עבור לתוכן

Sim City 5

Featured Replies

פורסם

לפני שבוע קניתי את ה-deluxe edition דרך פרוקסי הודי (168 ש"ח לשני משחקים, אין שווה מזה).

לקחתי בנוסף (משחק מתנה) את ה-MOHW, משחק נחמד, עדיין מעדיף BF3.

המשחק כיף, מעביר את הזמן מהר מאוד... (סכנה ממכר)

אני עדיין מתקשה להגיע לעיר טובה, אבל זה בדרך.

מה זה המצב של הארגז חול הזה? לא הבנתי יותר מידי (מתחילים עם 1M ו...)

• תגובות 142
  • צפיות 32k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם אני לא שיחקתי בו עדיין, פתחתי רק עיר אחת בשביל לבדוק מה יש שם, ראיתי שהכל פתוח, אבל לא התחלתי לבנות עיר.

בקשר לפרוקסי, השתמשתי באתר שהראו כאן בתחילת הת'רד ועד בלי בעיה.

פורסם

נו כבר מצאו דרך לשחק אופליין?

פורסם

לא ממש.

למקרה שפיספסתם את ההודעה בסוף הדף הקודם, וגם כי הגיע הזמן:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=557475.0

אי אפשר לאהוב simcity ולא לאהוב את זה.

המשחק מתמקד בתחבורה ולכן מהבחינה הזאת הוא הרבה יותר מתקדם.

פורסם

מישהו יודע למה אין אפשרות לשלם דרך פאיפל בorigin ההודי?

כי ראיתי שאם נכנסים לאתר כרגיל (בלי פרוקסי) ניתן לשלם גם באמצעות פאיפל ואמריקן אקספרס.

או בקיצור: יש אפשרות לקבל את המשחק בזול ולשלם דרך פאיפל?

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

נראה שסוף סוף הצליחו לפרוץ את ההגנות של SIMCITY 2013.

עם OFFLINE LOCAL SERVER או משהו.

כמה זמן לקח להם? 3.5 חודשים?

פורסם

3.5 חודשים יותר מידי...

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הגיע הזמן...

http://www.simcity.com/en_US/blog/article/simcity-offline-is-coming?utm_campaign=simcity-social-na-socom-fb-offlinemodeiscoming-jan13-fb&utm_source=facebook&utm_medium=social&sourceid=simcity-social-na-socom-fb-offlinemodeiscoming-jan13-fb&cid=19405

יש לי הרגשה שעם מצב ה-OFFILINE יגיעו גם מפות גדולות יותר.

נערך על-ידי OR2OOO

• 2 חודשים מאוחר יותר...
  • 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני חושב שלא שווה להתאמץ לחפש קראק והורדה וכל הבלאגן.

קניתי את המשחק ב48 שקל מEBAY, נראה לי זול ושווה את זה.

פורסם
אני חושב שלא שווה להתאמץ לחפש קראק והורדה וכל הבלאגן.

קניתי את המשחק ב48 שקל מEBAY, נראה לי זול ושווה את זה.

חכה שתשחק ותגיד אם זה שווה 48 שקל לדעתך :D

בהתחלה תתלהב ותחשוב שזה משחק רציני ושצריך לחשוב ולתכנן המון, אחרי כמה עשרות שעות משחק מבוזבזות אתה תגלה שאחרי שתכננת הכל העיר שלך נהרסת בגלל באגים מפגרים לגמרי, בלי סיבה לא אוספים את הזבל כשהתחבורה מצויינת וכו' ... אולי אני יחזור לשחק שיצא פאצ' 10, אם הוא יהיה רציני

עריכה - יצא , מעפן ביותר!

New: SimCity Single-Player Mode.

o Enables Offline Play.

o Single-Player Mode includes multi-city play, regional interdependence, and city specialization. Regions are saved locally and there is no limit on number of save games.

o Autosave can be disabled in Single-Player Mode in order for players to experiment and load their regions at a previous save point.

o Save As a copy feature. Players can make copies of their regions at multiple save points.

o See FAQ on Single-Player Mode for full details. [link]

Performance: Optimizations in the simulator to improve performance of both Multiplayer and Single-Player Mode.

Friends: Friends Search now uses the Origin friend search.

נערך על-ידי 11GnR

פורסם

שיחקתי די הרבה בOFFLINE MODE לאחרונה(סתם במקרה.... ^^, בלי שום קשר לעובדה שיצא גרסת OFFLINE פרוצה מושלמת...), כולל את כל הDLC שיצאו.

נתקלתי בבאג מעצבן מאוד לגבי תחבורה, אבל לא ברמה של רכבי שירות שלא מגיעים לייעדם.

אחרי כמה זמן יש כמה נוסעים בבניין רכבות(בין ערים) שפשוט עומדים שם ומחכים לרכבת למרות שכבר 500 רכבות עברו ולקחו נוסעים.

וזה משפיע על הדירוג של זמן ההמתנה לרכבת, ומפחית את התנועה בה.

הפיתרון היחידי שמצאתי הוא להרוס את המבנה ולבנות אחר במקומו.

אולי אם הייתי מזיז את הבניין למקום אחר זה היה נפתר, אבל זה לא סיפור פשוט בעיר העמוסה והמורכבת להפליא שרובה מהונדסת בקשטות ומעגלים(כי בוא נודה, ריבועי בלוקים לא עושים עיר יפה).

האמת שעם אסיפת זבל מעולם לא היתה לי בעיה.

אם יש לך ערים נוספות באיזור וכל עיר מנדבת כמה רכבים לכל שאר הערים, יש לך איסוף מעולה(או איסוף משלים כשהעיר בשיאה ויש צורך בהרחבת תשתיות עירוניות).

ולגבי TRAFFIC, תיכנון נכון של העיר יכול לחסוך הרבה כאב ראש, ועם CITIES OF TOMORROW DLC זאת בכלל לא בעיה.

יש את הMAGLEV שקל לבנות מעל כבישים ובניינים.

שילוב של MAGLEV + BUS יכול להפחית את גודשי התנועה כך שהגודשים האדומים ואפילו הצהובים יעלמו.

מעבר לכך יש את הDRONES(משטרה/מכבי אש/רפואה/משלוחי תעשיה ומסחר) וההליקופטרים כמובן שעוקפים לגמרי כבישים.

האמת שגם לפני השימוש בMAGLEV הצלחתי להפחית את גדשי התנועה במידה משמעותית כדי למנוע צרות, עם STREET CARTS וBUS.

ובוא לא נשכח את הMEGA TOWERS והSKYBRIDGE(שוב CITIES OF TOMORROW) שמספק תנועת רכבים מאסיבית בינם.

הבעיה שלי כרגע היא שאין מספיק עובדים(בשלושת הקטגוריות!!!), למרות שיש 300,000 תושבים בעיר, ו2 ערים סמוכות מהם מגיעים עובדים/תיירים/קונים.

כסף לא ממש בעיה כשבונים מפעל לייצור מעבדים/מחשבים/טלוויזיות.

בעיר מתוכננת היטב מספיק מפעל מעבדים אחד כדי לשמור על תזרים חיובי עם מיסוי נמוך(5%).

הרבה יותר קל לאזן תקציב כשקונים שירותים מערים שכנות.

גם חוסך מקום.

מפעל FUSION מתקדם יחיד(CITIES OF TOMORROW) יכול לספק 2400W אאל"ט.

ואפשר לשים עליו 3 מודולים כאלו אם רוצים.

זאת אומרת שלא צריך יותר מעיר 1 כדי לספק חשמל לכל שאר הערים.

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם

יש לי עיר יחידה באיזור שמה (ממש התחלתי), אבל מה עושים עם העובדים? איך אני מייצר כזה דבר?

פורסם

עובדים הם פשוט תושבים.

תגדיל את היצע הדיור.

שים לב לביקוש ותבנה בהתאם.

$ $$ או $$$ מייצגים את סוג הביקוש של האוכלוסית התואמות בכל קטגוריה(דיור,מסחר,תעשיה), צבע בהיר הוא ביקוש מקומי וצבע כהה הוא ביקוש איזורי(יהיה רלוונטי בהמשך כשיהיו לך יותר מעיר אחת).

השתמש בפילטר הLAND VALUE כדי לראות ולעצב את השטח להתאים לבניה מסוג מסויים.

$$$ לא יבנו באיזור שאינו מתאים לכך, ו$ לא יבנו באיזור בו ערך הקרקע גבוה מדי בשבילם.

לכן אתה צריך גם איזורים לבנים בשביל המעמד הנמוך, גם איזורים עם איכות בינונית למעמד הביניים, וגם איזורים עם ערך גבוה למעמד הגבוה.

בניינים מסויימים ישפיעו על ירידת או עליית ערך הקרקע באיזור.

אם שינית את הערך של האיזור במקום בו יש בניינים קיימים, הדיירים לא יהיו מרוצים(כי ערך הקרקע נמוך או גבוה מדי בשבילם), ולכן הם יעזבו בסופו של דבר.

אפשר פשוט להרוס את המבנה, ומבנה מתאים לאיזור יבנה במקומו.

לגבי דחיסות המבנים(אתה רוצה בניינים גדולים כדי להגדיל את האוכלוסיה) אתה צריך מספיק שטח כדי שהבניין יוכל לגדול(כשאתה מגדיר את השטח לבניה[ZONING] שים לב שהוא מראה לך את הקצה השני של מרחב הבלוק המקסימלי הקיים), וגישה לשירותים הכרחיים שבלעדם זה לא יקרה.

ואל תשכח לשדרג את דחיסות הכביש, שבהתאם אליו אפשר או אי אפשר לבנות בניינים גבוהים.

אל תשכח גם לספק אמצעי תחבורה כדי שעובדים יוכלו להגיע מהבית לעבודה ובחזרה.

אם לא תהיה להם תחבורה ציבורית, רק אלו עם רכבים יוכלו להגיע, והרבה מהם יעדיפו לעבוד קרוב יותר לבית.

בנוסף לבעיות הגודש בכבישים שיהיו לך ללא תחבורה ציבורית ראויה.

נערך על-ידי Art Tatum

פורסם

היה לי בעיות עם הזבל ובמיוחד עם המשאיות של המחזור ... לא שיחקתי מאז פאצ' 9 אני חושב, שינו שם שהמשאיות מחזור יעבדו 24/7 אני חושב אז זה בטח הסתדר

הבעיה הכי גדולה ששיגעה אותי זה שתמיד נכנסתי ללופ הזה בכל עיר וREGION חדש , שחצי מהעסקים נסגרים עקב חוסר עובדים, וחצי מהתושבים עוזבים עקב חוסר עבודה. :(

אני מבין את כל האינטרקציה בין ההשכלה לסוג העבודות הנפוץ, LAND VALUE לסוג העבודות שיכולות להתפתח באיזור, השפעה של התעשייה על המסחר וכו', אבל זה כל הזמן עצר לי את כל הגדילה של האוכלוסיה. אחרי תסכול אינוספי מחקתי את המשחק במחשבה שהייתי מטומטם מספיק לקנות אותו, להיות מטומטם להמשיך לשחק בו רק יחמיר את הטמטום מצידי :smiley7:

למרות שעכשיו שאני רואה אותך נשמע מרוצה מהמשחק אני כבר חושב להוריד אותו שוב :silly: ממש אהבתי את הקונספט והמחשבות והתכנון שאפשר להשתמש במשחק, אבל כל זה חסר תועלת עם באגים כמו הזה שציינתי ...

נערך על-ידי 11GnR

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים