עבור לתוכן

The Define Project - בחסות TMS מחשבים - תמונות מתעדכנות גם בעמ' 1

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

עדכון מיוחד בשביל תומר...

לגבי האקרילי ש"הבטחתי"... ;D

אז אמנם עוד לא הגעתי לדלת אבל החלטתי לעשות משהו אחר שראיתי בפרוייקטים אחרים ונראה לי כמו טאץ' מאד יפה, שזה בעצם לשים תחתית של פאנל אקרילי מבריק ברצפת המארז. מה שזה בעצם עושה, זה מסתיר חורי אוורור לא רצויים ומייפה את כל העסק ע"י כך שהרכיבים משתקפים ברצפת המארז.

לאחר בירור קצר (מאד) מצאתי אחלה מקום שנקרא "פוליקריל" בת"א, רח' שוקן 22 (http://www.polycryl.co.il/). הם חותכים לך חתיכה של אקרילי לפי מידה מדוייקת והתמחור יחסית זול. הפאנל עלה לי 20 שקלים. הגודל של הדלת יהיה בערך פי 2, כך שהעלות המוערכת היא כ- 40 שקלים. אז הנה, כל מי זה עניין אותו, יכול לגשת ולממש את הרעיון. :)

הפאנל:

yTTOg.jpg

כמובן שהוא כרגע עם הכיסוי שלו שמגן על הציפוי המבריק.

• תגובות 898
  • צפיות 176.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

:yelclap:

מחכה כבר לראות איך זה נראה..

וזה זול!

פורסם

רעיון חביב ביותר.

אפשר לפתח את זה במעט בעזרת הרעיון הבא:

אם מדובר בפנל שרק חוצץ בין חלקים במארז (נניח, בין הכלובים השונים, או קומת ביניים בין הספק ושאר הדברים), ניתן לבצע את התהליך הבא

קונים 2 פלטות באותה המידה, האחת - בצבע שרוצים (עדיפות לשחור), והשניה פרספקס בצבע שקוף.

לצורך העניין - את הפלטה הראשונה ניתן לעשות מכל חומר שתרצו - אלומיניום הולך מצויין

נניח ורוצים ליצור קדח עבור מעבר של צינור מים, מעבר דופן, פתחים לכבלים או לא משנה מה

מקבעים את הפאנלים אחד מעל לשני, וקודחים / יוצרים את הפתחים כמתוכנן.

לאחר מכן מפרידים בין הפלטות.

את הפלטה העליונה לוקחים - ומרחיבים כל חור ב1-2 MM. (עולים מידה במקדח ) מרחיבים בעזרת אמצעים אחרים.

התוצאה כאשר מחזירים את הפלטות אחת מעל לשניה היא טבעת היקפית שקופה מסביב לכל פתח.

את האלמנטים מקבעים במידת הצורך על הפלטה השקופה (אם מדובר במעבר דופן של צנרת או של צינור) - אולי יהיה צורך להגדיל את הקדח עד לנראות ברורה של הפלטה השקופה.

השלב הסופי הוא פשוט להאיר את הפלטה השקופה בכל דרך שתבחרו. התוצאה הסופית מרשימה ביותר

בפרוייקט שלי בחרתי בפרספקס 3 MM שחור, ו5MM שקוף.

עדי - לא לשכוח לפלש את הפאות במידה ויראו אותם (ותזהר מחשמל סטטי לאחר הסרת ציפוי המגן)

פורסם
  • מחבר

תודה על המידע. :)

פורסם
  • מחבר

מסתבר ש XSPC מציעים עכשיו מסגרת אלומיניום שחורה לרייסטורם:

CPbCc.jpg

נראה די יפה, לא? :)

פורסם

השקוף + לד = יפה יותר

פורסם

אני גם הייתי הולך עם השקוף כל עוד לא מדובר בבניה מסוג BLACK ON BLACK.

אם כבר השקוף - נסה לשלב בין כמה צבעים של לדים (לדוג' - כחול וצהוב). יהיה מעניין

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אוקי, זה לא ממש קשור לפרוייקט אבל החלטתי לעשות נצל"ש. פנו אליי בפרטי (כמה פעמים) בקשר להכנה של כבלים אז החלטתי לתת לזה צ'אנס (וגם כל עוד יש לי מלאי של חומרים). מי שרוצה, יכול להזמין ממני כבלי סאטה מוסלבים עם MDPC\קליק קאט ב- 40 ש"ח לכבל (יש שחור MDPC, כחול בי מג'יק MDPC או אפור קלין קאט). המחיר כולל משלוח. זה הולך ללקוח הראשון:

fViPf.jpg

* למעוניינים, צרו קשר בפרטי, התשלום בפייפל, מי שרוצה לאסוף זה 35 ש"ח * :hi:

אני עדיין לא "גורם מסחרי" אבל אם ההודעה בניגוד לחוקי הפורום, אפשר למחוק. אבקש רק (מתוך נימוס) לשלוח לי ה"פ על כך.

פורסם
  • מחבר

הכנתי היום את הפאנל האקרילי שיבוא בתחתית המארז, לקח לא מעט שרטוט וחיתוך אבל בסוף יצא מעולה. נשאר לי רק לעשות כמה מגרעות קטנות לניט שמפריע ולתופסנים של דלת המארז על-מנת שהפתיחה שלה תלך חלק.

מחר יתווספו לפוסט הזה תמונות. :)

פורסם

מחכים לתמונות :)

לפני יומים קניתי את המארז הזה בצבע לבן

אחלה מארז אתה הדלקתה אותי עליו אבל בסוף קניתי בלי חלון למרות שממש רציתי עם(אם אתה זוכר מהתרד של הקניה הקבוצתית)!!

בהצלחה בהמשך!

פורסם

^ תכין לעצמך חלון ;) החלון של פרקטל די מעפן, הוא קטן כזה..

עדי, אתה מתכנן להחליף את כל הדלת בחומר אקרילי שקוף למחצה, או לחתוך בדלת?

פורסם

לדעתי, החלון לא גדול, אבל הוא בדיוק מה שצריך - הוא מראה את השטח של הלוח בלבד. ללא החלק התחתון של הספק או של מפרצי הכוננים.

פורסם
  • מחבר

אני לא מת על החלון המקורי שלהם בכלל. אני רוצה לשים אקרילי "מעושן" במקום. זה בעצם לא שקוף ולא שחור אטום אלא בדיוק באמצע. אני רק לא בטוח אם אפשר להשיג במקום שקניתי. נדמה לי שהיה להם שם רק שחור אטום או שקוף.

מחכים לתמונות :)

לפני יומים קניתי את המארז הזה בצבע לבן

אחלה מארז אתה הדלקתה אותי עליו אבל בסוף קניתי בלי חלון למרות שממש רציתי עם(אם אתה זוכר מהתרד של הקניה הקבוצתית)!!

בהצלחה בהמשך!

כן אני זוכר. :)

קיריל מ TMS עמד במילה שלו, כל המארזים בכל הצבעים והגרסאות הגיעו ארצה. :xyxthumbs:

פורסם

אכן קשה להשיג גוונים ספציפיים של פרפקס, כמוהו גם הSMOKED שאתה מדבר עליו. היה לי בעבר אחד כזה - אך מפוליקרבונט.

יש מקומות שכן ישיגו לך את זה - אבל ממש לא בשביל חתיכה קטנה, היה ויש לך מזל - תהיה להם זרוקה איזה שארית מלוח שהם ימכרו לך .

לרוב, עבור מחיר טוב אתה צריך לקחת לוח שלם של 2X3 או לפחות חצי לוח. בשביל פחות מזה מהניסיון שלי , לא יזמינו לך.

אני צריך ללכת לאסוף הזמנה ממפעל הפרספקס עבור הפרוייקט שלי בקרוב, אני אתעניין בשבילך.

פורסם

אפשר לארגן קנייה קבוצתית לזה :D בטח יש הרבה אנשים עם פרקטלים (וגם לא פרקטלים) שירצו להכין לעצמם חלון מגניב כזה.

החלון של פרקטל טוב אם יש לך מערכת "קונבנציונלית" עם קירור אוויר ולוח יפה עם כרטיס יפה, הוא לא מספיק בשביל קירור מים מפואר וסליבינג, או למודינג, פה כמעט כל חלק חשוב להראות (אני נזכר בעצמי כמה טיפשי זה לפתוח את המחשב כדי להראות את היופי הסקסי שלו מבפנים. אה, בעצם זה עדיין ככה :-\ )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים