עבור לתוכן

The Define Project - בחסות TMS מחשבים - תמונות מתעדכנות גם בעמ' 1

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אוקי, עוד עדכונון. :)

אחרי שהסרתי לחלוטין את המדבקה (תהליך ארוך ומעיק!) צבעתי את ה IO שילד בלבן:

jgRYz.jpg

אמממ יש שם איזה איזור לא כל כך מושלם (גם הסיבה שהשארתי את המסקינג טייפ מסביב). כנראה שאתן עוד שכבה של צבע (מחכה ליום טוב עם שמש). ;D

הסרה של הרגליות המקוריות ובדיקת הגלגלים של ליאן לי במקומן:

oZuJU.jpg

באופן עקרוני, ה"בעיה" שעומדת בפניי היא חיבור הגלגלים האחוריים. יש שם את הפילטר שעובר מתחת לספק כח והמאוורר שלידו. לכן, אצטרך ליצור מתאם שיגביה את זה בכמה מילימטרים אבל נו ביג דיל. את הקדמיים אין שום בעיה לחבר, כל מה שצריך זה לקדוח ארבעה חורים וזה בפנים. אני חייב לציין שהגלגלים האלה הם פשוט מוצר איכות !! סולידים בטירוף עם גימור שחור מט יפייפה, המנגון נעילה של הגלגלים הקדמיים נראה שעובד מצויין ! לדעתי, יש בהחלט תמורה נאה בעד 35$. :)

בנוסף, קדחתי החוצה את הניטים שמחזיקים את הכלוב לכוננים חמש ורבע. הצטיידתי בניטים של MDPC (שעולים באיכותם על המקוריים) במקרה וארצה להחזיר את זה למקום. באופן עקרוני, 9 ניטים והעסק הזה בחוץ. עכשיו אני יכול לעבוד על המארז ביתר קלות. בנוסף, אולי אחליף כמה ניטים (כמו אלה שליד הספק כח) בניטים חדשים.

*תמונה בקרוב*

כבל סאטה קצר שהכנתי וברקע הקריאטיב X-Fi ששימש אותי ב R3. כנראה שלא אשתמש בו יותר כי מכרתי את הפס3 שלי. הוא שימש אותי להעברת הסאונד מהפס3 למחשב דרך כבל אופטי. ;)

Og1M3.jpg

עוד בתכנון, להעיף את הלוגואים של גיגה בייט מעל ההיטסינקים של ה VRM והצ'יפסט. איפה שרשום "GIGABYTE" ו "ULTRA DURABLE". :)

בנוסף, המארז החדש של NZXT (פאנטום 820) נתן לי רעיון שלא יודע איך לא חשבתי עליו קודם...תאורת לד ל IO שילד...מכירים את זה שצריך לזחול מאחורי המחשב בעל כורחך כדי לחבר משהו ואז זה מתחיל להסתבך כי זה חשוך ולא רואים כלום. :\ well...no more! :)

נ.ב., מתישהו (בקרוב אני מקווה) אני מתכוון לרכז את כל התמונות שהם "WIP ת'כלס" בעמוד הראשון. זה כמובן ע"מ לחסוך את המעבר הארוך בין 50 עמודים. :)

• תגובות 898
  • צפיות 176.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הלד של הIO זה לא רק ב820, אם אני לא טועה גם בסוויצ' 810

בכ"מ אתה פשוט תהרוס לי את המקלדת מרוב שאני מרייר :lol: פשוט מדהים.

באיזה צבע אתה משתמש ללבן (של ה-IO והPCI?) ובכלל למתכת?

ואם אתה לא משתמש בכרטיס קול, יש מצב שאתה מוכר אותו? אני צריך אחד :D

מטפטף עדכונים לאט, אבל כל עדכון - בונבוניירה ;)

פורסם
  • מחבר

אני משתמש בצבע לבן של יעקבי. עושה את העבודה אם כי נראה שהמיכל שנפלתי עליו יצא מעט מדולל מדי.

פורסם
  • מחבר

הגיע היום בבוקר בקר מאווררים של סייט שהזמנתי. P:

sxXUe.jpg

YtmKY.jpg

fKGAe.jpg

Jsg2L.jpg

4rOsz.jpg

מוצר מאד יפה. :-)

הסיבה שזה צולם מפורק היא בגלל שאני הולך לצבוע את הפח שלו עם ציפוי פלסטידיפ. :)

פורסם

ואוו הוא נראה מעולה!

לא הבנתי מה אתה מתכוון לצבוע בו..

פורסם
  • מחבר

את הפח שתופס אותו למקום. D:

פורסם
  • מחבר

לא. אני אשים תמונה יותר מאוחר.

פורסם
  • מחבר

יום נחמד היה היום D:

עשיתי טיול קצר לתל אביב לאסוף פס אלומיניום שטוח ופרופיל Z מ"מתכות ארד". הפס נועד לייצור של כל מיני חלקים, כמו לדוגמא המתאמים שיתפסו את ההימורו לתחתית המארז. הפרופיל Z נועד לקורות שיתפסו את הרדיאטור למארז. בהמשך, עצרתי לאכול קצת אבו חסן ואולי גם למצוא מתקן "יד שלישית" בשוק פשפשים.

SKnfr.jpg

p3G9B.jpg

5UrGT.jpg

בניין מגניב של "גינדי החזקות". :o

fZnoS.jpg

wVTSj.jpg

mchRd.jpg

פרופיל "Z"

פורסם

עוד תמונות? :)

פורסם
  • מחבר

חדשות נהדרות ! :cool2:

במהלך הסייבר מאנדיי הזמנתי מ NEWEGG קיט זכרון של 16 ג"ב (4x4 או יותר נכון שני קיטים של 2 על 4) של G.SKILL, מהירות 1866MHZ, CL9 ב- 60$ כולל משלוח חינם בתוך ארה"ב (שלחתי לקרוב משפחה). למעשה, זמן קצר אחרי הזמנתי עוד קיט של 16 ג"ב (בשביל חבר) גם של G.SKILL אבל 2133MHZ ו CL10 (או 11, לא זוכר במדוייק), גם בזול, 70$. סה"כ 32 גיגה זכרון בעלות של 130$ שהם 500 שקל. מבדיקה קצרה, קיט אחד היה עולה פה בארץ כ 800 ש"ח, משמע כ- 1600 שקל, כלומר חסכון של 1100 שקל !! :o

יום שני הבת דודה נוחתת בארץ עם פרוייקט תגלית ככה שבמהלך או אחרי הטיול אקבל אותם.

EkHZ6.jpg

בתמונה מופיע רק קיט אחד (תמונה זמנית). :)

פורסם
  • מחבר

הפרוטו-טייפ הראשון מוכן D:

XMICe.jpg

oVIsl.jpg

yOfoV.jpg

ועוד קצת b-magic love...

aLTQv.jpg

פורסם
  • מחבר

עוד קצת עבודה על הסאטה:

1166540

1166541

1166490

1166491

1166549

Qqc7f.jpg

kNKxG.jpg

איחדתי את כל הכבלים שלי. :)

פורסם

מדהים :) אתה מסליב או שאתה קונה את זה ככה?

ו... כבר הסלבת את הספק? אם כן אתה יכול להעלות תמונות?

פורסם
  • מחבר

בשביל מה קניתי סליבינג וחומרים? :) זה אני הכנתי כמובן. :)

אני מבין שכולם מחכים בקוצר רוח שאני יעשה סליבינג לספק... אז לא לדאוג, גם זה יגיע בקרוב. לבינתיים, אני חושב להכין איזה כבל דוגמא. =]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים