פורסם 2012 באוקטובר 2213 שנים מחבר אמממ כן אני זוכר שקראתי בלוג שלך על זה. אני הולך לבדוק. עריכה: אין להם משהו אטרקטיבי. בלוק אחד שנראה סבבה אבל מתאים רק ל 1366.
פורסם 2012 באוקטובר 2213 שנים יוצא 80$ כולל משלוח. D: רק בלוק?! ??? לא יכול להיות.. אני גם שם עין על הרייסטורם, נראה ממש טוב, ובקיט מגיעים LEDים שמשדרגים את המראה שלו.. אחלה תמורה למחיר (אם הוא לא עולה לבד 80$) אהה, רגע, המשלוח עלה יותר מהבלוק? הגיוני פתאום
פורסם 2012 באוקטובר 2213 שנים מחבר 60$ + 20$ משלוח. הסתכלתי בעוד אתרים וזה בערך המחיר. שלחתי למוכר הודעה אם הוא יכול להתפשר קצת על המשלוח כי זה בא בקופסא מאד קטנה.
פורסם 2012 באוקטובר 2213 שנים בדקת בSIDEWINDER? שם הבלוק עולה 50$, ואם גארי יסכים לשלוח לך אותו בFIRST CLASS זה יצא לך הרבה יותר זול
פורסם 2012 באוקטובר 2213 שנים מחבר 20$ זה ב FIRST CLASS חחח :\ הכנתי סכמה חדשה בפוטושופ אבל משהו לא נכון בה אז אני עדיין עובד על זה. אני כרגע חושב להעיף לחלוטין את הביי 5 ורבע. אם אני לא הולך לשים שם רזרבואר אין לזה שימוש וזה מפריע לי לשים רזרבואר בקבוק. ארקדור: צודק, שכחתי לבדוק שם! אשלח לו מייל, אם הוא מסכים ב 60$ כולל משלוח, אקנה ממנו. תודה על העזרה. *** נראה שאין את הבלוק במלאי בסיידווינדר. זה לא נותן להוסיף לעגלה: http://www.sidewindercomputers.com/racpuwai.html יש לי הרושם שברגע שזה יחזור למלאי, המחיר יזנק חזרה למעלה. :\ עריכה: ההוא מאיביי חזר אליי, הוריד את מחיר המשלוח ל 15$ ורשם משהו על 25% הנחה.
פורסם 2012 באוקטובר 2213 שנים שלח לו מייל,הוא מוכר אותם כמו לחמניות, יש סיכוי שהוא יקבל מלאי ממש בקרוב. אין לך מה להפסיד לדעתי.
פורסם 2012 באוקטובר 2213 שנים מחבר יפ, אין מה להפסיד אני תיכף שולח לו ובמקביל נראה איזה מחיר אני יכול לסגור עם ההוא מאיביי. שאלתי אותו גם לגבי הבלוק 680 של XSPC, אם זה מתאים ל 670 FTW והוא אומר בוודאות שכן, כי יש לו את הכרטיס הזה מותקן עם הבלוק הזה.
פורסם 2012 באוקטובר 2213 שנים נראה שעשו את אותו טריק כמו בסדרת ה580/570, PCB זהה, וכך גם חוסכים בעלויות התכנון והייצור. כנ"ל לגבי הבלוקים - משמשים את 2 הדגמים.בכל מקרה, הייתי בודק לפי הדגם הספציפי של הכרטיס באתר היצרן.
פורסם 2012 באוקטובר 2213 שנים מחבר כנראה. אני מאד מבסוט שקניתי את הכרטיס הזה ולא 680 רגיל. גם סוף סוף הופיעה באיביי פלטה אחורית תואמת במחיר נורמלי אז הזמנתי.
פורסם 2012 באוקטובר 2213 שנים ודאי, ה-FTW מגיע עם PCB של 680 רפרנס ובקשר לפלטה, אני מעדיף את אלו של EK, של EVGA מחוררות מדי
פורסם 2012 באוקטובר 2213 שנים מחבר אממ, כן חשבתי על פלטה של EK אבל אמרתי הפלטה של EVGA בטח תעבוד כמעט עם כל בלוק. אני גם יכול יחסית בקלות למחוק את הטקסט שיש עליה ולתת לה מראה יותר "נקי".
פורסם 2012 באוקטובר 2213 שנים הם הוציאו חדשות של ה-CSQ ~_~http://www.ekwb.com/shop/blocks/vga-blocks/fc-backplates/ek-fc680-gtx-backplate-black-csq.html
פורסם 2012 באוקטובר 2213 שנים כן, CSQ זה "You love it or hate it" אני באופן אישי אוהב.רק שתדע שהם נראים הרבה יותר טוב בוידאו \ מציאותגם אני לא התלהבתי כשהם הוציאו אותם לראשונה. אבל שראיתי כמה ביקורות וידאו הם נראו הרבה יותר טוב. עיצוב זורם יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.