פורסם 2013 בינואר 1412 שנים הבסיס אכן נראה זהה לLT UNI שלי, רק הטופ שונה. מה עם כמה תמונות של הבאנדל? (אני סקרן) מברוכ על החסות, אני ממתין בציפייה רבה לסוף הפרוייקט
פורסם 2013 בינואר 1412 שנים מחבר האמת קרה עכשיו קטע שלא שמתי לב אליו לפני הקנייה. לא משהו רע, דווקא משהו טוב. מדובר בבלוק מסדרת ייצור יחסית חדשה, יש את ה "EN" על הקופסא וגם בדקתי את זה לפי ה UPC שהמוכר הכניס באיביי. בפורום MDPC נתנו לי את ה UPC שתואם לבלוקים החדשים יותר ולמזלי זה אכן התאים (אחת הסיבות גם שקניתי). בכל מקרה... רשום גם על הקופסא שזה תואם לתושבת 2011 ושפתחתי אותה מצאתי גם פלטה אחורית שיש לה כמה חורים. הקטע המצחיק זה שהלכתי לאתר של EK לחפש את ההוראות התקנה ובכלל לא מוזכר בהן הפלטה האחורית, כלומר היא מוזכרת אבל רק בתור פריט שאפשר לקנות בנפרד כדי לשפר את ההתקנה. מוזר, אבל אולי בגלל שזה הגרסה שתואמת ל 2011 אז זה גם הגיע עם הפלטה, אולי המוכר רכש את זה בנפרד. בכל מקרה, שלחתי לו הודעה ונראה מה תהיה התשובה.
פורסם 2013 בינואר 1412 שנים "מקרה ארקדור" קרה לו אותו הדבר. (עם הפלטה, כי הוא קנה בקלירנס ולא היה אמור להגיע עם הבלוק יותר מדי) לדעתי אין קשר ל-2011, להפך, בתושבת הזו יש הברגה מה שמעלים את הצורך בפלטה.
פורסם 2013 בינואר 1412 שנים פשש... העניינים צוברים תאוצה! וסחטיין על החסות! סקרן לראות איזה "מתנות" זה יביא לפרויקט...
פורסם 2013 בינואר 1512 שנים ראית מה השעה ??? תן לבן אדם להתעורר... הוא לא צריך לתת משדר חדשות ב0800 עוד רגע תגיד שלא עצמת עין כל הלילה בגלל העדכון
פורסם 2013 בינואר 1912 שנים לוח כל כך יפה...(לא היה סמיילי מרייר? ) האם אתה הולך לשנות את ערכת הצבעים? (לצהוב-שחור?) מתוך סקרנות, צפויות לנו עוד הפתעות צהובות? (מישהו אמר 680 לייטנינג?)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.