עבור לתוכן

The Define Project - בחסות TMS מחשבים - תמונות מתעדכנות גם בעמ' 1

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אחרי כמה שיחות שהיו לי עם ביל אווון לגבי ה R4 וההתאמה שלו לקירור מים, הוא עשה סרטון חדש שמסביר הרבה יותר טוב מהסרטונים של פרקטל:

• תגובות 898
  • צפיות 176.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יפה מאוד, זה הבהיר לי כמה דברים.. מאכזב שאי-אפשר באופן טבעי להתקין 280 בפרונט או למעלה :-\ .

מאוד מפורט.

אבל מה איתך? איך מתקדם סליבינג? אין תמונות In-Progress?

פורסם

יש עדכונים? :)

פורסם
  • מחבר

לפני יומיים ביצעתי קנייה של הרדיאטור, בלוק למעבד, צנרת , גלגלים ליאן לי, סטנדים ליאן לי (זול אז שיהיה) וקניתי גם קירור אוויר ל 670 FTW:

הקירור הזה שייך ל 680 בגרסת סופר קלוק אבל החופה מתאימה גם ל 670 FTW. קניתי גם פלטה אחורית ל 670 FTW. :)

2Nun4.jpg

זה היה ב"קלירנס" של PPCS אז קניתי אותו (זה פריט חדש). הוא ישמש אותי עד שאמצא בלוק לכרטיס מסך (כרגע הבלוק של EK שרציתי לא זמין אבל ייתכן וזה ישתנה).

אני מקווה שאולי יקרה נס ושבוע הבא זה כבר יהיה פה, אז יהיו לי עדכונים יותר משמעותיים. בכל אופן לא רכשתי עדיין את כל החלקים, ייתכן שיהיה משתלם לחכות למבצעים של בלק פריידיי.

פורסם

יש לך שני כרטיסים?! :o

הגיע מהר :smile1:

אתה לא היחיד שמחכה לבלאק פריידי :cool2:

פורסם
  • מחבר

לא.. זאת תמונה שלקחתי מהאינטרנט. אני חושב להוסיף עוד כרטיס בעתיד אבל זה אומר שאצטרך לתכנן את הלופ אחרת.

פורסם

נכון, תצטרך נפח רדיאטורים גבוה יחסית ומשאבה חזקה (לדעתי D5 תחזיק).

איך תכננת את הלופ? חלקים?

פורסם
  • מחבר

כמעט סיימתי ״לחקור״ את הנושא של משאבות ומאגרים, בתכלס הדי 5 הכי מומלצת אז סיכוי טוב שאני הולך עליה אבל זה יהיה בשילוב של מוד קיט ביטספאוור או משהו דומה (איך שזה מגיע מהיצרן לא בחשבון). נשאר לי לקנות משאבה, מאגר, קומפריישן פיטינג, בלוק לכרטיס מסך ונוזל קירור מייהאמס (לקראת הסוף). אני גם צריך לעשות השלמה קטנה מ mdpc.

פורסם

D5 זה המשאבה המכוערת בעולם, אבל מוד קיט של ביטספוור (כולל מאגר, ראה:

אל תראה הכל, זה שם) עולה כמעט 100 דולר לא כולל משאבה :screwy: אמנם המשאבה נראית מדהים אחריו אבל המחיר.

קומפריישן אתה מתכנן ביטספוור? הם מציעים את ההיצע הרחב ביותר מבחינת זויות, פתרונות ניקוז וצבעים אבל גם מאוד (פאקינג) יקרים. אנזוטק וEK גם טובים (לידיעתך)

בלוק לכרטיס, EK בעלי אסתטיקה טובה אבל מאוד מעצבנים (כניסה \ יציאה רק מצד אחד = שימוש בהמון 90 מעלות) ויש את XSPC שיותר זולים אבל לדעתי מכוערים ויש אחרים (כמו היטקילר, קולאנס) שאני לא ממש מכיר

ומה עם רדיאטורים?

תיעזר בערוץ של האוסטרלי הזה, מלמד המוווווון דברים על קירור מים.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לעשות את המוד הבא ללוח-אם:

boSfz.jpg

יש מישהו בספרד שמכין לך ושולח יחסית בזול דף של סטיקרים לבקשתך. D:

הנה משהו שהוא הכין לפרוייקט של מישהו אחר, כל מה שצריך זה לספק קובץ של FREEHAND (וקטורי) והם מדפיסים לך. יש לי כרגע את הקובץ שממנו הכינו את זה:

v58wi.jpg

מצד שני.. יש לי פלסיטדיפ.. שזה ספריי גומי עם גימור שחור מט מדהים והוא גם לא מוליך! :)

3h2jl.jpg

דוגמא מפרוייקט של מישהו אחר:

AINIp.jpg

פורסם

מבחינת יופי אני מתאר לעצמי שספריי יביא תוצאות יותר יפות אבל ספריי נראה לי קצת מפחיד ומסוכן ומדבקות קצת יותר בטוח אם אתה חושב שאתה יכול להשתמש בספקיי בלי להרוס כלום ולקבל גימור כמו בתמונה שהבאתה זה יראה מעולה

פורסם

חבל על האחריות...

פורסם

אחריות היא לא פאקטור. כל אחד שניגש למודינג צריך לקבל את זה שככל הנראה הוא זורק את כל האחריויות שיש לו לפח

פורסם

אגב,

אם ממש יש לך עצבים רצון ויכולת - הייתי הולך צעד אחד קדימה ומייצר COVER ללוח מאלומיניום או פרספקס בדומה לSABERTOOTH של ASUS.

פורסם

תפרק את הקירור (אם זה אפשרי ) וצבע אותו בנפרד

ככה כול העבודה של הספריי תיהיה הרבה יותר פשוטה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים