פורסם 2012 בדצמבר 712 שנים האם יפגע במערכת הפעלה? ואשמח ללינק לעדכון , משום מה האתר של מיקרון לא כלכך ידידותי :s05:
פורסם 2012 בדצמבר 712 שנים העדכון עבר בהצלחה באמצעות ה iso (לא עבד לי בupdater הרגיל שלהם). תוכן הכונן נשמר. ודווקא אצלי יש שיפור קטן בביצועים יש כ-60% מקום פנוי בכונן. (התוצאה נמוכה מהתוצאות האחרות, כנראה בגלל שיש לי בקר של AMD.
פורסם 2012 בדצמבר 912 שנים ניסיתי לעדכן עם התוכנת וינדוס שלהם וקיבלתי ERROR. אז בשלב זה אני עדיין עם 000F. אבל עשיתי בדיקה כדי לשמור תוצאות ביצועים עכשויים לפני העדכון. וקיבלתי תוצאה מעניינת(עם בקר SATA II): מה שאתם רואים זאת המהירות האמיתית שהתוכנה קיבלה כשעשתה את הפעולות(ויכול להיות שאני יכול לשפר את זה עוד). אני ישאיר לכם לנחש איך זה אפשרי... לא חושב שניתן לעבור איתו את ה 800.
פורסם 2012 בדצמבר 912 שנים בצעתי את הבדיקה לפני העדכון וקיבלתי את התוצאה המצורפת בצד.מה פירוש ה pciide - BAD ?ומה ניתן לעשות בנדון ?האם העדכון פותר זאת ?
פורסם 2012 בדצמבר 912 שנים מחבר לא העברת את בקר ה-SATA ל-AHCI, משמע ה-TRIM לא עובד. צריך לשנות את זה בביוס מ-IDE ל-AHCI, אבל לפני זה לשנות ערך ברישום.
פורסם 2012 בדצמבר 912 שנים http://support.microsoft.com/kb/922976מה שעושה התיקון בכתובת הנ"ל זה השינוי ברישום ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.