עבור לתוכן

מחירי תשתית אינטרנט בבזק

Featured Replies

פורסם

וואלה חברה אתם תותחים!

הוזלתם לי את החבילה ב40 שקל לפחות!.

בכל מקרה אני ממש אבל ממש מקווה שיהיו פחות תקלות עם בזק מאלו שהיו לי עם הוט כי אם לא סתם שרפתי 5 שעות שיחות טלפון מעצבנות סתם...

דרך אגב אתם לא מבינים איזה שטויות בזק אמרו לי על בזק בינלאומי ולמה לא כדאי לי לעשות את הטלפון אצליהם חח.. טוב שהם לויאלים אחד לשני חח

• תגובות 122
  • צפיות 32.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ברגע שאתה משרשר לפרייבט בוקס מודם VDSL ומחובר במהירות 30MB , 50MB או 100MB, הראוטר לא מגביל אותך במהירות ?

אני לא יודע לענות על כך תשובה מוסמכת היות ואני במהירות 15M.

אבל אולי תצליח להבין משהו מהתשובה העמומה במקצת של בזק בינלאומי בעניין זה פה:

http://www.thecom.co.il/index.php?dir=site&page=articles&op=item&cs=14663

אבל מאחר וזה לא עדכני (02/11) עדיף לשאול אותם ישירות מה המצב כיום.

eran898, אם תוכל לפרט איזה מחירים ומהירויות קיבלת זה יעזור פה גם לאחרים.

פורסם

כן ערן, נשמח לשמוע על המחירים...

פורסם

PRIVATEBOX יכול לעבוד עם IP משתנה?

פורסם

.טעות (במקום עריכה יצר הודעה חדשה)

פורסם

אפשר לדעת כמה עלה לך?

15 מגה רוצים ממני 75 שח תשתית וספק זה עוד 29. בבזק.

הבעייה שרוצים 149 שח על התקנה......

מישהו יכול לומר איך אני מוזיל את זה? ולא משלם את ההתקנה?

פורסם

למה שלא תשלם 20 שקלים לספק בהוט? אין סיבה לשלם 50% יותר.

בכל מקרה לגבי ההתקנה - ממני על 10 מגה דרשו 99 ש"ח וההתקנה בפועל אמורה להיות אותה התקנה.

אין שום אפשרות שאני מכיר (הגיונית) לבטל את דמי ההתקנה הללו - לא איומים בחיבור להוט (שרוצים פי 2 דמי התקנה תכלס) ולא בדיבור עם בכירים

פורסם

סורי אנשים שלקח לי כל כך הרבה זמן לענות.

בכל מקרה והרי העיסקה:

תשתית של בזק ב102 שקל(שעוד שבועיים אני אוריד ל97 שקל בצורה מאוד מפגרת,ללקוחות קיימים יש אפשרות לקבל את ה30 מגה ב130 שח לחודש פלוס 3 חודשים מתנה מה שיוצא בממוצע 97.. מה שאמרה לי הנציגה שאני לקוח חדש ואני לא יכול לקבל את זה אבל עוד שבועיים אני אוכל לבקש לעבור לזה -_-).

התקנה ב69 במקום 140,מי שינסה להוריד את המחיר אז הם יגידו שיצא הוראה מהמנכ"ל שרק אם עושים קו פלוס תשתית אפשר להוזיל את מחיר ההתקנה ,אז תגובתי לכך היא, "חארטה",קצת להגיד להם, "אוקי אז אם זה המצב לא תודה" והם מורידים יפה מאוד את מחיר ההתקנה.

שחכתי לציין שב102 זה כולל את הראוטר ב25 שקלים לחודש כפול 24 חודשים כלומר אם אני אעזוב אני אצטרך להמשיך לשלם על הראוטר/מודם הלא שימושי הזה.

מה שלא איימתי ומה שלא אמרתי המודם נשאר באותו מחיר והם טוענים שאין דבר כזה השאלה של מודמים.. אז בסוף התייאשתי.(באמת זה הקטע היחידי שאני מרגיש שיצאתי פרייאר.)

ובבזק בינלאומי: אינטרנט 30 מגה במחיר 29 לחודש (ניסיתי בצחוק להוריד אותם במחיר והנציגה אמרה לי שהמחיר נמוך בצורה שאם אני אשנה מסלול בחיים לא יביאו לי דיל כזה שוב ושגם בשימור לקוחות אני לא אקבל מחיר יותר טוב מזה,מה שאומר שעוד חודש אני אנסה שוב חח.)

וטלפון ב29 שח ל500 דקות לכל היעדים.. ומה שהם אמרו לי זה שבמהירות מעל 15 מגה כמו אצלי לא צריך שום מתאם והמתקין שלהם יעשה איזה משהו במודם שמקבלים מבזק וזה הכל,כשיבואו להתקין לי את זה אני אוכל לספר יותר פרטים,ביום יומים הקרובים.

דרך אגב אם אתם רוצים את שאר פירוט המחירים של בזק בינלאומי אז זה: 9.99 בחודש לקו שכל דקת שיחה עולה 8 אגורות,29 שח לקו עם 500 דקות כשכל דקת חריגה עולה 8 אגורות לדקה, ו59 שח לקו בלי הגבלה.

לסיכום:

102 לתשתית 30 מגה +מודם בחיוב 24.99X24

29X2 לאינטרנט 30 מגה + טלפון 500 דקות בבזק בינלאומי.

פורסם

אני משלם על ספק 100Mb ב014 29 ש"ח.. :kopfpatsch:

פורסם

כולם משלמים 29 שח בבזק בינלאומי ! חח.

היתה תקופה שכולם היו מקבלים את זה אם הם היו טיפה רבים איתם..זה כאילו המחיר הכי נמוך שלהם לכל המהירויות..לא נראה לי שקיים מישהו שמשלם לבזק במהירויות 30/50/100 פחות מ29 שח.

פורסם

אז תחליף לספק 100Mb.. זה אותו כסף. לא שאמור להיות שיפור אבל מה אכפת לך..

פורסם

זה סוג של להיות חזיר אבל... עם המחירים שהם לוקחים,מחר אני אשנה ל100 :)

פורסם

תשתית 30 וספק 100?

יתכן שיצוצו בעיות סינכרון ובמיוחד שגם הטלפון הקווי שלך מעורב בחגיגה.

בהינתן ששום תועלת לא תצמח מזה, אז אם יהיו בעיות בשיחות טלפון זה בוודאי יבאס אותך ולא תדע אם המקור הוא הפרש מהירויות או אחר.

פורסם

זה סוג של להיות חזיר אבל... עם המחירים שהם לוקחים,מחר אני אשנה ל100 :)

כרגע הם החזירים היחידים פה.. :)

פורסם

אני רואה שהרוב מצטרפים בתור לקוחות חדשים

יש מישהו שמעוניין לשדרג מהירות בבזק ומרגיש שהוא מדבר לקיר?

אני רוצה לשדרג מ5 מגה ל10 וההצעה הכי טובה שהשגתי מבזק היא 89 על תשתית ו30 על ספק כולל 3 חודשים ב55 שקל לתשתית.. בדיחה

יש למישהו טיפים להוזלה? לא יעזור שהאינטרנט בהקפאה כבר שבוע..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים