עבור לתוכן

ביטקוין - הדיון הראשי והרשמי

Featured Replies

פורסם

חכה שתגיע להעברה עצמה ... :bash:

• תגובות 1.9k
  • צפיות 875.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מישהו עוד חווה קריסות דרייבר של הכרטיס מסך (display driver stopped responding and has recovered) בזמן הרצת miner ?

ואם לא, אני אשמח לדעת על איזה דרייבר זה עובד יציב..

תלוי איזה כרטיס וכדומה. אבל בעיקרון דרייברים מתרסקים כתוצאה מהתחממות יתר. תבדוק באיזה טמפרטורה אתה עובד.
פורסם

בדוק את ההגדרות ותוריד אותן מעט. לפעמים זה קורס בגלל קפיצת העומס.

פורסם

תנסה להוריד את התדר של הזיכרון של הכרטיס - מעלה יציבות וזניח מבחינת ביצועי הכרייה.

פורסם

אתר הבורסה mtgox קרס (הפסיק לעבוד) ובינתיים זה גורם לנפילה של 15 אחוז בערך הביטקויין בשאר העולם.

פורסם

בתוכנית "צינור לילה" ששודרה היום הציגו תחקיר על הקשר בין הביטקוין לרשת ה dark net ולעוד כמה גופים מפוקפקים..

כדאי לחקור קצת בנושא.

פורסם

הקשר היחיד הוא שהם משתמשים בביטקוין

לדעתי כדאי לך לחקור את הקשר בין כסף מזומן לרכישת סמים. אני בטוח שתעלה על משהו

פורסם

לדעתי כדאי לך לחקור את הקשר בין כסף מזומן לרכישת סמים. אני בטוח שתעלה על משהו

כסף מזומן קשור לסמים ?! אה.. לא יכול להיות

פורסם

בקיצור-BITCOIN נמצא בשימוש אצל אנשים מפוקפקים בגלל שהוא מטבע אנונימי

כמו שTOR נמצא בשימוש אצל אנשים מפוקפקים כי הוא מספק אינטרנט אנונימי

2 הדברים האלה חשובים הרבה יותר מהעובדה שכמה אנשים מפוקפקים מצליחים להשתמש בהם

פורסם

בקיצור-BITCOIN נמצא בשימוש אצל אנשים מפוקפקים בגלל שהוא מטבע אנונימי

כמו שTOR נמצא בשימוש אצל אנשים מפוקפקים כי הוא מספק אינטרנט אנונימי

2 הדברים האלה חשובים הרבה יותר מהעובדה שכמה אנשים מפוקפקים מצליחים להשתמש בהם

אורן היקר

אני בטוח שאני יודע פחות ממך בעניין ובגלל זה אני חשדן מאוד (טבע אנושי לגבי משהו לא מוכר) , כך שאני לא קובע פה עובדות חדשות או משהו כזה אלא רק מנסה לשאוב מהתרד הזה מידע על הנושא ככל שניתן... ;)

פורסם

הבעיתיות היא שהיות שביטקוין הוא מטבע שמתבסס ישירות על המשתמשים ללא גב פיננסי כלשהו כל שמועה או טענה יכולה לפגוע ביציבותו באופן אנוש.

פורסם
  • מחבר

הבעיתיות היא שהיות שביטקוין הוא מטבע שמתבסס ישירות על המשתמשים ללא גב פיננסי כלשהו כל שמועה או טענה יכולה לפגוע ביציבותו באופן אנוש.

אין ספק. כמו כל השקעה ספקולנטית, ביטקוין נושא סיכון ומושפע משמועות וטענות. בדומה למניות, משחקי כדורגל וחיזוי מחירי סחורות ומטבעות.

אך המצב קשור לגודל המחזור וגיל המטבע. ככל שהשימוש במטבע יגדל, והוא גדל כל הזמן, פעולות של מכירה המונית, וגם פריצות לבורסות ביטקוין יתמעטו - כי ההצפנה בה ייעשה שימוש תהיה הרבה יותר חזקה מבעבר. וכך, תנודות המטבע יתמעטו.

פורסם

מכיוון שאין מאחוריו גוף אמין כמו ממשלה והנפקת מטבעות נתונה לגחמה של מישהו עלום, ה"מטבע" הזה לעולם לא יוכל באמת להיות מטבע וישאר בגדר השקעה ספקולטיבית.

פורסם

^^^ מה שהוא אמר. מצד שני יש מגדלי קלפים שמחזיקים הרבה זמן לפני שהם מתמוטטים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים