עבור לתוכן

The Define Project - בחסות TMS מחשבים - תמונות מתעדכנות גם בעמ' 1

Featured Replies

פורסם

נשמע כמו ההתנגחויות כאן מול חנויות. מילא.

• תגובות 898
  • צפיות 176.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אכן המוכר הזה "שכח איך להיות מוכר" ואתה צודק במקרה הזה שהוא אחראי על המוצר גם אם מסר אותו לגורם צד שלישי על מנת לסיים את העבודה.

וזה שהוא אמר ששילמת לו מעט מידי (?) - אהמ בפעם האחרונה שבדקתי 100 אירו זה בערך 550 ש"ח (כנראה שם בגרמניה הכסף גודל על העצים).

ממה שהבנתי ממנו (האנגלית שלו נוראית...היו שם ביטויים שכנראה הוא היה מת מצחוק אם היה יודע איך זה נשמע באנגלית..) הוא אמר שכתוב בתנאי העסקה באתר שהוא לא אחראי על העבודה של גורם צד שלישי.

כמובן שזה מגוחך...אם דבר כזה היה קורה בארץ , כבר ממזמן היו תבועים את החנות.

איך שאני רואה את המצב כרגע - יש לך 3 אפשרויות:

1. לשים בצד את הבלוקים ולשכוח מכל הסיפור הזה (אולי לעשות עוד קצת רעש ב OCN למרות שגם שם יש איזה כמה ש"מבינים" את המוכר).

2. לתת הזדמנות "שנייה" לאותו מוכר ולשלוח לו את הבלוקים הפגומים...

- יכול להיות שיש לו דרך לסדר אותם (בכל זאת הוא זה הכין אותם..כנראה יש לו ידע בתחום)

- יכול להיות שהוא יראה אותם מקרוב ויחליט לתת החזר כספי.

3. לתבוע אותו בבית דין בין לאומי בהאג (אולי יש להם חלקה לטבעיות קטנות :biglaugh:).

אגב הטענה שלו היא שאתה לא מסכים לשום דבר חוץ מהחזר כספי - גם אם הייתה אפשרות לפתוח תלונה דרך PP , הם היו מבקשים ממך קודם להחזיר למוכר את המוצר.

פורסם
  • מחבר

בית משפט בהאג חחח.. לא צריך להסחף :)

הוא רוצה לתקן את הבלוק, אבל אני לא שילמתי בשביל לקבל בלוק מתוקן. הוא פשוט לא מסוגל להיות גבר ולהגיד "טעיתי".

אגב, זה כמו הסיפורים הידועים שאנחנו מדי פעם שומעים.. בנאדם נכנס לחנות, קונה פלאפון חדש.. אחרי יום המכשיר מפסיק להתפקד ואז מתחיל ריב כזה בין הקונה לחנות שהקונה בצדק, דורש מכשיר חדש. לא יכול להיות שיגידו לבנאדם שיתקנו לו את המכשיר דקה אחרי שנתנו לו אותו. זה רק עסקים מפוקפקים עובדים ככה.

אני לא רוצה לשלוח את זה.. אני כנראה אעלה את זה לאיביי.. אני מניח שקיים מישהו שירצה להתעסק עם זה. העניין הוא כל הקטע עם הניקל זה עסק רגיש וההרגשה שלי שאם אשים את זה במערכת, אני אח"כ יהיה בצרות צרורות. צריך להבין שהאידיוט הזה עוד רשם לי "פשוט תשתמש בזה".

כן, כל עוד פייפל בעניין, אין לי בעיה להחזיר את המוצר, אבל הוא רוצה לנצל את העובדה שאין יותר דיספיוט וגם חברת האשראי מחוץ לעניין. ללא פייפל, אני שולח לו את הבלוק, ואז מה? גם אין לי בלוק, וגם אין לי כסף. לפי דבריו, הוא רוצה לתת לי "זיכוי" לקנות בחנות שלו. מה לעזאזל? מי רוצה בכלל זיכוי? מי אומר שייתן זיכוי מלא? בקיצור, הוא רוצה שכל הקלפים יהיו אצלו. למזלי, לא נולדתי אתמול.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מישהו ב OCN החליט להעתיק ממני את הצבעים לסליב חחח..

חוץ מהכחול זה די זהה:

9342028157_15ccf9063d_c.jpg

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני חייב להודות שקראתי את שלושת העמודים הללו וזה ממש הרגיז אותי..

איזה תגובות.. פח אשפה של בנאדם שלא שווה יריקה, גם האוסטרלי הזה חתיכת דביל.

פורסם

אחלה פרויקט אני חוזר לעקוב!! (מוזר איך לא שמתי לב לפרויקט משעדכנו את מערכת הפורומים)

פורסם

ואוו איזה מוכר פח אין דברים כאלא

בנאדם שלא מבין אנגלית לא צריך למכור מחוץ למדינה שלו זה אידיוטי למכור לכל העולם ואז ששולחים לך אימייל באנגלית לכתוב כמו מוגבל

שמעתי הרבה שטויות של חנויות בשביל להוציא את עצמם ממצבים לא נעימים כאלא אבל זה באמת אידיוטי אם הוא מבטיח שהסחורה שלו טובה גם אם שילמתה לו עליה חצי יורו הוא צריך לעמוד במילה שלו ולהביא לך מוצר במצב טוב ולא משהו שאי אפשר להשתמש בו

טוב לדעת מי המוכר מאחורי החנות אני לא יקנה אצלו אף פעם זה בטוח

חוץ מזה עבודה מדהימה אתה עושה פה תמשיך ככה D:

פורסם

מתקרבים לשנה... זה יסתיים מתישהו? :)

פורסם

מודינג אמיתי לעולם לא מסתיים

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

חחח גיל

:)

עדכון חדש:

le snake... :badhairday:

9905147126_b39b800fdc_o.jpg

9906161056_8d79cfce48_o.jpg

פורסם
  • מחבר

היום עשיתי:

- קיבוע של הרצפה למארז

- קיבוע של ההימורו לרצפה

- קיבוע של הרחבת הקיר ללוח-אם

- התקנת רגליות ליאן לי

- התחלה של הסלבה

שתי תמונות זריזות:

9923001784_487b24accd_o.jpg

9922934295_a8777bff15_o.jpg

פורסם

איי כמה שזה נראה טוב..

מה נסגר עם הכיפוף ? יש התקדמות?

פורסם
  • מחבר

מישהו המליץ על איזה כלי תוצרת גרמניה.. עדיין בבדיקה.

עוד תמונה.. מהמארז:

9923295736_cb0dd95589_o.jpg

פורסם
  • מחבר

יש עוד סליבינג מוכן אבל לא מספיק בשביל עדכון חדש של סליבינג.

מה כן, נשבר לי המחלץ ATX היום וככה בבעסה חשבתי מה כבר אפשר לעשות? ואז אבא שלי בא עם רעיון...

הוא יצר סקיצה של הכלי המקורי, פירקנו את הכלי שנשבר ועם משחזת הפכנו את אחד הקצוות לכלי חדש:

9940096133_946c02b42e_o.jpg

מגניב, הא? :)

נב,

אני מציע לכל מי שמסליב, להזמין 2-3 כלים כאלה.. לא שווה להיתקע בגלל שהכלי המעפן הזה נשבר. אגב מקורי של מולקס או לא.. כולם בפוטנציאל להישבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים