עבור לתוכן

אז למי אתם מצביעים?

Featured Replies

פורסם

רק אם אתה מסכים עם המצע שלהם או חלק ממנו. אם לא, אין לך סיבה שהם יזיזו דברים בקלות.

• תגובות 371
  • צפיות 26.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

והקשר בינו לבין לבני/ש"ס/לפיד/יהדות התורה?

פורסם

עזבו אתכם הכל. רוצים לצחוק? רדו לתחנת המוניות הקרובה ותראו מה הולך שם. כמעט הוצאתי ג'טה 2012 עם 950,000 ק"מ בהתערבות.

פורסם

קנ - כי נו אתם יודעים.

פורסם

עזבו אתכם הכל. רוצים לצחוק? רדו לתחנת המוניות הקרובה ותראו מה הולך שם. כמעט הוצאתי ג'טה 2012 עם 950,000 ק"מ בהתערבות.

:lol:
פורסם

אני לא אענה לכולם , שהתייחסו אליי , כי אני אחרי לימודים ..

רק אומר שלליכוד - אני לא אצביע , בגלל כל הבעיות במרכז הליכוד שיש לאחרונה ( התפקדות המונית של מתנחלים , תופעת הכץ וכדומה ..)

לשלי - אין פשוט מצב , שאני אתן את הקול שלי ( כמה שהוא לא משמעותי)

ליברמן - יותר גרוע מהליכוד ..

ש"ס ונגזרותיה - אין מצב ..

יאיר לפיד - יאיר חדש , ולאור רמתם הנמוכה של הפוליטיקאים וזלזולם הגורף בנו , לא ייגרם נזק ע"י הכנסת מישהו שמתיימר להיות טוב עם הציבור .

אמסלם - רק על זה שהוא הופיע בטלוויזיה וחשף לעיני כל , את כל הקומבינות של ש"ס ומשפחת יוסף , מגיע לו להיות בכנסת .

קדימה - ( על קצה המזלג )

מפלגה עם פוליטיקאים שכרגע עם חרב על צווארם , שזה תמיד גורם למוטיבציה . שאול מופז - מדובר באמת על אדם שאם תשוו אותו לביבי , שלי , לבני , יאיר והאחרים . עשה פשוט המון למען המדינה היה רמטכ"ל , היה חיייל 26 שנה (אם אני זוכר נכון) ועל קצה ההמזלג פשוט לא מגיע לו (שאול מופז ) ולהם ( קדימה ) להעלם מהמפה ..

אינען דין בבורי אלי ג'בהום! אפילו כשהדפדפן לא מתרסק באמצע ההודעה אני מצליח לאבד אותה. הפעם סגרתי איכשהו את הפאקינג טאב. יבוא יום ואני אלמד. אש שוב, והפעם בקיצור:

אין יותר כח למרכז הליכוד. ביבי כבר מזמן שכנע אותם להעביר את בחירת המועמדים לבחירות אל חברי המפלגה (180 אלף - המפלגה בעלת המספר הרב ביותר של חברים בארץ). אתה לא צריך להאמין לכל קשקוש שמוכרים לך על מחנות ודילים בליכוד: גם עם כ- 5,000 חיילים נאמנים ודילים עם כל מה שזז, פייגלין הצליח להגיע רק למקום ה- 14 (מקום 15 ברשימה, כי הפריימריז לא כללו את הראשון ברשימה שנבחר עוד קודם). חיים כץ, כם כ- 1,500 מתקפדים בתע"א וגם עם דילים מפה ועד להודעה חדשה, הגיע למקום ה- 11 (מקום 12 ברשימה), וזה כשהפרשנים חזו שיהיה בין ששת הראשונים. גדעון סער, בלי מחנה ובלי דילים, הגיע למקום הראשון. אז נכון, יש הרבה לכלוכים בפריימריז. ועדיין הם טובים בהרבה מבחירות פנימיות במרכז מפלגה (למשל במרצ, שם המועמדים נבחרים ע"י פחות מאלף איש) או בחירה של אדם אחד (למשל ביש עתיד, שאת המועמדים שלה בחר יאיר לפיד בעצמו). כפי שאמר צ'רצ'יל, הדמוקרטיה היא שיטת הבחירות הגרועה ביותר שיש, פרט לכל האחרות.

אתה לא יכול להצביע לליברמן גם אם ממש תרצה... ישראל ביתנו רצה ברשימה משותפת עם הליכוד.

אתה באמת חושב שהרמה של לפיד יותר גבוהה מזו של הפוליטיקאים המכהנים? אם אתה רוצה, אני יכול להשוות בינו ובין ביבי ותראה שלא רק שביבי עדיף, הוא ולפיד בכלל לא משחקים באותה ליגה. הפוליטיקאים הוותיקים מזלזלים בך? חכה שתשמע על לפיד...

האיש מסתובב עם הון שמוערך ב- 20 מיליון ש"ח (הוא טוען שהרבה פחות אבל לא נותן מספר). זכותו המלאה, אבל הוא מתעקש שהוא במעמד הבינוני! הוא החליט להיות קצת עממיקו ולכן מכר את מכונית המנהלים שקנה (במחיר של 450 אלף ש"ח, אולי פחות איזו הנחת סלב) והתגאה ברכב העממי שקנה - רכב שטח חדש במחיר 360 אלף ש"ח. אם אני אחסוך את כל הנטו שלי, אולי אוכל לקנות ג'יפ כזה אחרי ארבע שנים.

האיש סותר את עצמו לעיתים קרובות, עושה טעויות מביכות שעשר שניות בגוגל היו חוסכות ממנו (אבל למה לטרוח, הרי ברור שהוא יודע הכל אז אין צורך לחפש) וחלק מהמצע שלו הוא פשוט קשקוש. אותן עובדות בהן הוא מתבלבל הן סימפטום של בעיה אקוטית: האיש משוכנע שהיכולות שלו גבוהות בהרבה מכפי שהן באמת וזה מסוכן. רוצה דוגמה?

לפיד משוכנע שהאנגלית שלו מצויינת. הוא חושב, למשל, שהמשמעות של forefathers (אבות קדומים) היא "ארבע אבות". אני לא ממציא את זה, כך הוא תרגם את התשובה של ד'יזראלי לפוליטיקאי שקרא לו "יהודי מלוכלך" וזה התפרסם בטור שלו בידיעות! למעשה, האנגלית שלו כל כך מצויינת שכשהוא רוצה לצטט משייקספיר, הוא לא הולך לתרגומים של אנשי מקצוע מעולים בתחום - הוא מתרגם מחדש בעצמו. שייקספיר מסובך גם לדוברי אנגלית מלידה, אבל על לפיד הוא קטן.

כך הוא הראה שהמחזה "יוליוס קיסר" תפור בול על החבר הטוב שלו, ראה"מ דאז אולמרט. את המשפט

He hath brought many captives home to Rome whose ransoms did the general coffers fill

מההספד על יוליוס קיסר, שמשמעותו היא "הוא הביא שבויים רבים לרומא, שהכופר ששולם עבורם [ע"י העמים שמהם השבויים האלו נלקחו] מילא את הקופה הציבורית" הוא תרגם כך:

הוא נאלץ להחזיר את השבויים הביתה לישראל והרמטכ"ל מילא ארונות במחיר שהוא שילם

וגם זה פורסם בטור שלו. פשוט גאון, אין מה לומר. אבל למה לי לעבוד קשה? יש מישהו שעושה את זה הרבה יותר טוב ממני. דפדף קצת ב"יאיר לפיד קומיקס" וכשתסיים לצחוק, נראה אם עדיין תחשוב שדברים טובים על הרמה של לפיד. סתם דוגמה:

539295_371880232889685_1258537085_n.jpg

אמסלם - בהחלט. אלא מה, גם אם הוא יעבור את אחוז החסימה, יהיו לו הרבה פחות מנדטים מאשר לש"ס, כך שלכל קואליציה ש"ס תיכנס הרבה לפניו ותקבל הרבה יותר ממנו.

קדימה - מופז? האיש ששלח לי (ולשאר חברי הליכוד) מכתב בו כתב שהליכוד זה בית ובית לא עוזבים ולמחרת הודיע שהוא עובר לקדימה? כן, בהחלט ראוי.

ועכשיו לשלוח לפני שאני שוב מחרבש לעצמי ת'הודעה...

פורסם

ולא לשכוח, וידיאו שבו מישהו אמר ליאיר לפיד משהו עם Eighty five hundred ויאיר לפיד ענה לו Actually it's eight thousand five hundred

:kopfpatsch:

פורסם
:lol:

אכן, אין על שיח נהגי מוניות ערב בחירות. גם החבר'ה בדוכני הלוטו נותנים פייט לא רע בכלל.

פורסם

למעשה, הם אלה שבאמת יודעים איך לנהל את המדינה

פורסם

ולחולל שלום עולמי.

פורסם
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
פורסם

שמתי בקלפי 'אמת'. בהצלחה לכולם.

פורסם
67659_10151469946902176_820649530_n.jpg
פורסם

שמתי עלה ירוק "קנ"..נקווה שיעברו את אחוז החסימה.

פורסם

שמתי עלה ירוק "קנ"..נקווה שיעברו את אחוז החסימה.

גם אני שמתי בסוף קנ לעלה ירוק. גם רוב החברים הקרובים והרחוקים שמו עלה ירוק בקלפי. יש לי הרגשה הפעם הם יעברו את אחוז החסימה.

רק לא ביבי! הלוואי יקרה איזה מהפך והוא לא יזכה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים