עבור לתוכן

בחירות בארץ?

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב:

יוקר מוצרי המזון, יוקר הדיור, ירידה במספר מקומות עבודה חדשים, אבטלה גואה, מחדל השריפה בכרמל, הבור התקציבי שאנחנו נדרשים למלא, מחירי הדלק.. להמשיך?

לפני שתגיד לי הוא לא האשם העיקרי, כל עוד זה קרה במשמרת שלך, תשלם את המחיר המלא!

שתית יותר מדי? האבטלה בארץ ברמה הנמוכה ביותר מזה כמה עשורים... :kopfpatsch:
  • תגובות 389
  • צפיות 39.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שתית יותר מדי? האבטלה בארץ ברמה הנמוכה ביותר מזה כמה עשורים... :kopfpatsch:

ידידי הטוב, אני ער יותר מאי פעם. אתה לא מפרש את הסטטיסטיקה בצורה נכונה. כל הנתונים של הלמ"ס זה קשקוש אחד ענק!

תקרא את הכתבה שהכנתי ותבין למה התכוונתי..לעבוד זה אחד ולהתפרנס בכבוד זה שתיים וכאן, גם אם הרווחתי עשרה ש"ח בחודש, אני נחשב מועסק, האמנם? זאת תעסוקה??

זאת עבודה בעיניים

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2261916

פורסם

יוקר מוצרי המזון, יוקר הדיור, ירידה במספר מקומות עבודה חדשים, אבטלה גואה, מחדל השריפה בכרמל, הבור התקציבי שאנחנו נדרשים למלא, מחירי הדלק.. להמשיך?

לפני שתגיד לי הוא לא האשם העיקרי, כל עוד זה קרה במשמרת שלך, תשלם את המחיר המלא!

זה אחד הטיעונים המפגרים ביותר ששמעתי.

פורסם

זה אחד הטיעונים המפגרים ביותר ששמעתי.

אל תדבר על טיעונים מפגרים, תהיה חכם ותפריך אותם.

מעניין אותי לדעת איך תפריך מציאות

פורסם

העובדה שכל מה שכתבת הוא תוצאה של מדיניות ארוכת שנים או פשוט לא נכון. יש לי הרבה טענות על ביבי אבל שלך פשוט מקושקשות.

פורסם

אתה צודק. אם נבחר ביחימוביץ ינחתו מגדלים מהשמיים במרכז תל אביב וימכרו דירות ב-300 אלף.

חלק מהבעיות שציינת בעיות כלל עולמיות. בכל העולם מחירי המזון עולים. בכל העולם אבטלה עולה. יוקר דיור לא נוצר מאתמול. יוקר דיור זו בעיה מאוד מורכבת ואין פתרון קסם.

פורסם

אגב, מהבעיות שפקדו את ישראל ב20 השנה האחרונות, יש לדעתי בדיוק בעיה גדולה אחת שניתן לייחס במקור לממשלה אחת בלבד. אני חושב שאתם יכולים לנחש על מה אני מדבר - ודווקא בזה השמאל לא ממהר להאשים את הממשלה שהיתה אז.

פורסם

שהשמאל יאשים את עצמו? גם בנוגע לזה הם טוענים היום שהכל קרה בעקבות ממשלות ימין שבאו אח"כ.

פורסם

העובדה שכל מה שכתבת הוא תוצאה של מדיניות ארוכת שנים או פשוט לא נכון. יש לי הרבה טענות על ביבי אבל שלך פשוט מקושקשות.

מדיניות ארוכת שנים? וככה יוצאים ידי חובה? חבוב, כל עוד זה קרה במשמרת שלך, כל האשמה היא עליך בלבד!

שתדע, רק ביצה אפשר לקשקש. צר לי מאוד שאתה לא רואה את המציאות כמות שהיא, אני לא בעל עניין להשמיץ את ביבי, אבל העובדה היא שהוא פשוט לא טוב!

לא בכדי מפלגות חדשות ממריאות לשמיים, הוא נמאס. פרט לכך שה''מדיניות ארוכת שנים" הגרועה, היא שלו. אל תשכח שמשנת 1996 הוא שולט בכלכלה הן כשר אוצר והן כראש ממשלה.

אם אני אומר דברים מופרכים, תפריך אותם. זה מה שהממשלה לא מצליחה לעשות, להפריך עובדות, מה שכן היא מצליחה לעשות זה למכור לנו לוקשים שהכל טוב, ואתה דוגמא לאחד שקנה אותו.

פורסם

אתה צודק. אם נבחר ביחימוביץ ינחתו מגדלים מהשמיים במרכז תל אביב וימכרו דירות ב-300 אלף.

חלק מהבעיות שציינת בעיות כלל עולמיות. בכל העולם מחירי המזון עולים. בכל העולם אבטלה עולה. יוקר דיור לא נוצר מאתמול. יוקר דיור זו בעיה מאוד מורכבת ואין פתרון קסם.

צר לי לאכזב אותך, מגדלים לא ייפלו מהשמיים, אבל אולי מישהו יטה אוזן וישמע את זעקת העם. בניגוד למנהיג ההווה הזה.

בכל העולם, בכל העולם.. כמה אפשר לשמוע את התירוץ העלוב הזה?? (אל תיעלב :xyxthumbs: )

אני אלך איתך בכל זאת, הייתי באירופה לא מזמן, מחירי הביגוד, המזון והאלכוהול זולים פי כמה וכמה מכאן.

ובמקום שאני אכתוב הכל, פשוט תקרא

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3999410,00.html

פורסם

אני מכיר קצת את מה שהולך בספרד ובארצות הברית , ואני חייב להגיד לכם שאין לכם מושג כמה שהמצב פה טוב ביחס למדינות האלה.

ספרד היא מדינה סוציאליסטית , והמדיניות הזאת היא שגרמה להם לפשוט את הרגל ובגללה הם הגיעו למצב הגרוע שהם נמצאים בו היום.

נכון שיש לנו מה ללמוד ממדינות אחרות בכמה נושאים כמו החינוך והתחבורה הציבורית , אבל בכל מה שקשור לכלכלה ויציבות הכלכלה , אנחנו מקדימים את רוב העולם , אז מספיק לדבר שטויות.

אחת הבעיות העיקריות בארץ היא שאין מספיק אנשים עובדים , אם זה ערבים או חרדים , ויש יותר מדי נתמכים (ילדים וכולי) , ולכן התמ"ג של המדינה נמוך ביחס לכמות התושבים ולמדינה מערבית , ועול המיסים הוא על קבוצה קטנה מדי של אנשים.

המוצרים פה לא יקרים כל כך ביחס לאירופה , בארצות הברית יש מחירים טובים , אבל זה בגלל המיסים הנמוכים מאד שלהם , ובגלל זה , בין היתר , הם חייבים 15 טריליון דולר , סכום דימיוני.

פורסם

צר לי לאכזב אותך, מגדלים לא ייפלו מהשמיים, אבל אולי מישהו יטה אוזן וישמע את זעקת העם. בניגוד למנהיג ההווה הזה.

בכל העולם, בכל העולם.. כמה אפשר לשמוע את התירוץ העלוב הזה?? (אל תיעלב :xyxthumbs: )

אני אלך איתך בכל זאת, הייתי באירופה לא מזמן, מחירי הביגוד, המזון והאלכוהול זולים פי כמה וכמה מכאן.

ובמקום שאני אכתוב הכל, פשוט תקרא

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3999410,00.html

תחיה באירופה, חפש עבודה באירופה, תתמודד עם הבעיות שיש באירופה (ויש לא מעט) ואז תוכל להעביר ביקורת אובייקטיבית. ביקורת בסגנון "הייתי באירופה שלושה ימים בטיול מאורגן" זו ביקורת ילדותית ומנותקת מהמציאות. בתור אזרחים רואים בעיות שלא רואים בתור תיירים.

בנוגע לרכבת - המדינה השקיעה מיליארדים בשדרוג התשתית ורכישת רכש חדש. בעוד מספר שנים בישראל תהיה רכבת לא פחות טובה מאירופה.

פורסם

למי שלא יודע , ממתי שרכבת ישראל מזמינים קרונות עד שהקרונות החדשים מגיעים , יכולים לעבור כמה שנים , מכיוון שאנחנו נמצאים בעדיפות פחותה אצל חברות כמו סימנס , בגלל שאנחנו שוק קטן.

פורסם

כשיהיו לנו המחצבים של ארה"ב\אירופה או היציבת הביטחונית של ארה"ב\אירופה, נוכל להשוות. עד אז אנחנו במצב מדהים (בהינתן נתוני הפתיחה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים