עבור לתוכן

The Define Project - בחסות TMS מחשבים - תמונות מתעדכנות גם בעמ' 1

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני חושב שאלך על המדבקות. זה פתרון די פשוט שלא יבטל לי את האחריות. :)

• תגובות 898
  • צפיות 176.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עברתי על כל הפרוייקט לפחות שלוש פעמים, כל פעם מחדש אני נהנה (:

מחכה לעדכונים

פורסם
  • מחבר

:)

אני צריך לקבל מחר או מחרתיים חבילה ואז יהיו עדכונים. :)

פורסם

אתה חושב שיעשו מבצע על המארז בבלאק פריידי?

הוא נראה ממש טוב, חשבתי לקנות אותו אם הוא יהיה במחיר דיי זול

פורסם
  • מחבר

אממ אולי. אם יהיה אז בטח במחיר שהיה. אם אתה לא רוצה לחכות, אז ראיתי מישהו שמוכר את המארז חדש בקופסא בלוח יד 2, פה באתר.

פורסם

אנחנו רעבים לעדכונים! :smile1:

מה קורה עם הפרוייקט?

פורסם
  • מחבר

זהו, החבילה הגיעה! אין לי ממש זמן כרגע (יום לחוץ) אבל אני מבטיח שסוף סוף יהיה עדכון עם תמונות. :)

פורסם
  • מחבר

אוקי, "טיזר". :)

kZwDA.jpg

VTFq9.jpg

YACgK.jpg

סורי שהאיכות מעפנה, כמו תמיד אני מצלם עם האייפון 4. :\

פורסם

:jump: מחכה לעדכונים!!

איך ואיפה אתה מתכוון להציב את הרדיאטור, לפי מיטב ידיעתי , בבלאק איס הרדיאטורים בסדרת ה-140 באים ברווחים גדולים יותר בין הברגים, כלומר המאווררים לא צמודים.

פורסם
  • מחבר

אני לא זוכר אם כבר הזכרתי את זה, אבל החלטתי ללכת על צנרת 3/8" ID ו 1/2" OD מכמה סיבות:

א. יחס טוב בין גמישות לקשיחות

ב. אפשר להלביש את הצנרת על בארב ללא צורך באזיקונים כלשהם

ג. אפשר להשתמש בסליב סאטה של MDPC על הצנרת!

באחת הזמנות מ MDPC קיבלתי דוגמית סאטה בצבע ירוק זוהר. הנה תמונת ניסיון עם הסליב הזה ע"ג הצנרת:

03EBW.jpg

זה גם הזמן לומר שעשיתי הזמנה נוספת מ MDPC (עם חבר) לשרוול סאטה MDPC בצבעים שחור ובי-מג'יק (כחול):

JuOBe.jpg

t6dhl.jpg

עוד דבר ששמתי לב אליו עכשיו:

נילס מ MDPC יצא בבאנדל חדש לקריסמס, עולה 2 יורו יותר מהבנאדל הרגיל אבל מקבלים הרבה יותר:

http://de.mdpc-x.com/mdpc-sleeve/sleeve-kits-+-werkzeuge/sleeve-kits/mdpc-weihnachts-sleeve-kit.htm

זה לינק לאתר הגרמני, מתי שהרגיל פעיל, אפשר לראות את זה שם. לדעתי שווה הזמנה. החסרון היחיד שהשרוולים הם בצבע שחור ואי אפשר לשלב צבעים אחרים בבאנדל (צריך לקנות בנפרד אם רוצים).

:jump: מחכה לעדכונים!!

איך ואיפה אתה מתכוון להציב את הרדיאטור, לפי מיטב ידיעתי , בבלאק איס הרדיאטורים בסדרת ה-140 באים ברווחים גדולים יותר בין הברגים, כלומר המאווררים לא צמודים.

הסברתי שאני מתכוון למקם את הרדיאטור בחלק הקדמי של המארז, עם מודינג קל זה אמור להתאים למודול מאווררים בלי בעיה. בעיקרון, זה שהמאווררים לא יושבים צמוד זה רק יתרון (במקרה הזה). בכל אופן, המדריך מודינג להתקנת רדיאטור 280 מ"מ נעשה גם הוא עם רדיאטור בלק אייס דומה.

פורסם

תתחדש

דווקא אני פחות אהבתי את הצנרת בקטרים הללו, הייתי הולך על עובי דופן גבוהה במעט. הוא נוטה להתKINK בתמרונים מורכבים, אבל זה לא משהו שכמה CM לא פתרו.

LOWFAT עשה עבודה מאוד יפה עם הסלבת הצנרת שלו. ממליץ לעבור על הלוג.

פורסם
  • מחבר

כן, אני בקשר איתו במסרים בפורומים השונים וממנו לקחתי את הרעיון. הוא הכין מדריך עבור זה ובאותה הזדמנות הראה איך הוא מקבע צינורות ככה שיתעקמו בצורה מסויימת ללא קינקים. מי שזה מעניין אותו, אפשר לראות את המדריך בלוג שלו בפורום ocn:

http://www.overclock.net/t/1287144/lowfats-big-lian-li-16-core-sb-e-gtx680-sli/240_30#post_18583557

בלוק:

4e9yy.jpg

רגליות ליאן לי:

FS2es.jpg

פורסם

אני מבין שירדת מהגלגלים? :-\

חבל, המארז הזה היה מושלם עם ידיות אחיזה וגלגלים

פורסם
  • מחבר

לא, לא ירדתי מהם אבל קניתי גם רגליות..

פורסם
  • מחבר

עד שאקנה בלוק לכרטיס מסך, החלפתי לו את החופה, במקום החופה המכוערת עם הכיתוב GEFORCE GTX בירוק, חופה חדשה דנדשה וסקסית ביותר של 680 SIGNATURE!

Moiit.jpg

VGuLL.jpg

dG7Ps.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים