עבור לתוכן

זקוק להמלצה לספק כוח ל-HD7970 DUAL X

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני אנסה כעת ואחזור עם עידכון. אני מאוד מקווה שלא סתם שלחתי את הכרטיס לבדיקה...

עריכה: המחשב עובד עם כרטיס המססך הישן (HD4870) מבלי ששיניתי דבר בהגדרות הביוס.

• תגובות 50
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם הספק מחזיק במאמץ או גם במנוחה 4870, והמחשב עולה לאחר לחיבור הכרטיס לחריץ ה-PCIE. כנראה מדובר ב-DOA

של ה-7970.

פורסם
  • מחבר

DOA משמע 'Dead on Arrival'?

פורסם

חיובי.

פורסם

מעקב :hi:

פורסם
  • מחבר

לאחר בדיקה של כרטיס המסך בTMS הם מצאו את כרטיס המסך תקין, ככה שנאלצתי להזמין ספק כוח...בתקווה שיגיעו ביום שישי, ושהפעם הכול יעבוד ללא תקלות ועיכובים נוספים.

פורסם

הזוי..

אך הוא מעלה את המערכת עם 4870 אבל מסרב לעלות עם כרטיס אחר? במיוחד שזה רק במצב IDLE, מה הוא עושה סלקציה?

מקווה בשבילך שהחלפת הספק תפתור את הבעיה כי זה מאוד מוזר ועל פניו נראה כמו בעיה אחרת.

פורסם
  • מחבר

אם זה לא יפתור, אני אחזיר את הספק ואחשוב על פיתרון כלשהו...או שפשוט אזמין טכנאי.

פורסם
  • מחבר

זה בסדר, הבעיה חזרה הפעם עם הספק החדש (SeaSonic X-650W), ככה שהבעיה היא לא בספק ואין לי מושג מה המקור שלה. כי כרטיס המסך הקודם באותו הסלוט כן עובד.בעיית תאימות???

פורסם

איזה לוח יש לך?

פורסם
  • מחבר

B75-D3V של ג'יגה בייט. אתחלתי את הביוס וזה לא עזר. (המערכת עולה בלי כרטיס המסך)

פורסם

זה היה כ״כ ברור...

הספק בסדר, הלוח בסדר. אם הכרטיס בסדר תתחיל את כל הפעולות שיכולות לגרום לבעיה. תבדוק שאתה מחבר נכון את הכרטיס, תאפס ביוס, אם

צריך גם תעדכן ביוס, תמחק כל זכר לדרייברים קודמים ותנקה שאריות דרייבר אחר כך עם driver sweeper ותתקין מחדש, ותבטל את האפשרות לעבודה עם המובנה.

ואם אתה מתכנן להחזיר את הספק (לא נראה לי שזה אפשרי בכלל) תפרק אותו עכשיו מהמערכת כי אם הוא לא הבעיה חבל שיתמלא אבק..

פורסם

אם הוא מתכנן להחזיר הוא יוצא לקוח רע כלפי החנות.

פורסם
  • מחבר

זה היה כ״כ ברור...

הספק בסדר, הלוח בסדר. אם הכרטיס בסדר תתחיל את כל הפעולות שיכולות לגרום לבעיה. תבדוק שאתה מחבר נכון את הכרטיס, תאפס ביוס, אם

צריך גם תעדכן ביוס, תמחק כל זכר לדרייברים קודמים ותנקה שאריות דרייבר אחר כך עם driver sweeper ותתקין מחדש, ותבטל את האפשרות לעבודה עם המובנה.

ואם אתה מתכנן להחזיר את הספק (לא נראה לי שזה אפשרי בכלל) תפרק אותו עכשיו מהמערכת כי אם הוא לא הבעיה חבל שיתמלא אבק..

החיבור טוב, איפסתי ביוס ועכשיו אני מוריד עדכון בתקווה שאני לא אדפוק את לוח-האם בניסיון לעדכן אותו. מחקתי דרייברים קודמים ממזמן וניקית אח"כ גם דרייבר סוויפר. אני לא יודע איך לבטל את אפשרות העבודה עם המובנה...:\

כנראה שאני לא אחזיר את הספק, אך אני יודע שזה אפשרי בהחלט וזה גם לגיטימי כיוון שהם המליצו לי על זה בפירוש ועם המון ביטחון שזה מה שיפתור את הבעיה וזה מטיל עליהם את האחריות על ההוצאה. אני לא רואה איך זה יגרום לי להיות לקוח 'רע' (לא הוגן לכאורה) כלפי החנות.

פורסם

תעדכן על פי ההנחיות במדויק ולא יקרה שום דבר ללוח. חפש בגוגל איפה מבטלים את האפשרות לעבוד עם המובנה בלוח לפי הדגם שברשותך.

תעשה את זה כדי לשלול בוודאות כל בעיה אפשרית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים