עבור לתוכן

The Define Project - בחסות TMS מחשבים - תמונות מתעדכנות גם בעמ' 1

Featured Replies

פורסם

מרשים מאוד, מחכה לעדכונים, במיוחד בנוגע לקירור ;)

• תגובות 898
  • צפיות 176.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מותקן במארז:

3dLBj.jpg

snug fit :D

פורסם

יפה מאוד! גם ה-SSD מתוכנן להיות מותקן בדרך הזאת?

פורסם
  • מחבר

זה סתם דמה, אני פשוט משתמש ב SSD כרגע.

T4zOt.jpg

נזכרתי שיש לי את הכיסויים האלה לברגים... נותן מראה יותר מלבב. ;)

פורסם

הבנתי.

מאיפה כיסויי הברגים האלו?

פורסם
  • מחבר

מ MODDIY.

פורסם
  • מחבר

טוב, החלטתי להיות פרודקטיבי הסופ"ש הזה ולהכין וידאו הסבר שהזכרתי לפני כמה זמן, אז הנה:

The Define Project - כלים ושימושים

** היו פה ושם טעויות וגם כמה דברים ששכחתי אבל תצטרכו לסלוח לי כי זה וידאו ראשון שאני עושה מהסוג הזה. P:

פורסם

איך אמרת שקוראים לחברה בת"א שמביאה ברגים כמו של mdpc? כמה זה עולה?

ו... יעזור לטבול אותם עצמאים בשמן? :)

פורסם
  • מחבר

״בית הבורג״. 40 ברגים עלה משהו כמו 30 שקל.

פורסם

״בית הבורג״. 40 ברגים עלה משהו כמו 30 שקל.

אוקי תודה :)

ד"א בלי קשר איך מפרקים חיבור חשמל רגיל של הספק כוח? (כאילו שיישאר לי רק הפלסטיק של החיבור, בלי הכבל). חייבים בשביל זה כלים מיוחדים?

פורסם

אומנם אני מכיר את כל הכלים, אבל המדריך מצוין ויצא מוצלח מאוד למתחילים ואנשים שלא מכירים יותר מדי כלים.

אהבתי את הקטע:

"זה סכין יפני... יפני!" :lol:

פורסם
  • מחבר
:lol: ;D :cool2:
פורסם

אני יכול להוסיף שהדבק הדו צדדי הוא לא הכי חזק. יש את ה- 5LB בצבע אדום, הנה תמונה שלו:

http://www.shopbulldog.com/eserv/OS_ProductDetail.ASP?Ino=4011LONG&Company=MMM

הוא לא זול אבל הוא הכי חזק שאני מכיר.

ברגי אלן נקראים גם הם ברגי כוח.

פורסם

מממ... צפיתי בוידאו. מרשים מראוד! אתה נורא מאורגן, אני בדיוק ההפך :smile1:

לגבי סכין יפני...יפני! לי יש שני סכינים יפניים מהדולר סטור (דולורמה) שניים בדולר ואני מרוצה עד השמיים! להב חזק, חד נורא, חותך קרטון כמו חמאה.

מאיפה השגת אקדח חום??. קניתי בקנדה איזה אחד ב-10 דולר של "רק" 300W והוא רק 110V :facepalm: אני מפחד שזה ישרוף לי את הטרנספורמר אם אחבר אותו.

בסוף אתה עושה סליבינג עם היטשרינק או בלי?

ואני שמעתי שכל חולץ פינים ATX שהוא לא MDPC, נשבר\לא עובד טוב. אבל רבאק 30 דולר לחתיכת מתכת. אבל אם עובד לך החולץ שעם הסט, יופי, חסכת לי 20 דולר ;D

ודבר נוסף, אני חושב שה-8 פין EPS (מעבד) לא תואם עם 8 פין PCIE, זה סידור שונה. יש לי דף אזהרה בצהוב מ-EVGA שמראה את זה. וחוץ מזה זה מתחים שונים, לא?

אני הולך מחר לחנות פירזול \ ברגים בחולון, אמרו לי ששם אוכל למצוא את כל מה שאני צריך בנושא הברגים, זה קצת יותר קרוב לבית, ננסה.

פורסם
  • מחבר

המחבר שיש לי הוא 8 פין ל PCIE אבל זה גם מתאים למעבד. מה שמשנה זה הסידור של החוטים במחבר ולא המחבר עצמו. כמו שהסברתי בוידאו, המחבר 8 פין לכרטיס מסך עובד גם עם השקע 8 פין של המעבד. או שזה מתחבר או שזה לא, זה ממש פשוט. באזהרה של EVGA הם מתכוונים שלא תחבר בדיוק את הכבל של המעבד לכרטיס מסך.

אקדח חום אידיאלי הוא בעל הספק של 2000 וואט: http://www.tecnik.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2948

הכי טוב למצוא חנות ליד הבית, אבל אם לא מוצאים אפשר להזמין את זה, 230 ש"ח כולל משלוח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים