פורסם 2013 ביוני 2012 שנים רגע, החלפת קישור? אני אנסה, את זה עוד לא ראיתי.בכל מקרה אפשר לעשות את זה עם טאסקר ודומיו, אבל זה סתם מסבך את העניין. נערך 2013 ביוני 2012 שנים על-ידי ToMeRv32
פורסם 2013 ביוני 2012 שנים כמובן, לפני שהגבתי פה אפילו.כולם עושים את אותה הפעולה - קיצור דרך לתפריט שממנו אפשר להפעיל את ה2G בלבד.כמו שנאמר גוגל כנראה אוסרת ליצור קיצור דרך שמפעיל ישירות את ההגדרה.בכל מקרה אפשר לסיים את הדיון על זה.זה http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=739530&page=178ככל הנראה מבצע את זה ישירות.
פורסם 2013 ביוני 2612 שנים מישהו יכול להמליץ לי על נגן וידאו טוב במנגן כמה שיותר פורמטים ? יש לי נקסוס 4 ומשום מה הוא לא מנגן קובץ WMV פשוט.
פורסם 2013 ביוני 2612 שנים DicePlayer מעולה. הוא גם קורא כתוביות בעברית אם זה חשוב למישהו.אני משתמש בMX Player (החינמי), ועם חוסם פרסומות אין אפילו פרסומות.(AdAway, שצריך בWhitelist להוסיף cdn.adf.ly ו adf.ly אם יוצא לך להוריד דרך אתרים שמשתמשים באתר הזה.)לא יודע אם הוא קורא WMV, אבל שווה ניסיון.
פורסם 2013 ביוני 2712 שנים גם אני מעדיף את ה MX player. בינתיים, לא נתקלתי במשהו שהוא לא ניגן.המינוס היחיד שבכתוביות בעברית הוא מציג את הנקודה (וסימנים אחרים) של סוף משפט בתחילת משפט. אבל לא נתקלתי בנגן שעושה את זה כמו שצריך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.