עבור לתוכן

The Define Project - בחסות TMS מחשבים - תמונות מתעדכנות גם בעמ' 1

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

- האקרילי החתוך -

Z0Z8w.jpg

עדכון קטן לגבי בלוק לכרטיס מסך...

במהלך החיפוש היומיומי אחר הבלוק ה"ישן" של EK ל 680 מצאתי מישהו שמכר חדש באיביי ב 120$, אבל ללא אחריות והקופסא לא אטומה. בקשות להתגמשות במחיר עקב חוסר באחריות נענו בתוהו ואחרי שבועיים מישהו קנה ממנו. בכל מקרה, זה היה הבלוק הישן בגרסת אצטל, נחושת וללא פלקסי (הגרסה המקורית שרציתי הייתה נחושת+פלקסי). היום, איכשהו, במקרה מצאתי את הלינק הבא: http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=WC-178-EK&groupid=962&catid=1520&subcat=

אאל"ט, גרסת הניקל+פלקסי צריכה להיות מוצלחת במיוחד (למרות הצרות של EK וניקל). מה שהפתיע עוד יותר זה המחיר הנמוך. הבעיה היחידה היא שישראל לא מופיעה באפשרויות למשלוח אבל סביר להניח שגם אם כן, זה יעלה הון תועפות ואח"כ גם יאכילו אותי מע"מ ובסוף ייצא סכום אללה איסטר. בקיצור, רשום שם שיש 7 במלאי וזה נראה לגיטימי. הלכתי אחורה וניסיתי למצוא את הבלוק דרך הקטלוג (ומצאתי) ככה שזה לא נראה כמו לינק סורר או טעות (אני מאד סקרן לדעת איך פתאום יש כאלה במלאי ועוד "7 בלוקים", אולי זה מחודש). בכל מקרה, שלחתי להם גם מייל כדי לוודא שזה אכן זמין במלאי ואם אפשר להוסיף את ישראל למשלוח (יום שני הם עובדים אז נקווה שתהיה להם תשובה כבר היום). אם למישהו יש רעיון איך להביא את הבלוק, שוט ! לצערי אין לי קרובים באנגליה כמו שיש לי בארה"ב.:s07:

• תגובות 898
  • צפיות 176.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נראה מה אני יעשה בכל אופן בזמן הקרוב לא יהיה לי זמן להתעסק בזה

יותר חשוב לי לבנות לו סטנד עם גלגלים חזק

פורסם

אתה ממש שונא את ה-CSQ אה? :)

חשבת על פתרון ממקום אחר? קולנס, היטקילר או אפילו XSPC

פורסם
  • מחבר

בפורום OCN למעלה מ 70% לא אוהבים את העיצוב החדש של EK. למעשה, עכשיו מצאתי אשכול בפורום אוברקלוקרס UK ונראה שאכן הבלוקים הישנים במלאי. מה שעוד נאמר שם, זה שעקבות השערוריה עם EK, המון נטשו לטובת הבלוק של היטקילר. עם זאת, אני עדיין מעדיף את הבלוק של EK וממה שהבנתי, הבעיה היחידה שהייתה איתם זה עם הניקל, אבל זה היה לפני המון זמן ואני לא מאמין שעכשיו ימכרו בלוקים ניקל דפוקים. יכול להיות שהמלאי הקטן הזה מהווה ירידת אסימון מצד EK כשהם רואים את כמות הלקוחות שנטשה לטובת מותגים אחרים.

פורסם

הניקל כבר לא בעייתיים, הם עברו לניקל EN שמתאים יותר לדברים האלה.

לליינוס הייתה בעיה עם הבלוק ל-480 וזה גרם ללופ שלו להאפיל ולהתמלא בקורוזיה (ממש מגעיל) אבל זה הישנים, החדשים כתוב עליהם EN.

ד"א, חשבת על הבלוקים של EVGA? הם מיוצרים ע"י סוויפטק לדעתי, נראים טוב, אני לא יודע לגבי ביצועים ממש.

פורסם

כמו כן, היו מקרים שאנשים עדיין עם ציפוי הניקל הישן, והמערכת שלהם נקייה לחלוטין, ללא שום FLAKEING מצד הבלוק.

הכל מתחיל ונגמר במספר סוגי המתכות בלופ, ונוזל הקירור. (שיכולים להאיץ או להאט את התהליך)

בנוסף, אדי נותן אחריות מלאה למוצרים מהציפוי הישן.

להגיד לכם שהייתי חוזר לEK? לא בטוח. הם די פישלו בקטע הזה, ועוד שלא לקחו אחריות על המוצרים שלהם בהתחלה של כל הבלאגן.

בדיעבד, כל הבלוקים שיש לי בצד עבור הפרוייקט שלי (מעבדים, זכרונות ולוח אם, סה"כ 6 יח') הם של EK. אני לא סגור מה אני אעשה עם כרטיסי המסך.

אני אישית, מאז ומתמיד אהבתי את AQUACOMPUTER.

פורסם
  • מחבר

אוברקלוקרס UK אשכרה חיים במאה אחרת. "החוזה שלהם לא מתיר להם לשלוח לישראל". שאני שומע דברים כאלה אני פשוט מתפוצץ. הם שולחים לארה"ב ולעוד המון מקומות, אבל לישראל לא. :facepalm:

* העלתי תמונה חדשה של הפאנל קדמי (סוף סוף) בעמ' 1.

פורסם

שמעו אני לא מבין משהו - יש 60 עמודים, אבל אני לא רואה מה בדיוק שונה במארז ואיך הוא נראה .

איפה הפרויקט על מה כל החפירה הזאת?

לא בא לעליב או משו, פשוט עברתי על כל העמודים ולא הבנתי כלום.

פורסם

אז, ביקרתי היום במפעל הפרספקס החביב עלי.

יש במלאי שקוף מושחם בגוון חום.

שקוף מושחם בגוון אפור יהיה רק בהזמנה מיוחדת - וכפי שאמרתי, רק בלוח שלם של 2X3 מטר (שניתן יהיה לחתוך אותו לפי מידה כמובן, אך צריך להתחייב לקנות את כל הלוח.)

אכן קשה להשיג גוונים ספציפיים של פרפקס, כמוהו גם הSMOKED שאתה מדבר עליו. היה לי בעבר אחד כזה - אך מפוליקרבונט.

יש מקומות שכן ישיגו לך את זה - אבל ממש לא בשביל חתיכה קטנה, היה ויש לך מזל - תהיה להם זרוקה איזה שארית מלוח שהם ימכרו לך .

לרוב, עבור מחיר טוב אתה צריך לקחת לוח שלם של 2X3 או לפחות חצי לוח. בשביל פחות מזה מהניסיון שלי , לא יזמינו לך.

אני צריך ללכת לאסוף הזמנה ממפעל הפרספקס עבור הפרוייקט שלי בקרוב, אני אתעניין בשבילך.

פורסם
  • מחבר

תודה על הבדיקה אלי. שאגיע לעניין הזה שוב, אעשה חיפוש יותר מדוקדק בבתי המלאכה בת"א. :xyxthumbs:

שמעו אני לא מבין משהו - יש 60 עמודים, אבל אני לא רואה מה בדיוק שונה במארז ואיך הוא נראה .

איפה הפרויקט על מה כל החפירה הזאת?

לא בא לעליב או משו, פשוט עברתי על כל העמודים ולא הבנתי כלום.

אם עברת על כל העמודים אז בטח ראית שכבר נשאלה השאלה הזאת וגם הגבתי תשובה. פרוייקט טוב לוקח המון זמן אם עושים אותו נכון וכן יש פה גם הרבה דיוני התייעצות ולמידה תוך כדי ולא רק "הנה עשיתי 1 2 3" ונגמר הפרוייקט. רוב הפרוייקטים פה הם ככה, אני רוצה להיות שונה, לחדש. אני מרכז לאט לאט הכל בעמ' 1, לא צריך לעבור על כל העמודים. המטרה היא להגיע לרמה של מערכות שמוצגות באתר MDPC, אבל בגלל שזה פרוייקט ראשון שלי, יש עקומת למידה וזה לוקח זמן, לא מעט זמן. עדיף להפיק תועלת מהמידע העצום שהצטבר כאן מאשר להתלונן שזה "חפירה". מצד שני, אני לא מופתע מהתגובה שלך כי הרי אמרת שאתה לא מבין "מה הקטע של לעשות סליב סליב לכל חוט", אז למה שתבין פרוייקט שלם שמתבסס על זה? :nixweiss:

בקיצור, אני לא מצפה ממך להבין אבל אל תרשום לי "חפירה" ואז "בלי להעליב" כי זה משיג בדיוק את ההפך. הרבה זמן וכסף מושקעים בפרוייקט, אם זה חומרים והכלים הנכונים לעבודה אז כן, זה מעליב. מומלץ לחשוב פעמיים לפני שעושים "שלח". בכלל מומלץ לחשוב פעמיים לפני כל דבר.

פורסם

חבל שאתה נעלב באמת שלא באתי לעליב.

סליחה אם פגעתי .

פורסם
  • מחבר

חברים, ייתכן ועד שני הבא הבלוק ל 680 מ OCUK יהיה אצלי! כן, יש לי איזה מכר שיהיה בסופ"ש בלונדון ואם הכל ילך חלק, הוא יביא לי את הבלוק. דבר נוסף, מצאתי בלוק מעבד תואם לבלוק של ה 680 אז כנראה שהרייסטורם יצטרך להימכר. אם מישהו מתכנן על הרייסטורם, אז הנה אני חוסך לו הזמנה מחו"ל. חדש במחיר עלות כמובן. למתעניינים, נא לפנות אליי בפרטי. :xyxthumbs:

עריכה:

קניתי עכשיו בלוק אחר, באיביי, את ה EK Supreme LTX גרסת ניקל EN + פלקסי. בלוק שיתאים באופן מושלם ל FC680 (גם הוא ניקל EN + פלקסי) מ OCUK.

H1Eah.jpg

אם הכל ילך כמתוכנן, סגרתי את נושא הבלוקים וכל מה שנשאר עכשיו זה לחכות ש PPC יקבלו מלאי חדש של פיטינג של ביטספאוור.

פורסם

אפשר לבקש קישור לפורום mdpc? סיקרנת אותי... ולא מצאתי שום רמזל בגוגל :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

הפורום שלהם לא נסרק ע"י גוגל והוא סגור. גם בקישור ישיר לא ניתן לראות את התוכן, צריך לקבל הזמנה. מי שמזמין בדר"כ גם מקבל הזמנה זמן קצר אחרי כן.

פורסם

גם אני עובד עם הLTX בפרוייקט שלי. (ניקל EN + פלקסי)

במקרה שלי רכשתי אותם מPPCS ב20$ לחתיכה בגרסה שEK מספקת עם הקיטים שלהם שנקרא LT UNI.

images?q=tbn:ANd9GcRsZlfnw-YZtQdxkZ-sCXIma-ar_8spocsiB7ue5pF39ApPaVMizx81OVju

יפה שהצלחת לשים יד על LTX מהגרסה הישנה ולא הCSQ.

מתוך סקרנות - מה יש לך בבאנדל שלו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים