פורסם 2012 בנובמבר 2112 שנים http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1IWSOLO6NEWאמנם לא קרוב למחיר היעד, אבל עדיין הנחה נחמדה
פורסם 2012 בנובמבר 2112 שנים איזה עצוב, זה היה בערך המחיר שלהם לפני איזה שנה וחצי-שנתיים, אם לא נמוך יותר.בכל מקרה, בתור אחד שגם די מתעניין ברמקולים הללו, הייתי מחכה ל-black friday. בד"כ החנויות נותנות מבצעים/הנחות גבוהות די משמעותיות בהתבסס על שנים קודמות, נקווה שהרמקולים הללו גם כן ימכרו באיזה מבצע.
פורסם 2012 בנובמבר 2112 שנים הייתי גם שמח להצטרף, אני מחפש כבר הרבה זמן. אבל בנתיים כמו שאמרו למעלה כדאי נראה לי לחכות למבצעים ונראה מה יהיה.
פורסם 2012 בנובמבר 2112 שנים כדי להמתין למבצעים שלנו גם סולו 6/7 ברשימה האמת היא שאני מעדיף להזמין ממכם מאשר WALLASHOPS. האם תגיעו למחיר יותר טוב מהנ"ל? כי המחיר הנוכחי של וואלה אינו מחיר היעד שלי. ולא אקנה במחיר זה.
פורסם 2012 בנובמבר 2512 שנים טוב חברים לא יכלתי להתאפק אז קניתי מ TMS את הסולו 6 ב 599 כולל משלוח עם שליח עד הבית. היה שווה לחכות לBF שיהיה לכם בהצלחה בקנייה...
פורסם 2012 בנובמבר 2912 שנים גם אני מצטרף ל SOLO 7Cאבל קדימה חבר'ה חבל על הזמן. מחר נגמר המבצע של TMS. כמה אנשים כבר רוצים?
פורסם 2012 בנובמבר 2912 שנים מחבר כדי להמתין למבצעים שלנו גם סולו 6/7 ברשימה מי שקונה במסגרת המבצעים זכאי לאחריות מורחבת כמו שהוצע,אם הוא אומר שהוא מהפורום?
פורסם 2012 בנובמבר 2912 שנים לא - אחריות רגילה לשנה.אם אתם רוצים לדעת כמויות כבר נשלחו מעל 20 רמקולים מסדרה סולו
פורסם 2012 בנובמבר 2912 שנים תקשיבו, 550 ל SOLO 7C לא יהיה בחיים. לא משנה מה. ואני מצטט "בהפסד אף אחד לא ימכור לך" חחחבקיצור הצעת מחיר הכי טובה שקיבלתי כרגע זה 740, מ TMS.מחכה להצעה מ WELLCOM. לא יודע אם כדאי בכלל להתעסק בזה, אולי כבר עדיף לקנות במסגרת הבלאק פריידיי..עדכון:גם וולקום לא יכולים להציע משהו יותר טוב.מניח שלא נצליח להשיג אפילו 600.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.