פורסם 2012 באוגוסט 1613 שנים מחבר אוקי, עדכון מחירים ראשון:שחור\טיטניום - 530 כולל משלוח עד הבית.לבן - 540 ש"ח כולל משלוח עד הבית.יבדק גם איסוף עצמי. אאל"ט משלוח עד הבית עולה מינימום של 35-40 שקלים.תגידו מה דעתכם.
פורסם 2012 באוגוסט 1613 שנים מחבר סניפים של TMS. יש להם בנתניה (באותו רחוב של סידי לוג), בראשון לציון וירושלים.
פורסם 2012 באוגוסט 1613 שנים מחבר עדיין לא ידידי, עדיין לא. בכל מקרה כרגע יש במלאי רק שחור ולבן. טיטניום הם יצטרכו להזמין.
פורסם 2012 באוגוסט 1613 שנים הנחה יפה, אם כי אני בטוח שבכמות כזאת אפשר לדחוף עוד למטה אבל כל הכבוד! מה התנאי תשלום נכון לעכשיו?
פורסם 2012 באוגוסט 1613 שנים מחבר הדיבור היה על מזומן אבל אין לי את כל הפרטים כרגע. אני קודם רוצה שנגיע למחיר שהחברים בקבוצה באמת מוכנים לשלם.
פורסם 2012 באוגוסט 1613 שנים אוקי, עדכון מחירים ראשון: שחור\טיטניום - 530 + משלוח חינם עד הבית. לבן - 540 ש"ח + משלוח חינם עד הבית. יבדק גם איסוף עצמי. אאל"ט משלוח עד הבית עולה מינימום של 35-40 שקלים. תגידו מה דעתכם. מכיוון שברור שהמשלוח מגולם במחיר הנ"ל והוא אינו "משלוח חינם עד הבית", אני שמח שציינת שתבדק גם אפשרות לאיסוף עצמי. ברוח הודעותיי הקודמות - המחיר יקר מידי לטעמי, מה גם שמדובר בהצעה ראשונית. מסכים עם theolord, אפשר בהחלט לשפר את ההצעה ולהוריד את המחיר.אבל ללא קשר - עדי, כל הכבוד על ההשקעה.
פורסם 2012 באוגוסט 1613 שנים אצטרף לרכישה רק במידה ומגיעים למחיר של 450 ש"ח באיסוף עצמי.טיטניום.שקלתם לכלול גם את ה-R3 ברכישה הקבוצתית? נראה לי שהספק ישמח להיפטר מהדור הקודם על הדרך
פורסם 2012 באוגוסט 1613 שנים מחבר אצטרף לרכישה רק במידה ומגיעים למחיר של 450 ש"ח באיסוף עצמי.טיטניום.שקלתם לכלול גם את ה-R3 ברכישה הקבוצתית? נראה לי שהספק ישמח להיפטר מהדור הקודם על הדרךאפשרי אבל אם זה לא יהיה בהפרש מחיר משמעותי מה R4, לא נראה לי שיהיה ביקוש. אני חושב שהכי קל להיפטר ממלאי של R3 באמצעות קומבו עם ספק כח טוב ולווא דווקא רק בקניית מחשב חדש.
פורסם 2012 באוגוסט 1613 שנים תנסה להוריד אותם מ 500 ויהיה מצויןועכשיו עזוב תצבע, יש\יהיה להם מארזים עם חלונות בצד?
פורסם 2012 באוגוסט 1613 שנים מחבר תנסה להוריד אותם מ 500 ויהיה מצויןועכשיו עזוב תצבע, יש\יהיה להם מארזים עם חלונות בצד?לא. אבל זה פחות חשוב כי פרקטל התחילו למכור בנפרד פאנל עם חלון ל R3 ולדעתי גם ל R4 יהיה, אז מקסימום תוכל לרכוש בשלב מאוחר יותר זה לא אמור להיות יקר, להיפך בניו-אגג ראיתי שגובים פחות עבור הגרסה עם החלון.אגב יש דבר יותר יפה ויותר קל שאפשר לעשות (פלקסי-גלאס שנראה הרבה יותר מקצועי מחלון). אפתח על זה אשכול בקרוב.
פורסם 2012 באוגוסט 1613 שנים אתה צודק אבל בכל זאת אני מעדיף את המקורי בכל מקרה אני מחכה לעוד התפתחויות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.