוב כמו פעם ומשחקים חדשים כבר לא ירוצו עליו בצורה טובה, בעוד שה GTX 680 יחזיק יותר זמן מהבחינה הזו.

זו השוואה עקומה. תראה לדוגמה היום את האייפון 4 או הגלקסי 2 עדיין מחזיקים בלי בעיה כל אפליקציה שמישהו ממוצע יריץ.

במשחקים, כל שנה יש התקדמות גרפית דיי משמעותית ולכן כרטיסים ישנים לא מספיקים אחרי שנתיים, מצד שני בטלפונים אין צורך במפרטים כאלו.

תראה לי אפליקציה אחת שלא רצה טוב על גלקסי 2, ואולי יהיה על מה לדבר.

בלי קשר לזה, גם לקנות GTX680 כדי להשתמש בו 3 שנים היה רעיון גרוע.

פורסם

הנקסוס והhtc חולקים אותו מאיץ גרפי, רק שהנקסוס דוחף הרבה פחות פיקסלים. אז ההשוואה בין ה680 ל660 ממש לא רלוונטית.

פורסם

החומרה של הנקסוס לא כ"כ נחותה מהמכשירים שקרובים לצאת. בכל מקרה, ברגע שנגיע למצב שהנקסוס יהיה עגלה, הגלקסי 4 \ one יהיו

עגלות לא פחות. ובטח כשהגרסה החדשה של אנדרואיד תבושש לבוא.

פורסם

בינתיים הדיון הזה רק מוכיח ששני הטלפונים בכותרת מיותרים...

פורסם

אם אתה צריך נפח אחסון ואתה מוכן לחכות,

למה שלא תקנה SGS3 אחרי שהמחיר שלו ירד?

קנה את הI9305 שיש לו גם 2GB זכרון..

פורסם

הנקסוס והhtc חולקים אותו מאיץ גרפי, רק שהנקסוס דוחף הרבה פחות פיקסלים. אז ההשוואה בין ה680 ל660 ממש לא רלוונטית.

זה שעשיתי השוואה בין 660 ל 680 לא אומר שמבחינת הטלפונים גם השוותי רק את המאיצים הגרפיים שלהם. התכוונתי דווקא לCPU.

והמאיץ הגרפי של ה htc one אולי לא חזק מספיק לרזולוציה שלו. בשביל זה יש את ה galaxy s4 עם מאיץ שהוא יותר חזק עד כמה שידוע לי.

ועוד פעם, אתם שוכחים את ההבדל ברזולוצית המסך שזו הסיבה העיקרית שאני לא קונה את הנקסוס. החומרה היותר טובה זה בונוס, אבל אני גם שוקל את ה OPPO Find 5 שעולה בסביבות ה 2500 ש"ח כולל מכס ויש לו 1080p, עם חומרה כמו של הנקסוס. הדאגה היחידה שלי היא לגבי תמיכת המפתחים במכשיר, כי בסך הכול זה לא מכשיר כזה נפוץ.

פורסם

גם מבחינת מעבד ההבדלים לא כאלו גדולים

פורסם

לא גדולים?

Nexus 4:

main3-1351844724.jpg

One:

HTC+One+2013+benckmark.png

פורסם

Quadrent. זה בדיחה

עצוב שאתה היחיד באינטרנט שלא יודע את זה

פורסם

אל תסתכל על quadrant, הוא לא מעודכן לאנדרואיד 4.2.1 ומעלה.

ב-antutu המצב שונה לגמרי (אני מקבל 22000).

בנוסף, מה אכפת לך מהרזולוציה של המסך? הרי אתה לא יכול להבחין בהבדל.

פורסם

מבחנים סינטטיים הם מבחנים סינטטיים. בסופו של יום החוויה בנקסוס ע"פ רוב היא מעולה, ואין סיבה מוצדקת לשלם יותר בשביל אותו הדבר.

פורסם

Quadrent. זה בדיחה

עצוב שאתה היחיד באינטרנט שלא יודע את זה

באמת? אז מעניין למה כל אתרי הביקורות הרציניים מפרסמים מבחני quadrant.

[quote author=Gil28 link=topic=556434.msg4744259#msg4744259 date=1363442874]

בנוסף, מה אכפת לך מהרזולוציה של המסך? הרי אתה לא יכול להבחין בהבדל.

ראית פעם במו עיניך מכשיר 720p ומכשיר 1080p זה לצד זה, והשוות ביניהם?

כי אני כן. וראיתי את ההבדל טוב מאוד, במיוחד באתרים בגודל מלא שלא מותאמים לסלולר, לדוגמא hwzone.

(השוותי nexus 4 ל- oppo find 5).

מבחנים סינטטיים הם מבחנים סינטטיים. בסופו של יום החוויה בנקסוס ע"פ רוב היא מעולה, ואין סיבה מוצדקת לשלם יותר בשביל אותו הדבר.

לכן גם הצעתי את ה oppo find 5 , שהוא בדיוק כמו הנקסוס מבחינת חומרה רק עם מסך 1080p ויש לו כפתורים מתחת למסך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים