עבור לתוכן

סימון טקסט בכרום

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

במה זה שונה מהתוסף שהצגתי קודם? (חוץ מזה שהוא מוכיח שיש הרבה יותר מ-700 אנשים שצריכים את זה..)

ו-OR2OOO, אם אתה לא מתרגל לדברים האלה אז כנראה שהבעיות האלה לא רלוונטיות אליך.

במקרה שלי אם תוסיף לי עכשיו כפתור מיותר בתחילת ה-bookmarks toolbar שלי, אני אמצע את עצמי נכנס כל הזמן ל-HWzone למשל במקום לפייסבוק. כי כבר הרבה זמן שהכפתורים של שניהם נמצאים במקומות קבועים, ואם תזיז לי אותם - אני אלחץ על הכפתורים הלא נכונים.

• תגובות 46
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה לא שאני לא מתרגל, אבל שאני עם עברית ואז עם אנגלית הדברים מתערבבים...

פורסם

במה זה שונה מהתוסף שהצגתי קודם? (חוץ מזה שהוא מוכיח שיש הרבה יותר מ-700 אנשים שצריכים את זה..)

לא יודע - במה זה שונה ממה שאתה מחפש?

פורסם
  • מחבר

כתבתי במה זה שונה - גם אחרי התקנת התוסף הזה, אני עדיין לא יכול לשים את הכפתור בקצה החלון כי המקום הזה שמור משום מה לכפתור ה-settings של הדפדפן. זה כופה עליי לשים אותו "איפשהו באמצע" ולכן אני שוב חוזר לנקודת ההתחלה (כמעט) והיא שצריך כל הזמן "לחפש אותו" עם העיניים.

פורסם

אני ממליץ על עבודה עם קיצורי מקשים עם המקלדת.

זה מאוד נוח וגם לא צריך להסתכל (כי מתרגלים).

בשביל לסגור טאב אחד - CTRL+W.

פורסם
  • מחבר

אתה לא מחדש לי כלום.. אבל אם משהו מפריע לי אז כנראה שככה אני רגיל וככה אני רוצה להיות רגיל. אם הדפדפן לא מאפשר לי לעשות את זה, יש לי שתי אפשרויות: א. להתרגל מחדש; ב. לעבור לדפדפן שכן מאפשר לי.

בינתיים בחרתי באופציה ב'.

פורסם

האמת שגם לי ממש הפריע העניין עם הסימון טקסט, חשבתי שאני היחיד בעולם. :lol:

בטאבים באמת מעצבן אם אתה רוצה לסגור את החלון כשיש הרבה טאבים פתוחים, אבל התרגלתי לCTRL+W.

בכל מקרה, אם יהיה פתרון לסימון טקסט הנוראי זה יהיה נחמד

פורסם

לא שמתי לב לסימון טקסט עד עכשיו, אבל עכשיו שהעלתם את זה, זה התחיל קצת להציק לי...

אז כן, מעקב :D

פורסם

ומה עם הבעיה היותר מציקה של שגיעות הרבות שיש בכרום כמו שגעות TIMEOUT ובגלל זה לא ניתן לפתוח את FACEBOK ועוד כמה אתרים לזה יש פתרון זה מעצבין הרבה יותר

פורסם

זה לא רק אצליך זה ניראה לי באג בכרום החדש אלה יש את זה גם בגרסאות ישנות יותר ואז אין לי מוסג מה הבעיה ובכלל איך לתקין אותה משהו יכול לעזור בבקשה כול השגיעות האלה זה מעצבין ברמות

פורסם

גם אני חזרתי לפיירפוקס בגלל שמשום מה דפקו את כרום בגירסה האחרונה.

הסימון של הטקסט בכרום תמיד היה דפוק לעומת פיירפוקס, בגירסאות הישנות יותר הכרום תמיד מדלג על האות האחרונה של המילה שרצית לסמן ואז אם היית מושך את העכבר עוד קצת אז הוא היה מסמן את המילים אחרי אבל הם שינו את זה לפני מה שראיתי בגירסאות המאוחרות יותר.

בפיירפוקס הכל מצויין חוץ מהעובדה שהוא זוחל לעומת כרום.

ולגבי החיפוש בשורת הכתובת אני דווקא מת על החיפוש משורת הכתובת של כרום, בפיירפוקס החיפוש דרך שורת הכתובת ממש איטית וחייב להשתמש בסרגל חיפוש מיוחד.

פורסם

כמו שאמרתי, גם לי אין בעיות טעינה בכרום.

פורסם
  • מחבר

ולגבי החיפוש בשורת הכתובת אני דווקא מת על החיפוש משורת הכתובת של כרום, בפיירפוקס החיפוש דרך שורת הכתובת ממש איטית וחייב להשתמש בסרגל חיפוש מיוחד.

החיפוש הזה בכרום הטריד אותי ממש. אבל ממש.

בתיבה הנפרדת בפיירפוקס יש לך הרבה יותר שליטה וגמישות.

אתה יכול לעמוד על התיבה ועם ctrl+z לחזור לחיפושים האחרונים שלך.

אתה יכול לראות בכל רגע נתון מה היה החיפוש האחרון שלך, לעדכן אותו ולעשות אחד חדש.

אתה יכול אפילו להשתמש בו בתור סוג של "notepad" אם בא לך.

חסרונות? לא מצליח לחשוב על כלום..

יתרונות לחיפוש בכרום? אממ.. וואלה, לא מצליח לחשוב על כלום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים