עבור לתוכן

איך לגרום לגוגל להפסיק לעקוב אחרי - ביוטיוב?

Featured Replies

פורסם

אני לא מעוניין להיות מחובר ליוטיוב עם המשתמש של המייל הפרטי שלי, וגוגל אפילו לא שואלים אותנו. איך אני מפסיק את זה :pissed:

פורסם

מצטרף לשאלה. זה חירפן אותי מאוד בהתחלה, נותן תחושה לא נעימה שעוקבים אחריך, בייחוד כשהוא מתאים לך סרטונים לפי צפיות קודמות :shiver: .

אני יודע שבכרום במצב אינקוגניטו זה לא קורה, אבל אי אפשר ככה כל הזמן. לא מצאתי דרך לבטל את זה בהגדרות.

אני חושב שהם מאוד מאוד רוצים שתפתח חשבון גוגל... :pissed:

פורסם

אפשר למחוק את המשתמש ביוטיוב, לחץ על המשתמש שלך ואז settings, ואז מתחת למייל שלך יש advance ושם תוכל לסגור את החשבון

פורסם

היית מת, זה למי שיש ג'ימייל ואין חשבון גוגל\יוטיוב. התנתקות משם משמעה התנתקות מג'ימייל. התחברות חזרה לג'ימייל, משמעה התחברות חזרה ליוטיוב :angryfire::pissed:

תודה רבה על הניסיון בכל אופן...

פורסם

YouTube הוא חלק אינטגרלי מגוגל.

נראה לי שאי אפשר להחליף משתמשים בין השירותים של גוגל, בלי לצאת ממנו.

פורסם

אפשר, היה לי שם משתמש שיצרתי בטעות עם שם מטומטם שרציתי להגיב לאיזה סרטון, חשבתי שזה תקף רק לאותה תגובה אבל זה נהיה שם המשתמש שלי ב-youtube.

רציתי כמובן להחליף את שם המשתמש אבל את זה לא ניתן לעשות, מה שעשיתי זה מחיקת המשתמש ביוטיוב ויצירת משתמש חדש שמקושר לאותו מייל.

בכל מקרה אפשר למחוק את המשתמש של יוטיוב בנפרד.

פורסם

לא התבטאתי מספיק טוב אולי. אין לי משתמש יוטיוב, ואני גם לא רוצה. אבל הוא קושר אותי למייל בכוח. אין ברירה כנראה...

פורסם

באמת קטע מעצבן...

מקווה שלמישהו יש פתרון לסוגיה....

תודה רבה!

פורסם

האופציה הכי פשוטה שאני יכולה לחשוב עליה, פשוט תעבוד עם שני דפדפנים שונים. רצוי כמובן שכרום לא יהיה אחד מהם :)

אבל על זה בטח כבר חשבת.

אשמח לשמוע משהו טוב יותר או אף איך להתחמק מהמעקב כאשר אני עובדת תחת אנדרואיד (בדיחה טובה, מה?).

פורסם

זה ממש מתריד הסרטונים שזה מוצא לי. אני נכנס לראות סרטונים שלא קשורים, פתאום זה מביא לי קישור בצד לשירים מתקופות מאוד אפלות בחיים שלי. דברים שאני די בטוח שחיפשתי עוד בתקופה שגוגל כביכול היו פחות "האח הגדול". אני כלל לא רוצה לדעת איזה מידע יש לגוגל עלי.

פורסם

כל הבלאגן הזה בשביל שלא יתאימו לי תוצאות ויראו לי באופן מצמרר שהם יודעיל עליי הכל?

אוף גוגל, הצעת לנו כאלה שירותים מועלים ונוחים, ועכשיו את מחזיקה את כולנו בביצים :'(

פורסם

היי דוד,

באמת חשבת שהם עושים את זה לשם שמיים?

לפחות ב- PC קל יותר להתחכם להם,

באנדרואיד זה הרבה יותר גרוע.

מצד שני מה עדיף, אפל?

פורסם

אני כלל לא בטוח שקל להתחכם ולברוח מהם, כאמור יש להם מידע *שלא* אמור היה להיות להם עלי.

בנוסף שמאוד קשה לשמור לאורך זמן על בידול בין דברים רגישים לגוגל (במיוחד אם הוא דף הבית).

פעם ראיתי את מייקרוסופ כמקור הרוע בעולם ואת גוגל כאביר על הסוס הלבן, חברת עמחה בשביל החבר'ה..

לצערי, בשנים האחרונות התבדתי.. לטעמי גוגל היא השטן, יחד, עם הפייסבוק ולאט, לאט אני מנסה לעבור מגוגל לחברות אחרות..

הבעיה שגוגל ממש טובים במה שהם עושים..

פורסם

בוא נגיד:

גוגל מרגלת אחריך בצורה מצמררת ונותנת לך מגוון שירותים חדשניים ואיכותיים מאוד. וכמעט הכל בחינם.

מיקרוסופט מרגלת אחריך פה ושם, מוציאה מוצרים טובים לפעמים, והמון מוצרים בינוניים ומטה, כופה את עצמה עלינו דרך משרד החינוך (שמקבל ווינדוס במחירים מאוד מאוד נמוכים, בשביל להרגיל את הילדים לווינדוס), ותמיד בפיגור של כמה שנים מאחורי המתחרים. ועל זה הם עוד לוקחים כסף. :facepalm:

שמע, בהרבה מקרים עדיף גוגל. רק שזה מתחיל להרגיש קצת לא נעים.

אבל אל תדאג, אמנם גוגל מחזיקה אותנו בביצים, אבל גם אנחנו מחזיקים אותה בביצים. במידת הצורך רבים יעברו למנועי חיפוש אחרים (כמו בינג הזוועתי).

אבל גוגל לא טיפשים. הם יודעים איך לאזן בין מאוויהם לכוח ולשליטה, ובין להיות לפני כולם ולתת ללקוח את מה שהוא רוצה. כי אם לא... :behead:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים