עבור לתוכן

Call of Duty: Black Ops 2 - קניה קבוצתית

האם תשתתף בקניה קבוצתית של Black Ops 2 ? 1,122 הצבעות

1. 1. האם תשתתף בקניה קבוצתית של Black Ops 2 ?

• בהחלט
    • כן, בתנאי שאקבל את מפת הבונוס NukeTown
    • לא סגור על זה עדיין
    • לא

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

פשש אחלה תגובות אני רואה פה וברשת בכלל, בדקתי את המשחק לכמה דקות על מחשב פנטיום D עצוב....

מוריד אצלי בבית, נראה איך זה באמת, כי לשחק על 800X600 LOW, זה לא זה

• תגובות 127
  • צפיות 18.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה? אין שרתים יעודיים??

פורסם

מה? אין שרתים יעודיים??

יש שרתים יעודיים, הם לא מאורגנים בסייר נורמאלי במשחק

פורסם

יש שרתים יעודיים, אתה פשוט לא יכול לבחור אותם. המערכת נראת כמו מה שיש ב MW2 ו MW3 רק במקום P2P יש מאחורי זה שרתים רציניים.

פורסם

רק אני מרגיש שהשחקנים שם ממש טובים?

או שפשוט אני נהייתי גרוע? =/

פורסם

יש הרבה שחקנים טובים, אין ספק, אבל זה מורגש עכשיו כי הם שיחקו יותר מאיתנו ובכלל בשנה, שנה וחצי האחרונות דיי פרשנו מ COD

אז אני מניח שהם יותר חמים בהרבה.

אבל שטויות, אני מאוד נהנה מהמשחק, חוץ מאיזו בעיה הזויה שיש לי, במעבר לכוונת הקצב יורד לי ל 40FPS מ 120FPS, אני מציין שרק במעבר לכוונת, בתוך הכוונת עצמה זה עדיין יותר נמוך משמעותית מהרגיל אבל לא קיצוני, אני לא יודע אם זו רק בעיה אצלי, קורה למישהו?

ויש עוד דבר אחד שחייבים לסדר מיידית, הדקירה ?!?@!?!? מזה הדבר הזה? הדקירה פשוט מקולקלת במשחק....

חוץ מזה המשחק ממש כייפי, הכל זורם חלק ונקי, אין תלונות בינתיים. :xyxthumbs:

פורסם

גם אצלי המעבר לכוונת מוריד FPS משמעותי... אני פתרתי את זה ע"י הורדת הAA לX2

לגבי הסכין זה לדעתי מרענן שהם שינו את התיזמון זה לא איזה באג.

פורסם

כרגע יש אינפוט לאג רציני בגלל Stuttering כבד מאוד, FPS יכול לעלות ולרדת 20 פעמים בשניה ובמנוע הזה זה אומר צרות

פורסם

אני עם VSync לא יורד מ 60FPS

פורסם

מי מוכן לקחת על עצמו לפתוח פוסט ראשי של BO2, נשקים, מפות, ארגון משחקים, תקלות וכו... ? :hi:

ככה אולי תהילת MW2 בפורום תחזור לעצמה...

פורסם

אני עם VSync לא יורד מ 60FPS

VSYNC רק מעצים Input lag במנוע הזה...

פורסם

אני גם עם vsync ובינתיים חלק על 60 FPS

המשחק סבבה לגמרי. המפות נראות טוב (מבחינת עיצוב, לא איכות הטקסטורות) הסאונד מעולה עם פירוט אדיר ובמה מאוד רחבה. לא כל הנשקים נשמעים לטעמי אבל הפיצוצים למיניהם סופר מדוייקים. עדיין צריך לטחון את הנשקים וכל האפשרויות שיש בעיצוב הקלאס, עוד אין לי מושג מה הולך שם.

וכן, אני אישית מרגיש לא בכושר...

יש אופטימיות באוויר! :xyxthumbs:

פורסם

הדיבור בערבית מזכיר לי את בוראט

פורסם

אני לא יודע מה אתכם, אבל התכוונתי לנפילות ברזולוציה 2560X1440

ולא ב - 1920X1200

פורסם

לא יצא לי לראות Stuttering למרות שמידי פעם באמת משהו נדפק והמשחק עובד כמו SLIDE SHOW (דיי נדיר, קרה לי פעמיים ב 4 שעות).

גם בכללי הכל עובד לי יציב (אבל על הגדרות הרבה יותר נמוכות משלכם :lol:). יכול להיות שיש הגדרות גבוהות יותר שלא עובדות בצורה תקינה, מהדברים שהוסיפו במיוחד למחשב.

עדיין יש מקרים שמרגישים בעיות של פינגים, לא כמו במשחקים הקודמים אבל יש בעיות.

שחקנים באמת הרמה גבוהה יחסית, למרות שיצא לי לראות גם מקרה חשוד (מישהו רמה 40+ שהיה לו 77 הריגות ו KDR של איזה 11:1 ולבד הצליח לנצח קבוצה שלמה שכולם עם KDR של 0.5 ואפילו יותר גרוע).

בכל מקרה זה ההשקה הכי חלקה של COD בשנים האחרונות, אין כל כך בעיות קשות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים