עבור לתוכן

The Define Project - בחסות TMS מחשבים - תמונות מתעדכנות גם בעמ' 1

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

צריך מדפסת מיוחדת שממש חותכת את הנייר ככה שהמדבקות יוצאות מוכנות לשימוש. :)

• תגובות 898
  • צפיות 176.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה מסליב כבלים בבית אבל לא מסוגל לחתוך דף בצורה מדויקת? <<

פורסם
  • מחבר

איזה ספאם חחח

שמישהו ימחק את התגובות הכפולות.

מה הקשר בין סליב לחיתוך מדבקות? לא כל המדבקות הן ריבועים\מלבנים. יש מדבקות שהן עיגולים או צורות מיוחדות אחרות. זה כמובן לא פרקטי לשבת לחתוך את זה. ההזמנה מספרד לא יקרה אבל יש כמה בעיות, הראשונה שהם דורשים קובץ פריהנד (וקטורי) ועיצוב מדבקות נראה לי שעדיף לעשות בפוטושופ. הבעיה השניה היא שאני כמעט בטוח שאפשר למצוא משהו מקומי במקום לרוץ כל כך רחוק. נחיה ונראה.

פורסם

כן, רשמתי, זה הטאפאטאלק הזה :x

מה שהתכוונתי - כמה זה כבר מסובך לחתוך מדבקות לזה?

נשמע לי מיותר לחפש עכשיו מקום שידפיס לך.

לעשות סליבינג זה קצת יותר מסובך מלחתוך מדבקה עם סכין יפנית,

ואת זה אתה עושה בבית, אז לא חבל על הכסף? :P

פורסם
  • מחבר

אי אפשר צריך מדפסת מיוחדת.

פורסם

מדפסת צבע טובה ודף מדבקה..

בכל מקרה, אם אתה מתעקש לקנות..

פורסם
  • מחבר

בוא נראה אותך עושה...

ilBU5iv2g9Bex.jpg

וזה רק ללוח אם. לחלקים אחרים צריך צורות אחרות הרבה יותר קשות לחיתוך מדוייק ונקי.

פורסם

חס וחלילה לא אמרתי ללוח!

אמרתי לזכרונות!

פורסם
  • מחבר

חח.. אם עושים מדבקות אז זה צריך להיות סט מדבקות שלם לכל המערכת אחרת זה לא נראה אחיד.

תסתכל באתר של MDPC, פרוייקט "30" ותבין על מה אני מדבר. :)

פורסם
  • מחבר

הוא הכין סט להכל. ל H100, זכרונות, SSD, הארדיסק וכו'.

פורסם

איפה אתה רואה את זה?

בכל מקרה, סטינו קצת מהנושא.

אני אלך לבהות קצת בפנטזיות בMDPC לחצי שעה הקרובה ;D

פורסם
  • מחבר

וואלה, יימח שמם ה PPC האלה. הוצאתי את הצנרת מהקופסא, מסטר קליר 10\16 מ"מ...מה קיבלתי ? צנרת ישנה, לא צלולה עם גוון צהוב. פשוט אכזבה מהם כל פעם מחדש. בפעם ראשונה הם עשו לי פאדיחה עם פריט אחר. אגב, הסיבה היחידה שאני מזמין מהם היא רק בגלל שיש חלקים מסויימים רק להם (לצערנו הרב). עכשיו הם עוד יגידו לי לשלוח בחזרה בשביל החזר כספי. עשו לעצמכם טובה ותמנעו מהזמנה משם כל עוד אתם יכולים לרכוש את החלקים שאתם רוצים מחנות אחרת (כמו סיידוינדר).

:facepalm:

פורסם

בטח עד שהמשלוח הגיע מהם...הצנרת כבר "מתה " :silly:

דבר איתם\ תפנה ל PP במידת הצורך (למרות שלא נתקלתי בבעיות איתם גם מבחינת החזרים ספיים\טעיות בהזמנה )

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לראות אם הם נותנים לי זיכוי על זה.. נשאר לי להזמין עוד קצת פיטינג וצבע לצנרת (עוד לא החלטתי עליו אז לא הזמנתי). לפנות לפייפל...אני כנראה לא אעשה את זה, אני לא רוצה שהם יחליטו לסגור את השאלטר לישראל בגלל "תלונות" ואז זה ידפוק את כולם. שירות לקוחות זה לא הצד החזק שלהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים