עבור לתוכן

איך הספק הזה?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

עשיתי ל-GT430 שלי OC של 12% שיפור.. לפעמים ביטלתי ולפעמים החזרתי.. כעת הוא מבוטל..

עשיתי גם בדיקות מאמץ.. זה יהרוס?

• תגובות 115
  • צפיות 12.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הנזק ברוב המקרים האלה הוא איטי מאוד ומצתבר לאורך חודשים ויותר

יכול להיות שגם בלי ה OC איזה שהוא נזק התחיל, יכול להיות שגם אם ה OC עדיין לא.... פשוט אל תיצור מצב שבו יש אפשרות להמשך הנזק

פורסם
  • מחבר

אתה מאוד עוזר לי, תודה לך. (:

המחשב בן 10 חודשים.. הוא באמת נורא מהיר ואני מרוצה.. אבל לפעמים קיימת בו איטיות כשאני מתקין משחקים או מחלץ קבצים, למה זה קורה? זה קשור? אין לי תוכנות פועלות ברקע..

אתה משער שכבר התרחש נזק כלשהו לחומרה?

פורסם

דווקא זה לא משהוא שקשור לספק, תבדוק אם יש צריכת זיכרון או מעבד גבוהה מידי כשאתה עושה את זה

לא ניתן לדעת אם נגרם נזק כלשהוא - תלוי ביותר מידי פקטורים כך שניתן לאמר כאן על סיכוי אבל לא על ידיעה ודאית (יהיה נזק ודאי אם זה כרטיס מסך שממש מאמץ את הספק, אבל אם זה כרטיס חלש יכול להיות שהספק עדיין מתמודד איתו). בכללי לא מומלץ להעמיס את הספק הזה אם כרטיסי מסך כלשהם כדיי למנוע אפשרות של נזק

פורסם
  • מחבר

יש לי את הלוח אם PEGATRON IPMSB-H61.. איזו חברה הוא? החברה הזו לא מוכרת לי..

הלוח הזה טוב?

פורסם

זה חברה בת של ASUS. אני לא יודע אם הם מייצרים בעצמם לוחות בנפרד מ ASUS או שאלה לוחות "רגילים" של ASUS

לא יודע מה האיכות שלו

פורסם
  • מחבר

אני מתכנן קנייה של GTX650TI.. הבנתי שהוא טוב.

ההבדל בינו לבין הכרטיס הנוכחי שלי הוא 30W בערך..

זה משמעותי? הספק יחזיק?

פורסם

הסבירו לך שכדאי להחליף ספק כח בכל מקרה, תסביר בבקשה איזה תשובה אתה מצפה לקבל?

פורסם
  • מחבר

תשובה לשאלה האחרונה ששאלתי.

בלי ספאם מיותר בבקשה.

פורסם

לא ממליץ לבדוק

פורסם

לא ממליץ לבדוק

מחזק!

אם תבדוק תדע רק דבר אחד, יכול להיות שיהיה בסדר ויכול להיות שלא... במקרה שלא יהיה בסדר החיסכון הזה של ה-150 ש"ח על ה-FSP יכול לעלות לך כמו מחשב חדש, תאמין לי שהאחריות לא תחסה את הנזק, בעיקר בגלל שגרמת נזק בהחלפת הכרטיס.

ספק שנישרף, יכול להרוס יחד איתו מחשב שלם.

פורסם

לא זה הבעיה

אם תנסה, אני בטוח שהספק יחזיק את הכרטיס. בינתיים

אבל מה שיכול לקרות זה שהספק יתחיל להתאמץ יותר, להוציא מתחים פחות יציבים ולדפוק חומרה אחרת במחשב אחריי כמה זמן - פתאום הולך לך דיסק קשיח, אתה מחליף.... הולך לוח, אתה מחליף..... והספק "מחזיק" כך שאין סיבה להחליף אותו נכון ?

הספ שיש לך הוא בסדר גמור למחשב אם כרטיס מסך מובנה ואני בהחלט ממליץ שתשמור אותו בתור ספק ספייר,הוא ספק דיי בסדר בהשוואה להרבה גנריים אחרים, אבל ספק שיכול להחזיק כרטיסי מסך הוא לא

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע. =\

יש כאלה שאמרו לי שהוא יחזיק את הכרטיס הזה וזה יהיה בסדר.. הפרש הוואט הוא לא גדול.

בהתחלה חשבתי על HD6670 אבל די ירדתי מהפרק שלו, לא הכי מסתמך על AMD בגלל עריכה גראפית, פיזיקס, ואין לי נסיון איתם.

פורסם

הספק הזה יחזיק את הכרטיס - השאלה מה יקרה אחריי זה וכמה מהחומרה שיש לך במחשב תישרף תוך כדיי

אל תנסה להוציא מהספק הזה יותר ממה שהוא יכול לתת - תשים ספק חזק יותר

עריכה גראפית - תלוי באיזה תוכנות אתה משתמש ומה הן צריכות מהכרטיס מסך . אני עושה עריכה גראפית על......כרטיסי מסך מובנים של אינטל והם בסדר גמור - בשביל מה שאני רוצה מהם

פורסם
  • מחבר

פוטושופ.. אבל העריכה הזו היא כמעט ולא והיא לעיתים נורא רחוקות, ואם כן אז זה משהו נורא חובבני.

מהו הכרטיס החזק ביותר אשר יוכל להשתלב אם הספק הזה לדעתך ללא בעיות? (שיהיה חזק יותר מהכרטיס שלי, כמובן)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים