עבור לתוכן

מחירי תשתית אינטרנט בבזק

Featured Replies

פורסם

התקשרתי אליהם מלכתחילה פשוט כדי לראות אם יש להם אופציה לתת לי באותו מחיר או אפילו פחות. משהתברר שלא - אמרתי תודה רבה והתחברתי להוטנט.

• תגובות 122
  • צפיות 32.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כמה הציעו לך בהוט ?

פורסם

על 10 מגה 70 ש"ח והתקנה של 230 לערך

פורסם

על 10 מגה 70 ש"ח והתקנה של 230 לערך

יש 10 בהוט?! אם אני לא טועה 12 בהוט ו-10 בבזק.

שוחטים בהתקנה המניאקים. :lol:

פורסם

מאז שהורידו את האפשרות לעשות התחייבות אז יש דמי התקנה. זה גם הגיוני למה להם לממן התקנה של טכנאי ואחרי חודשיים אתה עוזב?

פורסם

אני מבין שהתחרות שהייתה נגמרה...

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

יש עדכונים? מישהו הצטרף לאחרונה ל-10, 20, 30 מגה תשתית?

פורסם

הציעו לי מבזק בינלאומי שח104 תשתית+ספק על 15 מגה, יש מישהו שהצליח להוציא בפחות??

פורסם

עכשיו סגרתי איתם דיל ואני חייב לדעת אם זה טוב לפני שהטכנאי בא..

160 שח לתשתית של בזק 30 מגה וטלפון 600 דקות לכל היעדים+ 24.99 על המודם ל24 חודשים(כשה25 שקל כבר כלולים בתוך ה160)

חברה בבקשה תגובה אם זה טוב או לא.. ביום רביעי באים להתקין.

פורסם

על הפנים.

קח מודם בהשאלה, ספקית טלפון VOIP, ותשתית מה שאפשר לקבל...

פורסם

בלי הקו טלפון זה יצא לי 102 כששוב המודם כלול בחשבון.

אין אפשרות להשאיל מודם במהירויות כאלה או שקר כזה.. ניסיתי לשכנע אותה, במהירות מעל 10 מגה חייבים את המודם הזה שהוא ב25 שקל כשהמודם של מהירות 10 מגה עולה 19.99..

בכל מקרה לפחות על ההתקנה סגרנו על 60 שקל במקום 140..

אתה יכול להסביר לי בבקשה מה זה הVOIP הזה? ממה שראיתי בגוגל הבנתי מה זה פחות או יותר,וגם מהמילה IP חח, אבל לא הבנתי איך אני מצטרף לזה..

ובקשר ל102 שח ל30 מגה זה תקין?,דרך אגב אני יודע שבהוט אני יכול להשיג 100 מגה במחיר הזה אבל אני בורח מהם כי הם פשוט גרועים,ואת זה אני אומר אחרי 6 שנים של סבל מתמשך!.

פורסם

בדוק עם בזק בינלאומי כמה יעלה לך PRIVATEBOX (לי עולה 10 שח בחודש בשכירות, משלמים סכום זה לאורך כל תקופת האחזקה).

זה מודם ADSL + ראוטר + מתאם שיחות טלפון (=VOIP) שמחליף את הטלפון הקווי של בזק. מאפשר מהירות גלישה עד 15M.

למהירויות גבוהות יותר צריך לשרשר אליו גם מודם VDSL

VOIP מאפשר לך להפעיל טלפון קווי (שיחות כמו של בזק) דרך חיבור האינטרנט שלך, וכאמור הקופסה של ה PRIVATEBOX יודעת לעשות זאת ולתאם גם את הגלישה באינטרנט וגם את שיחות הטלפון בו זמנית. היתרון: הרבה יותר זול מבזק, חיסרון: לא עובד בהפסקת חשמל (אבל לכולם יש גם טלפון סלולרי אז זה לא ממש חיסרון).

אתה משלם לבזק בינלאומי עבור הרכיבים הבאים: ספק אינטרנט לפי מהירות הגלישה, טלפון קווי (לפי חבילת שיחות שבחרת לנייח+נייד ויש למשל חבילת 1500 דקות לנייח+נייד במחיר זול) + 10 שח ל PRIVATE BOX

בנוסף משלם לבזק עבור תשתית אינטרנט לפי מהירות הגלישה , ודורש מהם קו טלפון אינטרנט בלבד ללא תשלום נוסף (לא לקחת קו קל!).

קו קל עולה 25 שח לחודש, קו אינטרנט בלבד עולה 0 ומאפשר לך לגלוש ולשוחח בטלפון קווי דרך בזק בינלאומי כמתואר לעיל.

פורסם

אין אפשרות להשאיל מודם במהירויות כאלה או שקר כזה.. ניסיתי לשכנע אותה...

שיקרו לך.

אני קיבלתי נתב נטגיר בהשאלה (מהירות 30).

+ 10 שח ל PRIVATE BOX

גם את זה אל תסכים לשלם.

פורסם

אני בררתי עם בזק ומתברר שבמהירויות הגבוהות אין מציאות ואפילו יקר יחסית להוט

הם מציעים חבילה של 50 יחד עם בזק בינלאומי ב-187 ש"ח

וגם הנתב עולה כסף.

פורסם

בדוק עם בזק בינלאומי כמה יעלה לך PRIVATEBOX (לי עולה 10 שח בחודש בשכירות, משלמים סכום זה לאורך כל תקופת האחזקה).

זה מודם ADSL + ראוטר + מתאם שיחות טלפון (=VOIP) שמחליף את הטלפון הקווי של בזק. מאפשר מהירות גלישה עד 15M.

למהירויות גבוהות יותר צריך לשרשר אליו גם מודם VDSL

ברגע שאתה משרשר לפרייבט בוקס מודם VDSL ומחובר במהירות 30MB , 50MB או 100MB, הראוטר לא מגביל אותך במהירות ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים