עבור לתוכן

קבוצתית של רמקולים SOLO6/7C - דרוש מארגן

האם תרצה להשתתף בקניה הקבוצתית? 1,036 הצבעות

1. 1. האם תרצה להשתתף בקניה הקבוצתית?

• כן, SOLO7C ב-550 ש"ח
    • כן, SOLO6C ב-450 ש"ח
    • כן, יותר מזוג רמקולים אחד

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אחרי 20 יום ו-60 לקוחות פוטנציאליים, אפשר לקבל כיוון?

מתי מתכוונים לדבר עם החנויוות? עוד כמה זמן או לאיזה כמות קונים רוצים להגיע?

• תגובות 167
  • צפיות 31.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן, זה לא ילך...

פורסם
  • מחבר

לדעתי הכמות שהגענו אליה בינתיים יפה מאוד.

אני מחכה כרגע לתשובה ממס' גורמים.

פורסם

^ אני מצפה לתשובה בפרטי.

פורסם
את כל מה שהיה לי לומר אמרתי, זאת הבעיה שלכם שאתם בונים על מחיר כזה, סתם תתאכזבו.

כמו שאתה יכול לראות שהפסקתי להגיב כאן, אז למה למשוך את זה?

לא אמרת שהפסקת להגיב כאן?

כן, זה לא ילך...

שמישהו יחסום כבר את הזבל הזה.

פורסם

יש איזשהו יעד לסיום ההתארגנות? עבר כמעט שבוע, האם הגיעו תשובות ממספר גורמים?

פורסם
  • מחבר

יש מס' תשובות לא סופיות.

אני מחכה למס' גורמים נוספים ונראה איך זה מתקדם.

בכל מקרה, אני חושב שכדאי דווקא עכשיו להתאזר בעוד סבלנות כי בקרוב יש את black friday ויהיו מבצעים טובים ממילא.

לדעתי טוב שיש כאן בעיתוי הזה, שרשור שמראה על ביקוש למוצר מסוים במחיר מסוים.

זה דבר שיכול להשפיע על מקבלי ההחלטות ברשתות.

ובאופן כללי,

אני מעדיף שאותם חברים שמאוד דחוף להם לקנות רמקולים, ימצאו פתרון זמני או קבוע כלשהו.

הדברים לוקחים זמן ולכן הקניה לא נועדה למי שלחוץ. חבל סתם להטות את הדיון לכיוון שלא מועיל.

פורסם

עבר כבר חודש מאז תחילת הרעיון לרכישה אבל מאז לא ראיתי שקידמת משהו למעט העניין שאתה טוען כל הזמן שאתה ממתין לעוד גורמים שאתה לא מספר מה הם ומי הם. אני חושב שהיגע הזמן שתתחיל לתת מידע על התקדמות הרכישה ולא למשוך את החברה כאן "באף"

לי נראה שאתה מספר סיפורי מעשיות אחרת היית נותן לפחות מידע איך מתקדם העניין

כי לפי איך שזה נראה אתה מצליח לממש את הרעיון לרכישה הקבוצתית כי אתה לא מקבל את המחיר שאתה זרקת כאן ברכישה ואתה מסרב אולי להודות בכך וממתין לסוג של דילים כגון black friday שאולי כן ואולי לא יהיו בעניין הרמקולים

זה נכון שמי שלא מעוניין יכול לרכוש באופן עצמאי ממקורות אחרים כפי שאתה דואג להתריס בכל מי שמנסה לקבל פיסת מידע אולם זו לא תשובה הוגנת מצידך אם אתה מנסה לקדם רכישה ואתה רוצה שיהיה לך רוב או לפחות מספיק אנשים שיתמכו בעניין וימשיכו לחכות עליך לספק יותר מידע מאשר יהיה בסדר זה בטיפול

זו דעתי בכל אופן

פורסם
  • מחבר

שים לב לכותרת. התארגנות לקראת רכישה קבוצתית. השאלה שנשאלה בהתחלה היא מי מוכן לקנות אם המחיר יהיה X. לא מי רוצה לקנות בהנחה כלשהי. לכן יש לי סבלנות וזה לא נכון לומר שאני מחזיק אנשים "באף" מכיוון שטרם קיבלתי הצעה שקרובה ליעד והנושא עדיין בבירור. אתה מוזמן לפתוח שרשור חדש ולקדם את הנושא בעצמך אם אתה מסתפק במחיר יותר גבוה מהיעד. חוץ מזה, אם אני אתחיל לפרסם כאן כל שביב מידע שאני מקבל מחנות כזו או אחרת, זה יפגע בתחרות ובמחיר הסופי שנקבל.

פורסם

אני גם בענין solo7c

פורסם

ברוח ההצלחה ההיסטרית של שאר המכירות הקבוצתיות בפורום, אני מצטרף לקהל דורשי ה 7c במחיר ע-c-c.

פורסם

נשמע מעניין. אני בעניין הדגם הטוב יותר

פורסם

שים לב לכותרת. התארגנות לקראת רכישה קבוצתית. השאלה שנשאלה בהתחלה היא מי מוכן לקנות אם המחיר יהיה X. לא מי רוצה לקנות בהנחה כלשהי. לכן יש לי סבלנות וזה לא נכון לומר שאני מחזיק אנשים "באף" מכיוון שטרם קיבלתי הצעה שקרובה ליעד והנושא עדיין בבירור. אתה מוזמן לפתוח שרשור חדש ולקדם את הנושא בעצמך אם אתה מסתפק במחיר יותר גבוה מהיעד. חוץ מזה, אם אני אתחיל לפרסם כאן כל שביב מידע שאני מקבל מחנות כזו או אחרת, זה יפגע בתחרות ובמחיר הסופי שנקבל.

אני נותן לך את כל הקרדיט לנהל את הרכישה הקבוצתית אולם מין הסתם לאחר תקופת המתנה ארוכה רצוי היה שתבוא ותיתן קצת הסברים מה מתקדם וגם אם תחשוף מס' חנויות זה רק יכול לקדם את הרעיון תהיה יותר תחרות הרי במיילא אותה חנות שתיתן את המחיר הנמוך תיחסף עד מתי את חושב להמתין שאולי תגיע למחיר שאתה מעוניין ? לירידת הדולר ,ליום שישי, השחור או לחיסול מלאי, הכל מקובל אבל צריך הסברים

פורסם
  • מחבר

עדכון:

לפי הבדיקות שנעשו עד כה, נכון לעכשיו לא ניתן להשיג את הרמקולים במחיר המטרה.

TMS הציעו דיל אלטרנטיבי של מחיר נמוך ב-100 ש"ח מהמחיר באתר + אחריות מורחבת לשנתיים.

כמו כן, הם הציעו להתחרות בכל הצעה שנקבל.

עכשיו העניין הוא כמה מעוניינים בדיל החלופי?

SOLO7C: 778 ש"ח.

SOLO6C: 626 ש"ח.

אני לא מתלהב מ-100 ש"ח פחות. אני מאמין שאפשר לרדת עוד במחיר, לפחות ב- 100 ש"ח נוספים.

בכל אופן, בנקודה הזו אני פורש. מי שמעוניין בדיל שהוצע, שיפתח דיון חדש עם סקר לגבי הדיל הספציפי הזה כדי למנוע בלבול.

פורסם

כמו שכבר אמרתי, אתם סתם שואפים למקום שבו אפשר רק להתאכזב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים