עבור לתוכן

The Define Project - בחסות TMS מחשבים - תמונות מתעדכנות גם בעמ' 1

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

רציתי את הבלוק השקוף שלהם. נראה לי שזה הבלוק הכי יפה שיש ל 680. האופציה האחרת שיש לי כרגע זה קולנס. הבלוק של XSPC הוא בלוק מלא וגורם לכרטיס להתעקם. לא קורה בבלוק של EK ממה שהבנתי.

• תגובות 898
  • צפיות 176.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הבעיה עם EK זה המחיר, הם כמעט פי-2 מ-XSPC בחלק מהרכיבים. אני מודה שהייתי מעדיף למערכת שלי סופרימסי ובלוק של EK לכרטיס אבל המחיר לא נראה לי שווה את זה.

אולי אני אכריח את עצמי לחסוך יותר ;)

פורסם
  • מחבר

שמעו, לדעתי אפשר לומר ש PPCS כבר לא רלוונטיים. מחירי המשלוח פשוט שערוריה. הוא שולח 98% מהדברים רק עם PRIORITY וזה יוצא סכומים מטורפים. אתה להזמין ממנו ב 2000 שקל כדי איכשהו לאזן את המשלוח. רוברט הזה לא מוכן לשלוח בשום פנים פריט שעולה יותר מ 15$ עם FIRST CLASS. פעם הוא רשם לי 20$, היום זה כבר 15$. הוא אשכרה חושב שמישהו ישלם לו 38$ משלוח PRIORITY לפריט של 20$. מניאק. :(

פורסם

לפי מה שהבנתי, PPCS די מניאקים בתחום. מומחים בנידוף לקחות.

אם לא עושים הזמנה גדולה ויקרה המשלוח פשוט לא שווה את זה.

פורסם

לפני שאתם סתם משמיצים, בעבר הרחוק הם היו עושים משולחים רגילים פשוטים, אבל לאחר שהמון דברים נעלמו בדרך באשמת הדואר וכו, הם פשוט הגיעו למסקנה שזה לא משתלם, ולכן הם שולחים עם המשלוח היקר יותר ומעלה, אז כן תאספו כמה מוצרים ותזמינו זה הכי משתלם לכם ולחנות.

פורסם

בעבר הרחוק, כלומר בהווה כבר לא.

אלא לא "סתם השמצות" PPCS הם החנות בעלת המבחר הרחב ביותר (גם פרוזןCPU) והיא די פופולרית.

יש נסיון של כמה אנשים (לא מקרים חד-פעמיים) של משלוח יקר, ובעיות במכס.

פורסם
  • מחבר

לפני שאתם סתם משמיצים, בעבר הרחוק הם היו עושים משולחים רגילים פשוטים, אבל לאחר שהמון דברים נעלמו בדרך באשמת הדואר וכו, הם פשוט הגיעו למסקנה שזה לא משתלם, ולכן הם שולחים עם המשלוח היקר יותר ומעלה, אז כן תאספו כמה מוצרים ותזמינו זה הכי משתלם לכם ולחנות.

אתה צודק, זה מה שהוא (רוברט) רשם לי במייל כמה פעמים אבל לדעתי זה חרטה. אתה יודע למה? איביי (החברה שבבעלותה פייפל) לא מבטחים מוכרים ששולחים דברים מחוץ לארה"ב אם זה לא עם דואר EMS. ככה שגם אם הוא שלח עם PRIORITY זה לא עוזר לו נגד הלקוח. עצם זה שהוא לא במסגרת של איביי, עוד יותר מעיד על כך שהוא לא יהיה מוגן במצב כזה. מעבר לכך, ראיתי תלונות בפורום בארה"ב שטענו שהוא בכוונה שם מחירים לא מוצדקים על המשלוחים כדי להרוויח אקסטרה על הלקוחות. כלומר, אנשים קיבלו את החבילה והמחיר המוצהר ששולם בעבור המשלוח היה פחות ממה שהוא גבה. בנוסף, אתייחס למה שרשמתי למעלה בתחילת הפיסקה. גם אם אתה מזמין ממנו מלא דברים המשלוח יוצא אסטרונומי בצורה לא משתלמת. לדעתי, הוא יודע את זה וזה בכוונה כדי להשאיר את מירב העסקאות בתוך ארה"ב.

פורסם

שוב זה שיקול שלו, אפשרי בהחלט שהוא לא "מקל" על הרוכשים מחוץ לארה"ב, אבל תאמין לי שראיתי מקרים ואני מבין למה, אף אחד משני הצדדים לא מרוויח, אבל גם מצד בעל החנות, גם אם הוא שלח משהו במשלוח PRIORITY ובאמת זה לא מעניין אותו (ולא צריך) אבל המוצר לא הגיע ללקוח, וזה לא אחד, ולא שניים ולא שלושה וכו, לא חושב שבעל חנות רוצה מוניטין כזה במיוחד לא החברה בארה"ב שאוהבים להיות כמה שיותר ישרים.

לגבי המשלוחים בחו"ל וכו, הרווח הוא לכאן ולכאן, מוצדק או לא, את זה אתה תחליט בהתאם אם לרכוש מהחנות או לא לרכוש, עובדדתי היא החנות הגדולה ובין הזולות שקיימות. אני אישית נהנה מאחלה שירות (גם במקרים של החלפה או נזק) ומוכן לספוג את העלויות של המשלוח, שוב זה במקרה שלי ואני לא בא להפוך את הדיון לוויכוח בנושא, רק מציג עובדות. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אני עובד חזק עכשיו על התכנון של הקירור מים. התכנון שלו עלול לשנות לי את אורכי הכבלים במארז אז אני נאלץ "להתקע" על זה.

בכל, מקרה סוף סוף התחלתי להבין מה עושה כל חלק באתר של קולנס שככל הנראה ממנו אזמין רזבואר ואת שאר החלקים (אם הרעיון באמת יהיה מוצלח).

אז זה התכנון הראשון ה"רציני":

r4_lc.jpg

יש עוד רעיון שיכול להיות יותר מוצלח...

watercooling1.jpg

רזבואר 60 על 80 מ"מ + בסיס למשאבה PMP 400 של קולנס + ברקט שיחבר את החלק העליון של המיכל לרדיאטור:

cov-rp400_rev2_p2-700x700.jpg

פורסם

יש את ה-X-RES של EK, אני בונה עליו לעצמי.

אתה חושב שיספיק לך GTS למעבד ולכרטיס? יכנס שם GTX?

ציור מואד מושקע עשית לקירור מים, אני הרוב עושה על נייר (כן, עוד משתמשים בזה) או בצייר. דרכים לא מדוייקות בעליל.

אתה בונה על חלקי קולאנס באופן כללי?

פורסם

אתה מסתכל על pmp 400 של koolcane? יש משאבות טובות יותר בתמחור שלה. גם מבחינת head preasure וה flow rate וגם מבחינת restriction. ה MCP35X נמכרת כרגע אצל גארי ב-85. אם אתה מדבר גם על התוספת של ה top והרזביור גם בתחום הזה אתה יכול לצאת עם פחות מ-150 דולר ועם משהו יעיל יותר.

פורסם

D5 / 655 ללא טופ עולה בערך 80 דולר. טופ EK עולה 85 דולר.

שקטה יותר, חזקה יותר ואמינה.

אמנם ה-35X קומפקטית ו-PWM. והיא תואמת טופים DDC. ככה שאתה יכול להשתמש ב-X-RES ל-DDC בשבילה.

פורסם
  • מחבר

אני צריך קומבו של משאבה + רז שיתפס על הרדיאטור עם הברקטים האלה. שאני מסתכל על מה שקולנס מוכרים אז נראה שיש בעיה. יש להם ברקטים שנועדו להתפס במרווח של 140 מ"מ אבל זה מיועד להתקנה של מיכל בלי משאבה:

bkt-tk140f_p2-700x700.jpg

שאתה קונה את הבסיס למשאבה יש לו ברקט אבל זה ברקט שמגיע עד למרווח של 120-125 מ"מ. זאת כנראה גם הסיבה שבתמונה למעלה (עם המיכל שתפוס באמצע הרדיאטור) לא כולל איתו את המשאבה. הרדיאטור שבתמונה שם הוא 420 מ"מ (כלומר נועד למאווררים 140 מ"מ).

אני אוכל את הראש עם החלקים, התמונות וההסברים באתר של קולנס וגם EK ממש גרועים. אתה לא מבין מה אתה קונה וזה ממש מייאש. :\

פורסם

למה? EK UNI HOLDER ועם ה-X-RES מגיעים תופסנים.

אפשר גם UN DESIGN שיש להם דברים טובים לפתרונות משאבות ורדיאטורים.

אם אתה צריך תמיכה והסברים אני אשמח לנסות לעזור בפרטי

פורסם

רק לי כל המשאבות האלו מזכירות לי דבר כזה:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים