פורסם 2012 בדצמבר 1213 שנים מחבר אני עורך את עמוד הראשון במטרה לתמצת את ה- 50 עמודים שהצטברו עד עכשיו. כרגע, הורדתי קצת מכמות החפירות ושמתי תמונות חדשות. זה יתעדכן עוד מחר ואולי גם היום.
פורסם 2012 בדצמבר 1213 שנים אני חייב לציין שזה מרגיש שזה כאילו לא מתקדם לשום מקום..סבבה,50 עמודים על סליבינג - פחות או יותר הבנו ת'רעיון >>
פורסם 2012 בדצמבר 1213 שנים תומר, מדובר בתהליך ארוך ואיטי. שלא כמוני, עדי חולק כל פרט ומצלם כל דבר בתהליך. אני לא רואה עם זה משהו רע בכלל
פורסם 2012 בדצמבר 1213 שנים כמובן, לא אמרתי שלא, אבל אני כבר 40 עמודים מחכה לדעת מה קורה עם הדלת המגניבה הזאת שהוא דיבר עליה, וחוץ מכמה תמונות של כבלי SATA בעשרות עמודים האחרונים כמעט ואין התקדמות. אין לי סבלנות כבר
פורסם 2012 בדצמבר 1213 שנים מחבר כמובן, לא אמרתי שלא, אבל אני כבר 40 עמודים מחכה לדעת מה קורה עם הדלת המגניבה הזאת שהוא דיבר עליה, וחוץ מכמה תמונות של כבלי SATA בעשרות עמודים האחרונים כמעט ואין התקדמות. אין לי סבלנות כבר שמע, זה תגובות די ילדותיות מצידך. הדלת זה משהו שבא בסוף הפרויקט ולא בשלב הזה. אם האשכול משעמם אותך אתה יכול להסיר את היידוע במייל ולחזור עוד חודש. אמרתי את זה גם לגיל. תעשו לי טובה, צנזרו לפני שאתם עושים שלח. אני משקיע המון מחשבה, תכנון וכסף בפרוייקט הזה. להזכירך תומר, אני עדיין מחכה לחבילה חדשה מ ppc, אני לא קוסם, זה לוקח זמן ואני מצפה מאנשים בוגרים להבין את זה ולא להמשיך לרשום תגובות ילדותיות ״מתי תעשה את זה וזה״. זה לא עובד ככה.
פורסם 2012 בדצמבר 1213 שנים לא כולם מבינים שזה חלק מהעניין.בפרוייקט האחרון שלי, שבאופן מאוד דומה לפרוייקט הזה "נמרח" (אם אתם רוצים לקרוא לזה כך) על מספר דו ספרתי מכובד של עמודים וכלל בתוכו לא מעט החלטות , דילמות ושינויים רבים. יש המון משחק של שינוי וטעיה, צייפייה לקבלת הרכיבים השונים ועוד כל מיני גורמים שונים (לדעתי, אין כאן מישהו שבאמת עובד על זה 24/7, ולכן אין לצפות לעדכון יומי, "אנחנו" לא ישראל היום).ריבוי העמודים לא מעיד על מריחה לדעתי, אלא בעיקר דיון פורה ומעשיר. ואף הצגת דילמות שונות שפותח הת'ארד מעלה.שיהיה בהצלחה.
פורסם 2012 בדצמבר 1213 שנים עדי , באיזה מידה של סליב אתה משתמש ל-SATA ? אני לפני הזמנה של סליבינג ורציתי לדעת לפני שאני מזמין סתם.
פורסם 2012 בדצמבר 1213 שנים יש לMDPC סליב לסאטה, אין ממש מידה.כלומר בטוח שיש מידה, אבל MDPC פשוט מסווגים כסאטה ולא כמידה
פורסם 2012 בדצמבר 1213 שנים מחבר עדי , באיזה מידה של סליב אתה משתמש ל-SATA ? אני לפני הזמנה של סליבינג ורציתי לדעת לפני שאני מזמין סתם.אם אני לא טועה, רשום ב MODDIY, איזה גודל של סליב צריך בשביל כל סוג כבל. אל תקנה מ MODDIY שרוולים מתכווצים כי הם גרועים ובאים עם דבק. מה שאני מציע לך, זה לא להזמין מהם בכלל שרוולים אלא לנסות להזמין מ sleeve-modding.com, שזה אתר חדש עם חומרים יותר איכותים ומחירים סבירים.לא כולם מבינים שזה חלק מהעניין.בפרוייקט האחרון שלי, שבאופן מאוד דומה לפרוייקט הזה "נמרח" (אם אתם רוצים לקרוא לזה כך) על מספר דו ספרתי מכובד של עמודים וכלל בתוכו לא מעט החלטות , דילמות ושינויים רבים. יש המון משחק של שינוי וטעיה, צייפייה לקבלת הרכיבים השונים ועוד כל מיני גורמים שונים (לדעתי, אין כאן מישהו שבאמת עובד על זה 24/7, ולכן אין לצפות לעדכון יומי, "אנחנו" לא ישראל היום).ריבוי העמודים לא מעיד על מריחה לדעתי, אלא בעיקר דיון פורה ומעשיר. ואף הצגת דילמות שונות שפותח הת'ארד מעלה.שיהיה בהצלחה.הצדק איתך ולצערי הרב, יש פה ילדים שלא מבינים את זה. אפילו YMAC בן ה 13 קלט את המסר. אולי שיקחו דוגמא ממנו ?
פורסם 2012 בדצמבר 1313 שנים הצדק איתך ולצערי הרב, יש פה ילדים שלא מבינים את זה. אפילו YMAC בן ה 13 קלט את המסר. אולי שיקחו דוגמא ממנו ?תודה? :s05:
פורסם 2012 בדצמבר 1313 שנים מחבר החבילה לצערי עדיין לא הגיעה לסניף אבל נראה לי שיום ראשון סגור אני מקבל אותה. עד אז , אני מנצל את הזמן לשפר את התמונות שעשיתי עד עכשיו כי מרובן אני לא מרוצה. בכל מקרה, בעזרת בריסטולים ב 12 שקל, שתי מנורות הלוגן ומצלמת קנון פוינט אנד פשוטה אני סוף סוף מצליח להוציא תמונות טובות: הן הולכות ומתעדכנות בעמ' הראשון עד שיגיעו הדברים החדשים שאותם אפרסם גם בעמ' הראשון וגם בסוף האשכול.
פורסם 2012 בדצמבר 1313 שנים מאוד... ולדעתי זה רעיון ממש טוב שלך לסדר הכל בדף הראשי, יהיה אחלה לראות ככה איך הפרוייקט מתקדם מההתחלה ועד הסוף.כרגע לאיזה חבילה אתה מחכה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.