פורסם 2012 בספטמבר 2413 שנים let the chickens hit the floor ,let the chickens hit the floor, let the chickens hit the... DUM DUM FLOAHHHHHHHHHHHHHHHHHH
פורסם 2012 בספטמבר 2413 שנים תשובות:1. לא משנה כי אתה גוי2. לא משנה כי אתה גוי 3. לא משנה כי אתה גוי4. לא משנה כי אתה גוי5. לא משנה כי אתה גוי6. לא משנה כי אתה גוי7. לא משנה כי אתה גוי8. לא משנה כי אתה גויאני שמח שיש לך עוד שאלות, ומקווה שתספיק לשלוח אותם לפני כניסת החג ע"מ שאספיק לענות לך...שאלתו השישית כלל לא הייתה לגבי עצמו אלא לגבי הכלל.
פורסם 2012 בספטמבר 2413 שנים יהוה אדום הבלוריתאתה רואה כליות ולב , לא?צריך לדעת שאלו לא שאלות על פי ההגדרה האמיתית מצידו. וקל להבחין (על פי הסגנון) גם בלי להכירו .
פורסם 2012 בספטמבר 2413 שנים לא משנה כי הכלל גוי.אחדד: התכוונתי לקבוצת הצמים ביום הכיפורים שהיא תת-קבוצה של הכלל.עריכה: rroonnii, אתה לבטח מבלבל ביני לבין איש אחר, אני אך משתמש רגיל בפורום.
פורסם 2012 בספטמבר 2413 שנים באמת לא מובן מה קשור הכלל בגוי. לב באמת לא יהודי.. לכן זה היה כל כך מצחיק כיוון "שהשאלות" לא רלוונטיות בשבילו.הא אתה רגיל- חבל.
פורסם 2012 בספטמבר 2413 שנים זה נכון שהקדושה של יום שבת יותר חשובה מיום כיפור?http://youtu.be/u67b_JoAEH0?t=3m34sכן זה נכון. אני צם כמו תמיד (אני דתי).לא חבל לפתוח תרד כזה? סתם יתחילו לרדת אחד על השני מי צם מי לא צם..
פורסם 2012 בספטמבר 2413 שנים איפה אתה גר ? אם מישהו יעשה על האש לידי אני אעמוד ככה במשך כל יום כיפור או עד שהוא יקרא למשטרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.