פורסם 2012 בנובמבר 813 שנים כן! זה פשוט תענוגהשולחן עבודה ושורת המשימות סוף סוף נקיים מבלי יותר מדיי קיצורים מיותריםהדבר היחידי שיש לי בשולחן עבודה זה מחשב, סל מחזור, תקיית היוזר שלי ועוד כמה קבצים זמנים שימחקו בהמשךבשורת המשימות מופיע ה GOOGLE CHORME, סייר הקבצים וזהו !רק חבל שכ -90 מהמשחקים שהיו לי בסטים נמחקו עקב בעיית מקוםבקרוב אני יקבל אחסון נוסף שיאפשר לי להתקין תוכנות נוספות ומשחקים מבלי לוותר על מידע אחר
פורסם 2012 בנובמבר 813 שנים הדבר היחידי שיש לי בשולחן עבודה זה מחשב, סל מחזור, תקיית היוזר שלי ועוד כמה קבצים זמנים שימחקו בהמשךאני לא מתליח להעביר לשם (שולחן העבודה) את ה"מחשב", איך אני עושה את זה?
פורסם 2012 בנובמבר 813 שנים ככה ?http://hwzone.co.il/community/index.php?action=dlattach;topic=546344.0;attach=146616;imageאו שלא הבנתי אותך נכון
פורסם 2012 בנובמבר 813 שנים ^בתמונה שלך זה נראה ממש כמו וינדוס 7, רק יפה יותר... כי זה באמת יפה יותר... אתה צריך לנסות.
פורסם 2012 בנובמבר 813 שנים זה וינדוס 7 עם שיפורי ביצועים ו"תוספות" מועילותבנוסף, רק בשביל העתקת קבצים החדשה שווה לשדרג ל 8 !שלא נדבר על זה שהמערכת עולה בשניותלוקח לי כ 12-15 שניות להדליק את המחשב ממצב מכובה
פורסם 2012 בנובמבר 1113 שנים כי זה באמת יפה יותר... אתה צריך לנסות. אולי זה יפה, אבל השימושיות נפגעת כי אי אפשר לפתוח יותר משתי תוכנות על המסך בו זמנית. וזה גם לא ממש בנוי לעכבר/מקלדת, לא יעזור בית דין. היה לדעתי הרבה יותר טוב אם היו משאירים את ה-taskbar למטה גם באפליקציות. כל אפליקצייה תופסת את כל המסך, זה דבילי כשיש לך 24-27 אינץ'. בנוסף, החיבור בין האפליקציות והדסקטופ הוא על הפנים. לדוגמא, אפליקציה כמו skype לא עובדת כשאתה בדסקטופ, אז צריך להתקין אותה פעמיים בלית ברירה. בקיצור, מעצבן. מה שכן, המערכת טסה ועובדת מאוד מהר, גם על מחשב בן חמש שנים.
פורסם 2012 בנובמבר 1113 שנים https://www.scool.co.il/ness/index.aspx?id=2423כמובן שזה רק לחברים בהסתדרות המורים.טעות, זה בכלל לא קשור להסתדרות המורים, זה הסכם של מיקרוסופט עם משרד החינוך.כדי להצליח להזמין צריך רק סמל מוסד תקין, את כל שאר הנתונים הם לא מאמתיםצריך רק להצהיר שאתה מועסק במוסד חינוכי שסמלו הוא...לפי הנוסח הזה גם השומר והמנקה זכאים להינות מחלונות בשישים שקל.
פורסם 2012 בנובמבר 1113 שנים זה שאפשר לעשות זאת לא אומר שזה חוקי... זה מיועד למורים (הסתדרות וארגון המורים, מרוצה?)
פורסם 2012 בנובמבר 1113 שנים אפשר לעשות עם זה הרבה יותר, יש לך שולחן עבודה... נכון?, לא נראה לי שהשתמשת לפני זה בכלי חיצוני במקום שולחן העבודה בשביל לפתוח מספר דברים במקביל. הצורה הזאת מאוד נוחה שהוסיפו עוד "עולם" שלם לחווית השימוש, זה לא פוגם משולחן העבודה, רק מוסיף.
פורסם 2012 בנובמבר 1213 שנים מייקרוסופט החליטו ללכת על טאבלטים וסמארטפונים, ובדרך דפקו את משתמשי ה-PC.האינטרגרציה בין הדסקטופ והאפליקציות היא גרועה עד לא קיימת. אני בטוח שיכלו לחשוב על משהו אחר ולשפר את העניין. למשל, כמו שכתבתי, להשאיר את ה-taskbar למטה ולתת אפשרות להציג אותו ואת כפתור ה-start. הצורה הזאת מאוד נוחה שהוסיפו עוד "עולם" שלם לחווית השימוש, זה לא פוגם משולחן העבודה, רק מוסיף.הבעיה היא לא שהוסיפו, כי אני מסכים שלהוסיף זה תמיד טוב, אלא שהכריחו משתמשים עם עכבר ומקלדת להשתמש בשיטה שפחות מתאימה. תנו אפשרות בחירה, מה הקטע שלכם?(טוב, אני בעצם יודע מה הקטע שלהם - $$$)
פורסם 2012 בנובמבר 1213 שנים השתמשת ב-WIN8?זה מאוד נוח גם למחשבים הנייחים וגם לטאבלטים וצגי מגע. עדיין יש התחל ויש לו "כפתור יעודי" עדיין באותו המקום (ובעוד כמה מקומות). ניתן להקטין את שולחן העבודה לרבע חלון ולעבור לאפליקציות ולהפיך.
פורסם 2012 בנובמבר 1613 שנים האם אני מבין נכון וזה רק למשתמשים פרטיים?כלומר אם במשרד שלי אני רוצה לשדרג את המחשבים במסגרת המבצע הזה, הרשיונות יהיו לא חוקיים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.