פורסם 2012 בדצמבר 1712 שנים דוגמה לכחול לבן שעשיתי בעבר: בתמונה האחרונה ניתן לראות מה קורה כשעובדים עם סליב לבן (אפילו שהוא MDPC), ולא משרינקים את הכבל בשרינק לבן לפני כן. לעומת זאת - בכבל בצד ימין שעבר גם השרנקה - יצא לבן טהור. עריכה: תמונה נוספת באותו המארז, רק עם חומרה אחרת
פורסם 2012 בדצמבר 1712 שנים אם אני אעשה כחול-לבן, זה למען המדינה שלי. טפשי לשאול, אבל מי מרים יד בעד מחשב בערכת נושא דגל ישראל?בהתחשב בכך שאם אתה מתחיל עכשיו יש מצב ש(עם רצון והשקעה) זה יהיה מוכן ליום העצמאות זה יכול להיות אחלה רעיון.
פורסם 2012 בדצמבר 1712 שנים מחבר עם כל האהבה שלי למדינה (כן, im a sucker for israel), אני חושב שאולי אבחר בקו עיצוב אחרלמען האמת הרעיון של אילן הדליק אותי. יש משהו נהדר בלבן שנשבר קצת עם קווים חזקים של אדום.noted.עוד רעיונות, דעות, הצעות?
פורסם 2012 בדצמבר 1712 שנים נשמע אחלה.יש המון רכיבים שניתן להשיג בלבן ולא בפלקסי.אך, התאורה צריכה להיות לבנה גם כן, תאורה אדומה תהרוס את האפקט.
פורסם 2012 בדצמבר 1712 שנים הצעה... לבן חלק. הכל לבן לגמרי. זה יכול להראות ממש מדהים הבעיה היא שקשה למצוא את הכל בלבן לגמרי, וקשה לגרום להכל להיות בלבן (לוח אם), והאפקט נהרס אם לא הכל לבן. נוטה ללהציע לך אופציה שנייה של לבן אדום, והאדום בנגיעות- שהאלמנט שישלוט יהיה הלבן. רעיון שישתלב עם זה... כבל לבן וheatshrink אדום על ראש מולקס לבן (קפץ לי פתאום בראש). מאווררים אפשר לקחת לבנים של פרקטל, הם נראים מעולה - אבל לא חושב שיש צורך לשלב בהם אדום, נראה לי שסליבינג עם נגיעות אדומות יהיה מספיק חזק אם כל השאר יהיה ממש לבן. אז בקיצור ההצעה שלי- לבן קומפלט חוץ מסליבינג עם נגיעות אדומות
פורסם 2012 בדצמבר 1712 שנים כעיקרון לפני הכל עדיף לבחור את סקלת הצבעים, כלומר:- אפשר לעשות רק עם צבעים מתכתיים (כלומר גווני אפור מטאלי וחום כהה עד זהב וכדומה).- גוונים בוהקים בכל צבעי הקשת או זוהרים (לא UV).- ערכת נושא של מספר צבעים בודדים. למשל, שחור+לבן ביחד עם צבע נוסף כמו אדום שהוצע כאן. כאשר לדוגמא המארז יהיה לבן (עם לדים לבנים בלבד), כל שאר החומרה שחורה והסליבינג על כבלי המתח יהיה בצבע בורדו. במידה ויהיה קירור מים, אפשר לעשות אותו גם כן בצבע אדום או לחילופין בצבע לבן או שקוף (אם יהיה שקוף, אפשר להצמיד מספר לדים לבנים על הצינור כך שיראה שהנוזל זוהר).- ניתן גם לעשות שכל חומרה תהיה בצבע אחר וההזנות שמגיעות אליה גם כן יהיה עם סליבינג של אותו הצבע. לגבי ה-nzxt hue, בד"כ לדים צבעוניים דווקא הורסים לדעתי את כל אסטטיקת הצבעים (בעיקר אם יש כמה צבעים ולא אחד אחיד) לכן אני הייתי ממליץ על לדים לבנים.
פורסם 2012 בדצמבר 1712 שנים לבן על מארז לבן יגרום לכבלים ל"הבלע". לדעתי לא מוצלח. האמת שראיתי משהו מאד יפה שמישהו עשה, פרוייקט שנקרא "LITTLE ANGLE", מישהו לקח מארז לבן, לוח שחור (כמו פה) ועשה סליבינג בשחור ושמפניה (mdpc) וזה יצא מדהים עם ניגודיות מעולה. הוא גם השתמש בצנרת שחורה מבריקה אז בכלל. אגב, ליאור שאתה שם צנרת, תקנה צנרת ללא כיתוב ע"ג הצנרת כי זה מכער את כל העסק. אם רוצים לבנות מחשב רציני, צריך לצאת מהקיבעון של בניית מחשב רגילה וממש לרדת לפרטים. האשכול המלא: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?275724-Project-quot-Little-Angel-quot-My-return-to-water-cooling!/page11
פורסם 2012 בדצמבר 1712 שנים מחבר אפשר עם האגודל להוריד את הכיתוב של טייגון, זה שטויות ולא פוגע בצינור זה מודפס מאוד חלש.
פורסם 2012 בדצמבר 1712 שנים אה, אז אחלה. חשבתי להציע את זה אבל היססתי מחשש שזה אולי יפגע בצינור (עסק מסוכן).
פורסם 2012 בדצמבר 1712 שנים אפשר עם האגודל להוריד את הכיתוב של טייגון, זה שטויות ולא פוגע בצינור זה מודפס מאוד חלש.מאשר חח.. ניסיתי את זה עכשיו על המערכת שלי וזה אכן יורד דיי בקלות אבל הייתי מציע עם סקוצ או משהו כזה ולא עם הציפורן כי זה ייקח שעות חח..ועם הציפורן זה ממש לא מוריד מהר(בערך דקה לכל אות..)שאלה קטנה, איך אתה מתכנן לחבר את נורות הRGB? ,אתה מתכוון לקנות את הסטריפים הרגילים?. ואם כן זה לא מסוכן בצורה כלשהיא לספק כוח?
פורסם 2012 בדצמבר 1812 שנים מחבר לגבי כרטיס מסך לפרוייקט, יש מועמד פוטנציאלי זוכרים אותו? הוא הופיע בפרימיירה העולמית של HD7000 http://hwzone.co.il/hardware/reviews/graphics/xfxr7970 הבעיה היא ארטיפקטים כבדים וחוסר יציבות. אם הוא לא יצליח אחרי אפיה בתנור, זה קדיש וחיפוש מועמד נוסף.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.