פורסם 2012 בנובמבר 813 שנים אחרי שימוש של חמישה ימים, אני חייב לציין, המערכת מצוינת!היא עובדת כמו שצריך, זזה מהר, ה"התחל" החדש מצריך יום יומיים של הסתגלות, אבל בסוף הוא הרבה יותר נוח וידידות למשתמש. אני בכיף מוותר על 7 ולא מתכנן לחזור.
פורסם 2012 בנובמבר 813 שנים מה עם אנשים מאותגרים טכנולוגית? (לכל אחד יש כאלו במשפחה..)לכפות עליהם את המעבר?
פורסם 2012 בנובמבר 813 שנים למה לכפות על מישהו אחר לעבור? ואם ממילא "לא שמים לב להבדל" (ובהנחה שזה נכון), אז מה הטעם בלעשות מאמץ לשדרג מלכתחילה?
פורסם 2012 בנובמבר 813 שנים לא בקטע של לכפות.יש אנשים שלא מבינים בזה, ואם לא תשדרג להם מדי פעם מיוזמתך, זה לא יקרה והם יישארו עם גרסה ארכאית שהתרגלו אליה - לנצח. ואז בעתיד הלא רחוק, כשהמעבר יהיה הכרחי בשל טכנולוגיה חדשה שלא נתמכת במערכת הישנה, ההתסגלות תהיה להם קשה פי כמה.
פורסם 2012 בנובמבר 813 שנים ככה זה עם ההורים שלי, סוף סוף שכנעתי אותם לעבור ל-7 מ-XP. עוד שבועיים המחשב שלהם אצלי להכנת המעבר...ההבדל גדול מאוד, זה משפר את חווית השימוש בצורה מורגשת, לפעמים נראה ששולחן העבודה מיותר.
פורסם 2012 בנובמבר 813 שנים התפריט התחל קצת חסר..אבל שמתרגלים, החלונות 8 הרבה יותר נוח !!רק צריך להשקיע כמה דקות לסדר את המטרוקישור לתמונה: http://hwzone.co.il/community/index.php?action=dlattach;topic=546344.0;attach=146611;image
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.