עבור לתוכן

The Define Project - בחסות TMS מחשבים - תמונות מתעדכנות גם בעמ' 1

Featured Replies

פורסם

זו DDC, הלא כן? היא לא משאבה רועשת קצת? (מזהים לפי הבפנוכו הכחול)

אני חושב ש-DazMode ביוטיוב עשה משהו דומה עם קומבינציה דומה (לא אותו מיכל, של XSPC) בפרקטל ארק מידי.

• תגובות 898
  • צפיות 176.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

DDC , 355

כמובן שאין בעיה להתקין את הטופ הזה על ה35X ולהנות מהPWM .

בנוגע לרעש - עניין סובייקטיבי. לטעמי? גם ה655 וגם ה355 מרעישות. ה355 בטון גבוהה במעט, ה655 נעימה יותר לאוזן.

פורסם

אני יודע, 355 זה המיתוג של סוויפטק, DDC זה גם של לאינג (או איך שלא יכתבו את זה laing)

35X היא אותו דבר, כלומר פרט ל-PWM.

זה ידוע שהן רועשות. ל-D5 יש קונטרולר, ובלופ כזה אפשר להריצה על מצב 1 או 2 (בחלק מהדגמים) והיא תשתתק.

פורסם

גם בDDC וגם בD5 / 655 יש תתי דגמים עם הספקים שונים, חלק מהם יודעים לעבוד גם ב24V, לדוג' - KOOLANCE

דוגמה נוספת, D5, עם בורר מהירות (5 דרגות), בהשוואה לD5 ללא בורר חזקה יותר > הD5 ללא הבורר עובדת במהירות "4" ביחס לD5 עם בורר שהיא חזקה יותר בעוצמה 5.

בנוגע ל35X, היא פשוט טובה יותר, היא לא רק עם PWM, היא מציגה ביצועים הרבה יותר טובים, חלקם בגלל הטופ החדש.

פורסם
  • מחבר

צריך דחוף לעשות סטיקי קירור מים מעודכן.

פורסם

מסכים, החלקים שם רלוונטים ללפני שלוש שנים בערך, השוק מאוד השתנה מאז.

אבל צריך מישהו שיעשה את המחקר ויעשה את זה. זה לא יתחדש מעצמו..

פורסם
  • מחבר

בעע לא יודע למה לא ראיתי את זה קודם... יש ל PPCS בלוק נחמד של EK מהסדרה הקודמת:

מחיר די טוב של 45$:

EK-Supreme LTX (LIGHT Xtreme) - Acetal

EK-SUP-LTX-AC_01.jpg

חייב לומר ש"אצטל" שמעתי עליו פעם ראשונה רק שהתחלתי להתעניין בקירור מים. זה שילוב של מתכות או מה ? ואיפה הבלוק הזה עומד מבחינת סטנדרטים? כלומר: low/mid/high end?

פורסם

דווקא מסוגים מסויימים מאוד של פחמנים ופחמימות.

פורסם

ואיפה הבלוק הזה עומד מבחינת סטנדרטים? כלומר: low/mid/high end?

http://skinneelabs.com/ek-supreme-supreme-lt/

כדאי לראות גם את הסקירה על ה HF. באופן כללי שווה לשוטט שם לפני קבלת החלטות מה נכון לך למערכת.

פורסם
  • מחבר

אחלה תודה. אגב, אני חושב שהרייסטורם בלוק יותר יפה. נראה שגם PPCS יישרו קו עם גל ההנחות עליו והוא נמכר ב 50$ עכשיו.

פורסם

בד"כ גלי ההנחות האלה מגיעים למוצרים שטכנולוגיה חדשה ויעילה יותר מחליפה אותם. אני זוכר בסיידוינדר גארי מכר את האפוג'י XT ב-5 דולר אחרי שה HD נכנס והייצור של ה XT הופסק. זה גם מגיע במקביל לשינויים בעולם החומרה המחוממת למרות שעם השיפורים בשנים האחרונות מעטפת החום אמורה לרדת.

פורסם

דרך אגב, ידוע לך שכדי להזיז אוויר דרך ה-GTS תצטרך מאווררים חזקים מאוד = רועשים.

זה פאקינג 30 FPI! (סנפירים פר אינץ')

פורסם
  • מחבר

במקרה הזה ה PK3 אמורים לפתור את הבעיה.

פורסם

לגבי מים, הצעת לי פעם בפרטי לבן, ואני אוהב uv. ראית את זה? http://www.mayhems.co.uk/shop2/uv-white-1ltr.html גאוני!! יכול להתאים למערכת שלך.

פורסם
  • מחבר

אוקיי זהו, הכנתי את המתאמים ל SSD! :)

תמונות WIP...

אחרי שחתכתי אותם לאורכים הרצויים, לפני צבע, עם סימונים לחורים שנקדחו בעזרת כונן 2.5" אחר שיש לי פה:

8UiVe.jpg

אחרי צבע:

G3nyy.jpg

את החורים שדרכם המתאם מתחבר למארז עשיתי עם שקע קוני. ;D

thb2Y.jpg

* התמונה הבאה מותקן במארז *

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים