עבור לתוכן

פרוייקט בניה IRIS - בחסות Patriot ו-Antec: אלבום בעמוד 32

Featured Replies

פורסם

אממ האמת ליאור, הסתכלתי שוב על התמונה הראשונה... לצערי, רואים די בבירור את המריחות של הצבע (כאילו צבעת קיר). לדעתי הרעיון יפה, הביצוע הרבה פחות. זה פידבק כנה ככה, באמת שהלוח נהדר והרעיון יפה, בדומה מאד לתמונה ששמתי פה לפני כמה ימים. כדי לצבוע את זה כמו שצריך היה עדיף ללכת לבית מלאכה, להיפרד מקצת זוזים ולצבוע כמו שצריך ולא ככה.

my 2c לגבי זה.

• תגובות 330
  • צפיות 94.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

יכולתי, כמו שיכולתי לקנות דברים רבים ולעשות במפעל. אני עדיין מהמיושנים שעושים עבודת Ghetto. אני אוהב את הטקסטורה. הטקסטורת בררת מחדל של השילדה לא הכי אהובה עלי, אבל אני מקבל את מה שאמרת.

פורסם

שמע, אתה חייב להכנס לפורום MDPC בהקדם... זה יעשה לך רק טוב. האתר הרגיל שלהם זה כלום לעומת מה שהולך שם בפורום. יש שם גם טונה של מדריכים ואנשים שמבינים בצביעה\פחחות\u name it.

אני חושב שאם אהבת את הטקסטורה ורצית לשמור עליה, אז על אחת כמה וכמה שהיה כדאי להתעניין בצביעה מקצועית שתצא טוב וגם תשמור על הטקסטורה. אגב, לפני שאתם "מאשימים" אותי ב OCD, אני לא חושב שזה קשור, זה פשוט עניין של לעשות דברים נכון. בוא נגיד שאם כבר אקרילי, אז המינימום שהיה צריך לעשות זה להשתמש ברולר גדול ואיכותי שגם היה מכסה לך שטח גדול (2-3 וישים) וגם נותן אחידות. צביעה עם מברשת זה ביג NO NO (לדברים כאלה).

פורסם

מעקב

פורסם
  • מחבר

שמתי את רוב הרכיבים בפנים כדי לראות איך זה מסתדר בעיניים.

Gz6lc.jpg

B8U3b.jpg

בינתיים התוכניות הן:

1. סליבינג לשלל כבלים כולל 24, כולל 8, כולל USB למיניהם וכפתורי מארז - הכל באדום ע"ג השחור הטבעי, לצבע חזק ובולט.

2. חיבור מחיצות פרספקס לחלק התחתון שם תהיה משאבה לצד ספק הכח, לא יראו כלום. דרך חור בפרספקס יצאו צינורות.

מיכל יהיה צמוד לימין ויחובר לרדיאטור כפול עם 2 מאווררים ב-Pull בתקרה. יחובר לבלוק Raystorm שיגיע גם הוא

אין כרטיס מסך שמתוכנן לבינתיים.

3. אחסון - מה שאתם רואים בתמונה הוא WD 250GB על עשר דוואי (כמו שרק WD יודעים). השאיפה היא סיגייט 3TB בנוסף ל-SSD כמו 830 של סמסונג

פורסם

הקירור עושה לי כואב בעיניים.

החום הזה מזעזע.

לא יודע למה הם עושים את הקירורים שלהם ככה..

אולי תצבע אותו?

פורסם
  • מחבר

הוא יעוף בקרוב ויוחלף בבלוק, למה לצבוע?

פורסם

טיפש שכמותי, שכחתי לגמרי מהקטע של הקירור מים :silly:

פורסם

אהבתי ממש את הלבן-שחור, ממש כיף בעיניים. אדום חזק לכבלים בלבד לדעתי רק יוסיף.

מה שכן הייתי ממליץ- שקול לצבוע גם את גוף המאוורר האחורי ואת גוף ספק-הכוח ללבן סיד. בעיניים שלי ה'בלוקים' השחורים שהם יוצרים דומיננטיים מדי על חשבון הלבן, בטח אחרי שיהיה גם אדום במארז.

אהבתי את הבגד שעשית ללוח :P

פורסם
  • מחבר

בינתיים, מי שיש לו קצת יכולת בעיצוב מוזמן לעצב לוגו או סמל או.. משהו, אפשר להעלות לפה.

יש לי חבר שעושה מדבקות וכו' ואולי אוסיף את זה לקדמת המארז

פורסם

הוא צריך 680 רפרנס בשביל לשים את הבלוק שמתאים לטופ הזה, אבל כן, יכול מאד להשתלב.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

ועכשיו, לחלק האומנותי. הגיעו חלקי קירור המים וישר התנפלתי וצילמתי. סורי על האיכות, צולם בטלפון

vqwhpkb.png

mCu32kZ.jpg

gyEGH0a.jpg

SoJvK8O.png

nqgggtW.png

eH0geTU.png

hcAE5ef.png

m4bMZiz.jpg

sPcxSJ9.png

t4K9Ixh.png

mhotMde.png

Td9WP4d.png

JDeTzer.png

QEIqgn3.jpg

כן אני יודע, זה פשוט סקסי.

פורסם

הBP נראים מעולה 8)

תתחדש על החלקים, אני מחכה לראות אותם מורכבים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים