עבור לתוכן

האנטיוירוס ZoneAlarm של צ'ק פוינט, מעתה בחינם

Featured Replies

פורסם

אם עד עכשיו השתמשתם באנטיוירוסים החינמיים של AVG או AVAST או microsoft security essentials, הגיע הזמן להחליף אותם.

צ'ק פוינט פתחו את האנטיוירוס שלהם (טוב לא בדיוק שלהם, אבל בלי ספויילרים) להורדה חינם.

הפרטים המלאים כאן

http://www.turovsky.co.il/2012/06/check-point-zone-alarm.html

• תגובות 36
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
אבל היום נגמר הסיפור של מיקרוסופט כי חברת Check Point....

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני מבין את הלוייאליות לחברה שעבדת בה - אבל אתה חי בסרט.

פורסם
  • מחבר

אחח עומרי עומרי... חד, מועיל ואינפורמטיבי כרגיל :D

עכשיו תסביר. אגב מה הקשר אם עבדתי שמה לבין כל מה שהסברתי על המוצר וזה שמוצר ענק, חלקו הפך חינמי.

פורסם

אכן כותרת אידיוטית למדי, וגם ההודעה, ויסלח לי אלכס. :)

פורסם
  • מחבר
:)
פורסם

לפי אלכס- המתחרה העיקרית בשוק האנטי ווירוס החינמי

פורסם

איזו כותרת היית נותן? :)

עניינית ואובייקטיבית, שלא מערבת את דעתך האישית והלא מבוססת לגבי עדיפותה של התוכנה של צ'קפוינט על אלה של אחרות. :)

פורסם

נתחיל עם זה ש AVAST יותר מומלץ מהאנטי וירוס של MS, הוא מהיר יותר, הזיהוי שלו טוב יותר ויש בו יותר אפשרויות. לא ברור לי גם למה בחרת לדלג על AVIRA ושאר החברות שמאפשרות למשתמשים להשתמש באנטי וירוס שלהן בחינם.

פורסם

עכשיו תסביר

מה יש להסביר?

אם אתה אשכרה חושב שאיזו תוכנה מטופשת (צד-3 שצריך להוריד במיוחד) של חברה פיצפונת בשם צ'קפוינט מזיזה למיקרוסופט איזושהי ביצה - אתה הוזה :)

פורסם

באתר שלהם רשום שיש עדכון חתימות אוטומטי רק כל 24 שעות. אם אתה רוצה להיות מעודכן באופן תכוף יותר אתה צריך לעשות את זה ידנית

:kopfpatsch:

פורסם

באתר שלהם רשום שיש עדכון חתימות אוטומטי רק כל 24 שעות. אם אתה רוצה להיות מעודכן באופן תכוף יותר אתה צריך לעשות את זה ידנית

כן, אני ממש רוצה לעדכן אנטיוירוס כל 5 דקות.

פורסם

נכון, לא צריך. אבל זו מגבלה שעשויה לפגוע באבטחה של המחשב שלך, שכן אנטיוירוס ממוצע מתעדכן 3 פעמים ביום (סיכוי אפסי, אבל בכל זאת...)

פורסם

הגזמה פראית...אין סיבה לעדכן יותר מפעם ביום. ומצד שני, את זמן אלארם לא הייתי מתקין גם תמורת כסף, פולשנית, מציקה, מורגשת הגדרות של פורטים שהוקצו לשימושים מסוימים. אחרי מעבר בין המון חבילות חינמיות, אין כמו Avgבגרסאות החדשות

פורסם

לדעתי avira הכי פחות מציקה

avg מזכירה לי את norton,

כבדה לא ניתנת להסרה כמו שצריך

הרבה לחיצות בשביל לנטרל אותה באופן זמני

ובכלל מרגיש כאילו משתלטים לך על המחשב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים