עבור לתוכן

זקוק להמלצה לספק כוח ל-HD7970 DUAL X

Featured Replies

פורסם

למעשה אין שום סיבה לעדכן ביוס, הכרטיס אמור לעבוד.

אני הייתי בודק שוב את החיבורים של הכרטיס.

• תגובות 50
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

השאלה היא האם יכולה להיות בעיית תאימות?

פורסם
  • מחבר

מישהו? יכול להיות שזו באמת בעיית תאימות של החומרה?

פורסם

לא אמורה להיות בעיה. אם עשית את כל הפעולות ועדיין אין פתרון או שלא שללת בוודאות מהיכן מגיעה הבעיה,

קח את המחשב ל-TMS או לאיזה טכנאי. אתה כנראה לא מסוגל לעלות על הבעיה בעצמך.

פורסם
  • מחבר

ואכן הבעיה הייתה בכרטיס מסך. מגעים דפוקים. הם בדקו את הכרטיס על לוח-אם ששכב במאוזן ככה שהמשקל של הכרטיס לא עיוות אותו מטה והיום כשבאתי לקחת את החלקים, הוא שיחק טיפה עם הכרטיס ממש לפני שארז אותו וראינו שהחיבורים דפוקים, ככה שהם נאלצו לתת לי כרטיס חדש.

פורסם

לא רציתי לצאת בהאשמות שווא כשאמרו שהכרטיס נבדק ויצא תקין, אבל כל הרמזים הובילו לכרטיס מסך. לא יתכן שאתה מחבר

4870 הכל עובד כהלכה, ואז כשאתה מחבר 7970 המערכת אפילו לא עולה. העיקר שהבעיה נפתרה, רק חבל שנאלצת לקנות ספק

בגלל בדיקה לא יסודית.

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שאחזיר את הספק על מנת שאוכל למכור את המחשב הקודם בשלמותו.

פורסם

עים לוח האם וכרטיס המסך הם מאותה תוצרת למשל גיגה בייט הם חייבים לעבוד ביחד אם לא תדרוש החלפת הלוח ללוח מדגם אחר של אותו יצרן אפילו יתכן שהלוח שלך לא תקין ביגלל זה שהוא לא מקבל את כרטיס המסך ולוח זהה תקין כן יקבל את כרטיס המסך

יש גם כאלו מיקרים ואותך זה לא צריך לעניין דרוש החלפה של הלוח לדגם זהה או לדגם אחר עד שתיפתר לך הבעיה סופית.נקודה.

פורסם
  • מחבר

הבעיה נפתרה. נראה לי שניתן לנעול את הדיון. תודה על כל המשובים. (:

פורסם

עים לוח האם וכרטיס המסך הם מאותה תוצרת למשל גיגה בייט הם חייבים לעבוד ביחד אם לא תדרוש החלפת הלוח ללוח מדגם אחר של אותו יצרן אפילו יתכן שהלוח שלך לא תקין ביגלל זה שהוא לא מקבל את כרטיס המסך ולוח זהה תקין כן יקבל את כרטיס המסך

יש גם כאלו מיקרים ואותך זה לא צריך לעניין דרוש החלפה של הלוח לדגם זהה או לדגם אחר עד שתיפתר לך הבעיה סופית.נקודה.

מתי היה לך זמן לחשוב על השטויות האלה?

פורסם

ממש לא שטויות כבר היו דברים מעולם

ובמקום להודות על השקעת המחשבה והזמן והזמן אתה תוקף...אז תהיה בריא

אני מתחום המחשבים כמיקצוע עוד מ 1997.......

ולפני כן כחובב עוד מתקופת סינקלייר Z80 וקומודר 64

פורסם

ועדיין מה שאמרת הוא קשקוש מוחלט..

מה החברה עושה? מלבישה קירור על הכרטיס ועושה oc? אפילו החלק התכנתי הוא לא בידהם.

אפילו שאתה מערבב כרטיסים מחברות שונות במערך זה לא משנה דבר..

פורסם

ובכל זאת ביגלל ששני המוצרים מיוצרים על ידה ניתן לדרוש מימנה והיבואן שלה אחריות כוללת לאינטגרציה בינהם... במיוחד שלא לכל מוצר יש תיכנון רפרנס וביוס ו PCB ורכיבים רפרנס אלה שינויים שהיצרן עושה כדי להיות יחודי אז בבקשה על תתטעה ותכתוב רק על מה שבאמת אתה מבין בו ומנוסה בו.

פורסם

Roy צודק. גם אם ה-PCB אינו רפרנס ויש בקר זיכרון כפול, קירורי אקסטרים וביוס מקוסטם עם OC רצחני - עדיין אין קשר לחלקים אחרים במחשב

ואין שום אינטגרציה. סיכוי גבוה מאוד אפילו שאין שום קשר בין החטיבה שאחראית על כרטיסי המסך לבין זאת שאחראית על לוחות האם באותה חברה.

למעשה, אין אפילו תיעוד בודד (לפחות ב-10 השנים האחרונות) של שילוב לוח-כ.מסך שאינו תואם מכיוון ששייכים לחברות אחרות.

פורסם

אחת הסיבות שהרקולס יצאו מעיסקי כרטיסי המסך היתה RMA מטורף ביגלל בעיה בביוס שעלתה להם המון כסף

זה לא משנה שמדובר בשתי חטיבות שונות באותה החברה האחריות הכוללת של החברה על תאימות בן הרכיבים שהיא מייצרת גבוה יותר משתי יצרנים שונים

היתה גם בעיה בביוס של לוחות 1366 להתחברת לאייפון שתוקנה בביוס וכל יצרן כתב פתרון אחר לביוס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים