עבור לתוכן

The Define Project - בחסות TMS מחשבים - תמונות מתעדכנות גם בעמ' 1

Featured Replies

פורסם

אני פחות אהבתי. (לא את הביצוע, אלא את הרעיון).

מה הלאה בפרוייקט?

• תגובות 898
  • צפיות 176.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אממ...אתה מעדיף את החופה הרגילה ? כי החופה הזאת עושה שני דברים: הרבה יותר יפה; לא "תוקעת" לך את הסכמה של הצבעים. עם שחור ולבן אתה יכול לעשות איזה סכמה שבא לך. :)

לגבי ההמשך..

אחרי שההזמנה הראשונה מ PPCS צלחה, הגיע הזמן לעשות הזמנה נוספת שתכלול את המשאבה, מאגר, טופ למשאבה ועוד כמה דברים.

אחרי שיהיה לי פה את כל החלקים, אני מתחיל להושיב את זה סופית במארז, ואחרי זה להזמין את הפיטינגס שאצטרך כדי להוציא לפועל את תכנון הצנרת. הסיבה שהחלטתי לעשות את זה ככה היא כדי לנסות ולצמצם חלק מהעלויות, כידוע עלות ממוצעת של פיטינג בודד היא בין 30 ל 40 שקל.

בסוף בסוף, תגיע הקנייה של הנוזלים שגם עליה סיימתי לעבור פחות או יותר. כרגע אני חושב שאלך על נוזל קירור של ICE DRAGON עם DYE (צבע) של מייהאמס. אם אצטרך, אדלל את זה עם מים מזוקקים (עוזר להכהות את הצבע של הדרגון).

פורסם

אני פשוט לא מתחבר לרעיון של "להיות בלי - להרגיש עם" ;)

אם זה מה שעושה לך את העבודה - שיהיה בהצלחה.

בנוגע לפיטינגים, תוכל לחסוך אם תלך על BARBים רגילים ולא COMPRESSION שיקרים משמעותית. עם שילוב של צנרת 7/16 על BARD בגודל 1/2 תקבל מראה נקי יחסית שהולם את הבניה.

מה אתה מתכנן מבחינת קירור? אני לא רואה צורך להתפרע יותר מידי עם הרכיבים.

פורסם
  • מחבר

הבנתי אותך. למרבה המזל, ה 670 ftw וה 680 הרגיל הם כמעט תאומים זהים. גם בביצועים וגם מבחינה פיזית. (pcb זהה), ככה שזה באמת זניח התחושה של "להיות בלי - להרגיש עם". ראיתי הרבה אנשים שקנו ללא היסוס את ה ftw כי יש יותר תמורה לכסף (כ 100$ פחות) וגם מקבלים פלטה אחורית עם פתחים מוגדלים (ב 680 הרגיל אין). בקיצור, זניח מאד. אם הייתי לוקח את ה 670 הרגיל ושם את החופה הזאת זה היה גם לא מתאים וגם נראה מגוחך ואז הייתי מסכים איתך ב 100%. :)

מבחינת קירור, התכנון זה הרדיאטור 280 מ"מ של בלק אייס מקדימה שיקרר גם את המעבד וגם את הכרטיס מסך. ההתלבטות בין בארב לקומפרשיין היא בגלל האופציה לעשות סליבינג לצנרת (יראו את הצבע ברזרבואר).

כרגע ההתלבטות שלי היא, איך למקם את המאגר:

amLXs.jpg

ולכן, אני מעדיף לחכות שיהיו לי פה את כל החלקים מול העיניים ואז לראות בדיוק הכל מתיישב. למרות שראיתי המון תמונות וסרטונים (במיוחד של הערוץ המעולה של סינגיולרטי) אני עדיין צריך להחזיק את זה ביד ולראות בעצמי.

פורסם
  • מחבר

אין לי כרגע עדכונים רציניים (לפחות עד שתגיע ההזמנה השנייה מפרפורמנס) אבל ! השבוע הגיעה הזמנה חדשה מ MDPC! הזמנה שעשיתי בשותף עם חבר... ;D

cy5Kf.jpg

תמונת טיזר, עוד מעט יעלו כל התמונות. :-)

עריכה:

AQUA BLUE MKII:

iX24Q.jpg

4BzKG.jpg

8OaFS.jpg

3rYsk.jpg

עוד קצת רייסטורם:

xPDo1.jpg

צנרת כחולה:

Amvlw.jpg

M0slc.jpg

פורסם

באמת לא מבין למה לעשות סליבינג לצנרת. .אבל, אם אתה אוהב את זה אז....תאהב את זה :lol:

יש ל-MDPC סליבינג מיוחד לצנרת, לא חבל להיות מוגבל בגודל הצנרת עם סליב SATA?

לגבי המאגר, מבחינת ביצועים ונוחות לדעתי מול הרדיאטור תהיה האופציה הכי קלה ליישום ויותר "בטוחה" מבחינת נזילות ואוויר בלופ.

נראה מבטיח, מחכה לתוצאות הסליבינג :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

יש ל MDPC סליב יותר גדול אבל הוא מגיע רק בשחור. זאת הסיבה שלקחתי צנרת יותר קטנה שסאטה כן נתפס עליה (וסאטה מגיע בשלל צבעים).

לא בטוח ב 100% שאני יעשה סליב לצנרת אבל נראה. :)

פורסם

סיבה מספיק טובה, אני אישית לא מבין את הרעיון, מעדיף אפקט UV ושיראו את הנוזל המושקע שבפנים.

הרי יש מספיק סליבינג במערכת, לא? ;)

פורסם
  • מחבר

אני לא אוהב UV. יותר מדי מצועצע לטעמי. :)

פורסם

תלוי איך הביצוע, אם זה בטוב טעם אז אין לי בעיה. אם זה מוגזם וזוהר אז באמת עדיף שלא.

עם UV צריך לעבוד בזהירות, יותר מדי והמערכת שלך תיראה כמו יום העצמאות באמצע העיר...

לדעתי, זה יצא יפה:

תדלג לאמצע-סוף של הסרטון

פורסם
  • מחבר

המחשב של ליינוס, כן מכיר. לדעתי יצא לו לא משהו, הוא מחפף הרבה אבל אפשר להבין אותו, יש לו כסף וקצת מדי זמן. :)

פורסם

כן, יותר מדי כסף - מעט זמן.

הוא לא OCD כמוך, הוא עשה סליבינג של שניים בסליב ויצא לו ממש מכוער (כלומר, זה יותר טוב מסטוק...)

שלא לדבר על החיתוכים החפיפניקים ב-TJ07 המסכן שלו (הוא טוען שהוא לא יכול לזרוק אותו כי זה מתנה מאישתו..) שגם ככה מתפורר

פורסם
  • מחבר

שינויים קלים בתוכנית לגבי ההתקנה של הרדיאטור במארז. ובכן, הוא עדיין הולך מקדימה אבל, החלטתי שהמוד של ביל אוון ל R4 לא מספיק נוח וגם מבטל כמה פיצ'רים קריטיים במארז. בקצרה, במקום לחבר את הרדיאטור למאווררים, אני הולך להכין מתאמים מאלומיניום ככה שהרדיאטור יהיה מותקן במארז ללא חיבור פיזי למודול מאווררים, ככה שאפשר יהיה להמשיך לשלוף את המודול בקלות ולנקות את המאווררים בצורה נוחה, בעת הצורך. זה גם עוזר לי לבטל את הצורך במאווררים משוכללים יותר שיש להם רוטור מתפרק.

ישבתי יחד עם אבא שלי שהוא סוג של Handyman וביחד תכננו (כרגע לא באופן סופי) כיצד הרדיאטור יהיה מותקן:

j2YJd.jpg

פורסם

זה עלול לגרוע באופן משמעותי מהלחץ הסטטי של המאווררים.

אבל... בהצלחה

פורסם

אהלן עדי,

פרויקט מדהים!

תגיד יש לך במקרה קישורים למדריכים מועילים לסידור כבלים?

תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים