עבור לתוכן

Sim City 5

Featured Replies

פורסם
קשה לי להאמין שהם יורידו את המחיר של המשחק מהר,אולי אם הוא היה בsteam,הביקורות עצמן קשה להגיד שהם לא קשורות להשקה הכושלת

המבקרים עצמם אומרים שלולא ההתנתקויות הם היו מביאים ציון גבוה יותר,זה נועד בשביל ללמד את ea לא לעשות business practice נצלני

התלונות זה לא רק בגלל הDRM

חלק מהתלונות זה עיר יחסית קטנה

סימולציה מאוד דפוקה של הSIM שפוגעת מאוד בתכנון העיר

ודברים בסיגנון

הבעיה בשרתים היתה הכי בולטת בהתחלה ,אבל יש עוד בעיות גדולות

• תגובות 142
  • צפיות 32k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

התלונות זה לא רק בגלל הDRM

חלק מהתלונות זה עיר יחסית קטנה

סימולציה מאוד דפוקה של הSIM שפוגעת מאוד בתכנון העיר

ודברים בסיגנון

הבעיה בשרתים היתה הכי בולטת בהתחלה ,אבל יש עוד בעיות גדולות

הכול נכון חוץ מהסימולציה טוענים שיש לה בגים ולא שהיא לא מתוכמת כי היא דווקה להפך מאחת הנקודות החזקות של המשחק.

והdrm זאת הטענה המובהקת לקטילה של המשחק.

פורסם

אתה טועה.

יש בעיות חמורות בpathing של הסוכנים. בעיות מסוג שאסור שיהיו במוצר שמשווק.

הסימים שלך לא עקביים. אין להם עבודה קבועה, או אפילו בית קבוע. הם מתעוררים בבוקר בבית, כלשהו, ואז הולכים לעבודה הפנויה הראשונה שהם מוצאים, מסיימים לעבוד ואז חוזרים לבית הפנוי הראשון שהם מוצאים, ואז הולכים לקניות/לפארק, ואז חוזרים לבית שלישי, אחר, פנוי בשביל ללכת לישון.

למחרת חוזר חלילה.

הלוגיקה מאחורי רכבי שירות ורכבי חירום מאוד מאוד שבורה. ברמה שיכולה פשוט להחריב לך את העיר ביממה אחת בשלבים מאוחרים של המשחק.

הרבה מהspecialization שאתה יכול לעשות ממש שבורים ובלתי אפשרי לעשות איתם רווח - קזינו לדוגמא אף פעם לא מניב רווחים, ועיר תיירות כללית לא מחזיקה הרבה זמן בגלל שהסוכנים של תחבורה ציבורית שבורים כמו כל שאר רכבי השירות.

עיר שמייצרת/כורה משאבים ומוכרת אותם היא רווחית, אבל הנתונים לא מופיעים כמו שצריך בסיכום ההוצאות/הכנסות - מה שעלול להביא אותך לפשיטת רגל בגלל נתונים שלא הוצגו לך כמו שצריך.

ואם כבר מדברים על נתונים - גם כמות התושבים שמוצגת לך היא שקרית ומעוותת בהתאם ל"סוג" האוכלוסיה.

לא חסרות בעיות במשחק הזה. הDRM זה רק הבעיה הראשונה שנתנה סתירה לפנים של כל מי שקנה את המשחק מוקדם, וזה רק מרגיז עוד יותר שmaxis וEA ממשיכים עם השקרים שלהם לגבי ה"הכרחיות" של הDRM כשיש כבר מודרים שהצליחו לגרום למשחק לעבוד אופליין.

פורסם

תגידו, הקמתי קידוחי נפט וגם הקמתי מקום לאריזת הנפט (ועוד שאר דברים) ואני כרגע מייצא את הנפט אך אני לא רואה שום הכנסות בגלל היצוא... מישהו יודע מה הבעיה?

פורסם

הכול נכון חוץ מהסימולציה טוענים שיש לה בגים ולא שהיא לא מתוכמת כי היא דווקה להפך מאחת הנקודות החזקות של המשחק.

והdrm זאת הטענה המובהקת לקטילה של המשחק.

כמו שאמרו כבר

דרך אגב ראיתי סירטון מאוד מצחיק (לפחות אותי כי לא קניתי את המישחק )

שיש כביש קטן מוצף מכוניות ,ולידו כביש רציני בלי מכונית אחת

הסיבה לזה ,זה שהאנשים הולכים לבית\עבודה הקרובה ביותר

והכביש הרציני יותר ארוך ,ככה שהמרחק גדול יותר ,למרות שבפועל עם הסימים היו מיתנהגים בצורה הגיונית ,נסיעה אליו היתה מונעת פקק גדול

אבל אף סים לא נוסע אליו

OK מצאתי את זה

פורסם

שאלה מהירה ... מאיפה אני יכול לקנות את המשחק בהכי זול (ולא ביורו)

פורסם

Feedbackula - SimCity Server Outrage

Mar 15, 2013

http://www.gamespot.com/shows/feedbackula/?event=simcity-server-outrage-20130315

שאלה מהירה ... מאיפה אני יכול לקנות את המשחק בהכי זול (ולא ביורו)

לא יודע בדיוק.

אבל את אותו הטריק של origin הודו, אפשר לעשות עם מדינות אחרות.

ברוסיה למשל אאל"ט קראתי שהמשחק נמכר ב38$.

פורסם

בסוף הזמנתי מהאתר CJS CD KEYS ואני יכול רק להגיד אל תזמינו משם ...

אני יודע שזה אתר מאד מוכר ואמין אבל הם עושים לי צרות ...

קיבלתי מהם CDKEY למשחק ושהכנסתי אותו לאורג'ין אז כתוב שהוא כבר בשימוש ... יצרתי קשר עם העזרה של אורג'ין וגם הם אמרו שהוא בשימוש ..

פניתי לאתר שקניתי ממנו ואני לא מקבל מהם תשובה בכלל !

פורסם

כנראה שהפתרון הכי טוב הוא לחכות שיצא GOTY\PREMIUM EDITION ב40-50$.

20$ או פחות

מישהו עשה חישוב כמה עולה הSIMS3 עם כל התוספות ,ויצא מעל 400$

הפעם זה כבר מישחק שמחיבים אותך להיות אונלין כל הזמן ,שזה בכלל הזגמנות לדחוף DLC

רק תחשוב על זה שהם נותנים מישחק חינם מאורגין ,עד תאריך מסוים

ואני כבר די חושד ,שהם הולכים לנסות לטחון אנשים בDLC

עניין הלא לתת מודים זה עוד אינדיקציה

למה לתת מודים ליצור דברים בחינם שאפשר לקחת אליהם כסף ? ...

דרך אגב בעבר EA סגרה שרתים של מישחקים שהיו 3 שנים בשוק ,אומנם לא זכור לי מישחק שמחיב אונלין

אבל תחשוב מה יכול לקרות שהם ירצו להשיק את הSIM CITY 6 עוד כמה שנים

אני לא חושב שתיהיה שום תאימות לאחור לכל ההרחבות שאנשים יקנו

ובאיזה שלב אני מעריך שינתקו את השלטר

זה אחת הבעיות הגדולות ב"מישחקים כשירות "

אתה תלוי במה שהמפיצה מחליטה

פורסם
אני לא חושב שזה אי פעם יהיה 20$, צריך להיות מציאותי, זה EA...

אבל זה בדיוק העניין ,זאת EA ולא בליזרד או נינטנדו

מישחקים של EA בדרך כלל יורדים במחיר במהירות

לא יודע מה קורה באורגין ,אבל לפחות לקונסולות אתה יכול למצוא הרבה מישחקי EA אחרי שנה-שנתיים במחירים מאוד זולים

EA גם מוציאה הרבה מישחקים כל שנה ,שזה גם תורם לירידות במחיר

הם אולי ניסו "לשחק אותה בליזרד" ,עם CIM CITY5 ,אבל זה לא ניראה שזה מצליח להם

בליזרד מוציאה RTS עם גזע אחד בודד מתוך 3 כל פעם ,וסוגדים לה

לEA לא סוגדים וראינו את הציונים הנמוכים

בעניין יתר הדברים ראיתי כבר חלק מהם -זה כניראה אחת ההשקות הכושלות ביותר של מישחק "גדול" בתחום הזה

ראיתי כבר מישחקים מרובי היפ שנכשלו בביקורות ,דוגמה אחרונה שזכורה לי זה RE6

אבל לא זכור לי פדיחה ענקית כזאת עם הבטחות שלא קוימו ושקרים ברורים שיתגלו ,כבר תקופה מאוד ארוכה

אני צריך ללכת עד פיבל 1 לזכור משהו כזה ,אבל לפחות המישחק עצמו היה טוב

ולא היה קשור לאונלין

פה זה שילוב של מישחק שקיבל ציונים נמוכים ,נתינת מישחק נוסף חינם מאורגין ,וקהילה עצבנית תוססת

פורסם

באטלפילד ,וסימס אלו מהסדרות המצליחות ביותר של EA ,עם מישחקים כמו FIFA לדוגמה

אבל SIM CITY לא היה בשוק בערך 10 שנים ,ככה שלא ברור כמה ימכור

זה מסוג הכותרים שיכול ליצנוח מהר מאוד במחיר

פורסם

טוב, כמעט סיימתי לבנות העיר... ת'כלס, המשחק עצמו בגדול מעולה ומרגיש בשל.

לא יצא לי מאז שקניתי אותו לפני 4 ימים לחוות בעיות חיבור.

בכל מקרה, הדבר שהכי מעצבן אותי זה השטח הקטן ייחסית שהם הקצו לבנייה. תוך כמה ימים ואתה שם לב שלא נשאר לו שום שטח לבנות עליו.

אני מקווה שהם ימצאו לבעיה הזאת פיתרון למרות שאי אפשר להגדיר אותה בעיה פשוט זה משהו שנחשב Must.

אם ידוע לכם שהם מתעסקים עם זה אשמח לדעת.

פורסם

מישהו יודע מה קורה עם המשחק חינם ש EA הבטיחו?

פורסם

When SimCity's exploded at launch, leaving many unable to play thanks to its always-online requirement, EA promised one free game to every mayor as a peace offering. Today the publisher revealed the list of games, including Dead Space 3, Battlefield 3 and, ah, SimCity 4. Perhaps to spare its servers further stress, ho ho, EA will send the freebies out gradually.

Here's the list of games SimCity owners will get to choose from:

Battlefield 3 (Standard Edition)

Bejeweled 3

Dead Space 3 (Standard Edition)

Mass Effect 3 (Standard Edition)

Medal of Honor Warfighter (Standard Edition)

Need For Speed Most Wanted (Standard Edition)

Plants vs. Zombies

SimCity 4 Deluxe Edition

EA explains that you'll need to register SimCity on Origin before 11:59pm PST on Monday, March 25 to receive a freebie. It'll start rolling out gifts in North America at 5pm PST this Wednesday, March 20, not to everyone at once. Everyone should have the offer by 5pm PST on Friday, and will then have until March 30 at 11:59pm PST to redeem it through the Origin desktop client.

After that, you'll have missed your chance, and it'll be gone. Helpfully, it'll send a reminder every day when you load Origin or close SimCity.

As Maxis struggled to recover the technical and public relations fiasco, the developer conceded that it could have built an offline mode, "But we rejected that idea because it didn't fit with our vision." Modders hacking around with SimCity already have the game sort-of working-ish offline, but without saving and inter-city regional play.

לא בטוח מתי אירופה מקבלת את האפשרות אבל בעיקרון עד יום שישי 22/3 כולם אמורים לקבל את האפשרות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים