עבור לתוכן

אמצעי תשלום במכירה של יד 2

Featured Replies

פורסם

אני מתכוון למכור מצלמה שלי, ששווה כמה אלפי שקלים. עכשיו, אני מתלבט באיזה אמצעי תשלום לבקש מהקונה העתידי לשלם לי: הכי נוח היה מזומן, אבל אני מבין שחלק מהאנשים לא יתלהבו לשלם אלפי שקלים במזומן; עוד אופציה זה העברה בנקאית; אופציה נוספת היא פייפאל;

אני מחפש את הדרך שתהיה נטולת כמה שפחות עמלות, שתהיה בטוחה וכמובן נוחה לשני הצדדים.

פורסם

בסכומים כאלה רק מזומן או העברה בנקאית, כל דרך אחרת היא סיכון להפסיד גם את המצלמה וגם את הכסף.

פורסם

כנראה שגם רצוי לבדוק היטב שהשטרות אינם מזוייפים.

פורסם

^ אכן, טוש בכמה שקלים סוגר את העניין.

פורסם

מזומן בלבד. :xyxthumbs:

אפילו את המכוניות (היותר ישנות) לרוב קונים במזומן. ושם הסכומים גבוהים יותר.

פורסם

מזומן או צ'ק מזומן.

פורסם

בהנחה שהמצלמה שלך עולה פחות מ-10000 שח, צ'ק בנקאי יעלה לך כ-14 שח ולדעתי יהיה הפתרון הטוב ביותר

בשבילך זה מזומן בלי כאבי ראש ובלי בדיקות של שטרות ובלי לספור את הכסף, ואין סיכוי שהצ'ק יחזור.

אם אתה לא רוצה ללכת לבנק, לדואר יש פתרון דומה במחיר של כ-20 שח (או פחות לסכומים קטנים יותר) שלא דורש חשבון

http://www.israelpost.co.il/postshirut.nsf/misparid/102?OpenDocument

אני לא הייתי מסתבך עם מזומן בסכום של כמה אלפי שקלים או עם צ'ק שלא בטוח יפדה כשהעמלה היא פחות מ-15 שקלים.

פורסם
  • מחבר

* איך אני יודע שצ'ק בנקאי הוא לא מזויף, ויתקבל על ידי הבנק?

* איך מפקידים צ'ק בנקאי לחשבון?

פורסם

* איך אני יודע שצ'ק בנקאי הוא לא מזויף, ויתקבל על ידי הבנק?

כמו שאתה יודע שצ'ק רגיל לא מזויף.

* איך מפקידים צ'ק בנקאי לחשבון?

כמו צ'ק רגיל.

פורסם

^^ על סכום לא גבוה (נגיד עד 10000) יש על הצ'ק חתימה אחת + חותמת של הבנק. (על סכומים גדולים יש גם חתימה + חותמת מנהל).

הצ'ק עצמו נראה יותר "טוב" ורשמי מצ'ק רגיל והינו מודפס (לא בכתב יד).

פורסם

איך עובד צ'ק בנקאי?

רק למי שיש סכום X בחשבון יכול להדפיס צ'ק על סך X כסף?

פורסם

צ'ק בנקאי הוא כמו מזומן. הכיסוי שלו נמצא כבר בידי הבנק ושייך למחזיק הצ'ק.

פורסם
  • מחבר

שאלה על צ'ק בנקאי- אפשר להפקיד אותו לא בסניף בנק בו נמצא החשבון שלי (כלומר באותה רשת בנקים, אבל לא בסניף הספציפי של החשבון שלי)? כנ"ל מזומן?

פורסם

לגבי מזומן וצ'קים רגילים אתה יכול, צ'ק בנקאי לא ניסיתי אבל אני לא רואה שום סיבה שלא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים