עבור לתוכן

The Define Project - בחסות TMS מחשבים - תמונות מתעדכנות גם בעמ' 1

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אהלן עדי,

פרויקט מדהים!

תגיד יש לך במקרה קישורים למדריכים מועילים לסידור כבלים?

תודה!

בעיקרון הכי טוב פשוט לפתוח Mdpc ולקחת משם רעיונות. ;)

זה עלול לגרוע באופן משמעותי מהלחץ הסטטי של המאווררים.

אבל... בהצלחה

כלול בתכנון. ;)

• תגובות 898
  • צפיות 176.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה אמנם לא הכי קשור לנושא, אבל קשור לשינויים בR4, פרקטל הוציאו גרסה מיוחדת לR4 בשיתוף פעולה עם אתר החומרה הגרמנית Pcgameshardware, היא נקראת R4 PCCH Edition..

ההבדלים: הלד קדימה דולק בלבן, המיקום למאווררים בגג ובצד הוסר(נראה הרבה יותר טוב לדעתי), והוא כולו שחור. עוד תמונות פה.

500x1000px-LL-19ac3d69_Fractal_Design_Define_R4_PCGH_Edition__1_.jpeg

פורסם
  • מחבר

מכיר. פורסם באשכול פרקטל ב OCN לפני חודש או יותר. :-)

פורסם
  • מחבר

קיבלתי היום משלוח קטן מ MODDIY:

הגיעו הכבלים לסיסוניק X \ קורסייר AX ! כבלים מאד יפים והם עומדים למכירה (כל הפרטים בלוח יד 2 של האתר, לינק בחתימה).

y5rh9.jpg

IHz5I.jpg

הגיעו גם הקונקטורים ל USB 3 + פינים מוזהבים תואמים (20 פר קונקטור, סה"כ 80 כאלה):

WZmI0.jpg

פורסם

יפה :) מחכה לעוד!

ד"א- נגיד ואתה רוצה לפרק מאוורר מהיציאה שלו ולחבר ליציאת אחרת איך עושים את זה?

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי מה הכוונה.

פורסם

לא הבנתי מה הכוונה.

אם יש מאוורר, שכרגע אמור להתחבר לספק כוח ישירות (כלומר הפלסטיק של החיבור הוא כזה שמתאים להתחבר דרך הספק כוח ולא דרך הלוח אם). ורוצים להחליף את היציאת ספק כוח שלו ביציאת מאוורר רגילה. איך זה נעשה?

פורסם
  • מחבר

אמממ... אם יש לו רק שני חוטים אתה יכול ללחוץ פינים של מאוורר במקום הפינים של המולקס אבל עדיין שתחבר ללוח אם הוא ירוץ במהירות מלאה כי אין לו טקומטר (החוט הצהוב) שעוזר לווסת את המהירות. אפשר אולי דרך בקר מאווררים לשלוט במהירות אבל אני לא 100% בטוח.

באופן עקרוני, אין בעיה לחבר מאווררים של עד 800-1000 סל"ד לספק כח, אם זה מאוורר איכותי, הרעש יהיה מינימלי.

פורסם
  • מחבר

עוד עדכון: ההזמנה הגדולה השניה מ PPC יצאה לדרך. בהזמנה הזאת אני צריך לקבל משאבה D5 (בדגם 655, כמדומני המומלץ ביותר) + מוד קיט של ביטספאוור + פאמפ טופ V2 של ביטספאוור בצבע שחור. כמו כן, לקחתי קיט ביטספאוור שמתחבר בקומבו למשאבה (מגיע עם מאגר 150) ויחד עם זה, מאגר 250 מ"מ נפרד + מאגר 80 מ"מ (רק הפלסטיק השקוף). מעט פיטינגס והחלטתי גם לנסות צנרת יותר עבה (10-16) שקופה של מסטר קליר. ישנם עוד כל מיני חלקים קטנים אבל לגבי אלה, אפרט שיגיעו. עם קופון של "סייבר מאנדיי" חסכתי המון בעלות המשלוח. זהו, נקווה שיגיע בלי תקלות (החבילה הראשונה עברה חלק). אפרופו, שמתי לב שהדואר עובד בצורה די מחורבנת, החבילה מגיעה לארץ מאד מהר אבל נתקעת בבירוקרטיה המקומית שבין נתב"ג לבית המכס בתל אביב למשך שבוע !! :( אחרי כל הטררם, הם משאירים לך בדואר פתק שהם תלשו מהחבילה (ולא מהפתקים האדומים או משהו בסגנון).

בהזמנה השלישית (והאחרונה) שאעשה מ PPC, יהיו עוד פיטינג, נוזל קירור, צבעים ואולי דברים בודדים ששכחתי (כי כמעט תמיד שוכחים משהו) אבל לא משהו רציני.

פורסם

:screwy::smile1:

החלק שאני הכי אוהב זה הקונפיגורצייה של הלופ

פורסם
  • מחבר

אם יש משהו לא מובן אפשר לשאול... אני דווקא חושב שהיומן הזה יכול לעזור להרבה אנשים בגלל שהוא טכני. הוא מגלם בתוכו מעין עקומת למידה.

פורסם

נראה לי שמה שהוא מתכוון אליו זה העובדה שיש הרבה בלהבלה טכני ומעט מדי תמונות.

לא שזה לא טוב, פשוט לרובנו זה קצת מאכזב שצריך לעבור 50 ומשהו עמודים שברובם מדובר על מה להזמין ומה מתוכנן, וכמות התמונות שמעידות על התקדמות אמיתית, ובכן, אפשר לספור על יד אחת.

כך או כך, פרוייקט מדהים בעיניי.

פורסם

מה שאני אומר, שההתחבטויות לגבי הקוטר של הצינור, ההתכתבויות עם נילס או בורג עם ראש M3 VS M4.

אפשר לדון בכל הדברים הללו בפורום המודינג והאלקטרוניקה. כל הרעיון של יומן הוא לראות התקדמות, שלב אחרי שלב ולראות איך "הילד גדל".

פורסם
  • מחבר

אני מבין אותך גיל אבל אני חושב שזה מאד סובייקטיבי. יש אנשים שמעניין אותם לשבת ולקרוא כזה אשכול גדול ויש אנשים (שכבר מכירים וראו הכל אז אולי זה משעמם אותם). אני כמובן משתדל לא לפרסם שטויות אלא רק דברים שאני חושב שהם מעניינים לאחרים. אני גם משתדל להוציא תמונות מושקעות ולא ג'יבריש מטושטש (כמו שראיתי בהרבה פרוייקטים אחרים. מוריד מאד מהחוויה). בשלב הזה אני לא הולך לפתוח אשכולות התייעצות חדשים. יש את האשכול הזה שהכל מרוכז בו ויש לזה יתרון גדול (לדעתי) כי מלבד אשכול יומן זה גם מאגר מידע שימושי שיכול לתת השראה לפרוייקטים אחרים (הפרוייקט של בומס למשל). אגב, יש פה עוד המון פרוייקטים, חלקם בעלי מס' כפול של עמודים והרבה פחות תמונות. בינתיים, כמעט כל עמוד מלווה בתמונות, וגם אם זה לא תמונות של התקדמות ממשית זה בהחלט עדיף מכלום, לא? :) העובדה היא שזה מעניין ומעורר סקרנות (לפי כמות הפרטיות שאני מקבל).

עכשיו... עוד דבר שראוי לציין, הפרוייקט עובד בשלבים. יכולתי לא לפרסם שום דבר (לא ליצור שום תוכן) ולגמור את העניין ב 3-4 עמודים. הבעיה היא שסביר להניח שאחריהם הייתי מקבל 50 עמודים של שאלות "איך עשית" "איפה קנית" וכיוצא בזאת. אם שמת לב, אז לפני ההודעה הראשונה לך כתבתי שאתמול עשיתי הזמנה שנייה גדולה מ PPC. ההזמנה הזאת מכילה את הדברים העיקריים שבלעדיהם אני לא יכול להתקדם עם הפרוייקט כי אני משתדל שהכל יהיה מתוכנן ומוקפד. אאל"ט, הסברתי את זה גם בעמודים הקודמים. אז שוב, עדיף לי לשמור את הפרוייקט על אש קטנה מאשר לזנוח אותו לחלוטין. אתה יכול מקסימום להסיר את הרישום שלך מהאשכול ולחזור עוד שבועיים שלושה שיהיה עדכון ממש רציני. ;)

אני אומר, תשען אחורה, תרגע ותהנה מהדרך. :hat:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים