עבור לתוכן

The Define Project - בחסות TMS מחשבים - תמונות מתעדכנות גם בעמ' 1

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי ?..

צריך להגיע עם הכל, כולל ברקט ל 2011.

עריכה: פשוט תענוג, נפלתי על איזה בחורה באיביי שקוראים לה ג'וליה והיא סופר נחמדה אז היא שולחת לי את הבלוק תמורת 10$ צנועים! ;D

• תגובות 898
  • צפיות 176.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בלוק ....קירור מים...FAPFAP...בחורה????

איפה היא גרה?

פורסם
  • מחבר

גו׳רג׳יה, אטלנטה. D:

פורסם

לא הבנתי ?..

צריך להגיע עם הכל, כולל ברקט ל 2011.

עריכה: פשוט תענוג, נפלתי על איזה בחורה באיביי שקוראים לה ג'וליה והיא סופר נחמדה אז היא שולחת לי את הבלוק תמורת 10$ צנועים! ;D

הלז קנה את הבלוק(ים) בקלירנס, לא היה אמור לקבל הרבה איתם אבל בכל זאת קיבל באקפלייט ויותר אביזרים.

נראה טוב, אבל ה-LTX בעל זרימה הרבה פחות טובה מסופרמסי או רייסטורם, אבל לא אמור להפריע עם D5 (שיש יחסית מעט חלקים)

הבלוק משומש או חדש? אחלה של מחיר, תתחדש :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אני מאמין שהבלוק יהיה טוב. נכון שהרייסטורם חזק בביצועים על פני הרבה בלוקים אחרים אבל ה EK יותר יפה וגם יהיה זהה לבלוק של הכרטיס מסך שאפרופו, הרגע סיימתי שיחת טלפון עם OCUK והזמנתי שני בלוקים FC-680 לחבר שיהיה בלונדון במהלך הסופ"ש! ;D

ברגע של כמעט חוסר מזל, פספסתי את האופציה לקבל את המשלוח ליום אחרי, אז התקשרתי ותוך כדי שאני בטלפון הוא אמר שזה משלוח קטן ושינה את זה למחר. ממש במזל אחרת הייתי אוכל אותה. :-\

הבלוק למעבד עלה 55$ כולל משלוח.

הבלוקים לכרטיסי מסך (הזמנתי שתיים, אחד לי ואחד לחבר) עלו סה"כ 840 שקל. אם נקבל החזר מס, זה ייצא 350 שקל לבלוק. עריכה: הם לא הסכימו בסוף לתת החזר (חייב להיות נוכח בחנות).

זה הבלוק:

WC-178-EK_45187_350.jpg

חייב לומר שזה הקנייה הכי "מורכבת" שעשיתי. הכל בדקה ה90 וכמעט שלא הצליח. :lol:

פורסם

מחיר מעולה!

אם היה לי עכשיו כסף.. הייתי קונה ממך את הרייסטורם ורץ להשיג בלוק כזה.. ;)

פורסם

אני אוהב את המהלך של לעבור לבלוקים מהניקל פלקסי לדעתי זה הבלוקים הכי יפים שיש

אני מניח שתשמש בנוזל עם צבע אם כן איזה צבע אתה הולך לשלב?

פורסם
  • מחבר

אני משאיר את הבחירה של הצבע לסוף כי עלולים להיות עוד כל מיני שינויים שישפיעו על הצבע.

פורסם

עדי,

אנחנו לא מכירים אמנם אבל אין ספק שאתה משקיע בכל פרט ובודק כל נישה של המארז שלך.

שילוב כל האלמנטים למופע אחד שבסופו של דבר יביא להלם הקהל - ואני בטוח שתצליח בזה :)

אנשים קחו את הרעיונות ושימו לב לפרטים הקטנים כי אלו באמת משנים את צורת החשיבה שלנו בנוגע לפרוייקטים מסוג זה.

גיא ועדי,

:yelclap:

פורסם
  • מחבר

* אני שמח לעדכן ש TMS מחשבים החליטו להעניק חסות לפרוייקט *

מחר יהיה עדכון "מרגש" ומשמעותי בפרויקט אז צפו להפתעות! ;D

הוחלט גם על דד-ליין לפרויקט: סוף פברואר חחילת מרץ!

פורסם

:yelclap:

עכשיו אני סקרן, תוכל לתת רמז ל..מרגש?

הפרוייקט מקבל תפנית מפתיעה ;)

פורסם

כבוד! :yelclap:

פורסם

לא יודע ...אני דווקא לא מתלהב מהרעיון של "חסות".

-עכשיו יש לך לחץ של זמן בניגוד למה שהיה עד עכשיו, כנראה שתצטרך "לוותר" על דברים קטנים כאלה ואחרים (בגלל הדד לין).

-כרגע עם החסות יש לך הייפ גדול יותר בהרבה ממה שהיה בלי , אנשים עכשיו מצפים לעבודה לא פחות ממושלמת.

אתה יכול לראות את המקרה של dj-electric (מתוך לחץ של זמן התוצר הסופי לא יצא "מושקע" מידי ולא בגלל dj-electric).

אבל מצד שני חסות = אחלה תקציב

מקווה שתעמוד בכל מה שאתה רוצה בלי להתפשר על שום דבר.

פורסם
  • מחבר

לא יודע ...אני דווקא לא מתלהב מהרעיון של "חסות".

-עכשיו יש לך לחץ של זמן בניגוד למה שהיה עד עכשיו, כנראה שתצטרך "לוותר" על דברים קטנים כאלה ואחרים (בגלל הדד לין).

-כרגע עם החסות יש לך הייפ גדול יותר בהרבה ממה שהיה בלי , אנשים עכשיו מצפים לעבודה לא פחות ממושלמת.

אתה יכול לראות את המקרה של dj-electric (מתוך לחץ של זמן התוצר הסופי לא יצא "מושקע" מידי ולא בגלל dj-electric).

אבל מצד שני חסות = אחלה תקציב

מקווה שתעמוד בכל מה שאתה רוצה בלי להתפשר על שום דבר.

אין קשר. הדד ליין זה החלטה שלי כי במרץ אני מתחיל לימודים שוב. בקיצור, זה אומר שהדד-ליין גם יכול להתרחק מעט אם צריך. מרץ זה השאיפה. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים