עבור לתוכן

The Define Project - בחסות TMS מחשבים - תמונות מתעדכנות גם בעמ' 1

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני עורך את עמוד הראשון במטרה לתמצת את ה- 50 עמודים שהצטברו עד עכשיו. כרגע, הורדתי קצת מכמות החפירות ושמתי תמונות חדשות. זה יתעדכן עוד מחר ואולי גם היום.

• תגובות 898
  • צפיות 176.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני חייב לציין שזה מרגיש שזה כאילו לא מתקדם לשום מקום..

סבבה,

50 עמודים על סליבינג - פחות או יותר הבנו ת'רעיון >>

פורסם

תומר, מדובר בתהליך ארוך ואיטי. שלא כמוני, עדי חולק כל פרט ומצלם כל דבר בתהליך. אני לא רואה עם זה משהו רע בכלל

פורסם

כמובן, לא אמרתי שלא,

אבל אני כבר 40 עמודים מחכה לדעת מה קורה עם הדלת המגניבה הזאת שהוא דיבר עליה,

וחוץ מכמה תמונות של כבלי SATA בעשרות עמודים האחרונים כמעט ואין התקדמות.

אין לי סבלנות כבר :P

פורסם
  • מחבר

כמובן, לא אמרתי שלא,

אבל אני כבר 40 עמודים מחכה לדעת מה קורה עם הדלת המגניבה הזאת שהוא דיבר עליה,

וחוץ מכמה תמונות של כבלי SATA בעשרות עמודים האחרונים כמעט ואין התקדמות.

אין לי סבלנות כבר :P

שמע, זה תגובות די ילדותיות מצידך. הדלת זה משהו שבא בסוף הפרויקט ולא בשלב הזה. אם האשכול משעמם אותך אתה יכול להסיר את היידוע במייל ולחזור עוד חודש. אמרתי את זה גם לגיל. תעשו לי טובה, צנזרו לפני שאתם עושים שלח. אני משקיע המון מחשבה, תכנון וכסף בפרוייקט הזה. להזכירך תומר, אני עדיין מחכה לחבילה חדשה מ ppc, אני לא קוסם, זה לוקח זמן ואני מצפה מאנשים בוגרים להבין את זה ולא להמשיך לרשום תגובות ילדותיות ״מתי תעשה את זה וזה״. זה לא עובד ככה.

פורסם

לא כולם מבינים שזה חלק מהעניין.

בפרוייקט האחרון שלי, שבאופן מאוד דומה לפרוייקט הזה "נמרח" (אם אתם רוצים לקרוא לזה כך) על מספר דו ספרתי מכובד של עמודים וכלל בתוכו לא מעט החלטות , דילמות ושינויים רבים. יש המון משחק של שינוי וטעיה, צייפייה לקבלת הרכיבים השונים ועוד כל מיני גורמים שונים (לדעתי, אין כאן מישהו שבאמת עובד על זה 24/7, ולכן אין לצפות לעדכון יומי, "אנחנו" לא ישראל היום).

ריבוי העמודים לא מעיד על מריחה לדעתי, אלא בעיקר דיון פורה ומעשיר. ואף הצגת דילמות שונות שפותח הת'ארד מעלה.

שיהיה בהצלחה.

פורסם

עדי , באיזה מידה של סליב אתה משתמש ל-SATA ? אני לפני הזמנה של סליבינג ורציתי לדעת לפני שאני מזמין סתם.

פורסם

יש לMDPC סליב לסאטה, אין ממש מידה.

כלומר בטוח שיש מידה, אבל MDPC פשוט מסווגים כסאטה ולא כמידה

פורסם

אני מזמין מ-MODDIY יותר זול ואיכות לא רעה בכלל.

פורסם
  • מחבר

עדי , באיזה מידה של סליב אתה משתמש ל-SATA ? אני לפני הזמנה של סליבינג ורציתי לדעת לפני שאני מזמין סתם.

אם אני לא טועה, רשום ב MODDIY, איזה גודל של סליב צריך בשביל כל סוג כבל. אל תקנה מ MODDIY שרוולים מתכווצים כי הם גרועים ובאים עם דבק. מה שאני מציע לך, זה לא להזמין מהם בכלל שרוולים אלא לנסות להזמין מ sleeve-modding.com, שזה אתר חדש עם חומרים יותר איכותים ומחירים סבירים.

לא כולם מבינים שזה חלק מהעניין.

בפרוייקט האחרון שלי, שבאופן מאוד דומה לפרוייקט הזה "נמרח" (אם אתם רוצים לקרוא לזה כך) על מספר דו ספרתי מכובד של עמודים וכלל בתוכו לא מעט החלטות , דילמות ושינויים רבים. יש המון משחק של שינוי וטעיה, צייפייה לקבלת הרכיבים השונים ועוד כל מיני גורמים שונים (לדעתי, אין כאן מישהו שבאמת עובד על זה 24/7, ולכן אין לצפות לעדכון יומי, "אנחנו" לא ישראל היום).

ריבוי העמודים לא מעיד על מריחה לדעתי, אלא בעיקר דיון פורה ומעשיר. ואף הצגת דילמות שונות שפותח הת'ארד מעלה.

שיהיה בהצלחה.

הצדק איתך ולצערי הרב, יש פה ילדים שלא מבינים את זה. אפילו YMAC בן ה 13 קלט את המסר. אולי שיקחו דוגמא ממנו ?

פורסם

הצדק איתך ולצערי הרב, יש פה ילדים שלא מבינים את זה. אפילו YMAC בן ה 13 קלט את המסר. אולי שיקחו דוגמא ממנו ?

תודה? :s05:

פורסם
  • מחבר

החבילה לצערי עדיין לא הגיעה לסניף אבל נראה לי שיום ראשון סגור אני מקבל אותה. :)

עד אז , אני מנצל את הזמן לשפר את התמונות שעשיתי עד עכשיו כי מרובן אני לא מרוצה.

בכל מקרה, בעזרת בריסטולים ב 12 שקל, שתי מנורות הלוגן ומצלמת קנון פוינט אנד פשוטה אני סוף סוף מצליח להוציא תמונות טובות:

h7iVv.jpg

הן הולכות ומתעדכנות בעמ' הראשון עד שיגיעו הדברים החדשים שאותם אפרסם גם בעמ' הראשון וגם בסוף האשכול.

פורסם

עזוב מחשבים, לך תהיה צלם :)

פורסם
  • מחבר

אהבת? ;D

פורסם

מאוד... ולדעתי זה רעיון ממש טוב שלך לסדר הכל בדף הראשי, יהיה אחלה לראות ככה איך הפרוייקט מתקדם מההתחלה ועד הסוף.

כרגע לאיזה חבילה אתה מחכה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים