פורסם 2013 במרץ 1312 שנים אתה צריך שהממשק של המכשיר יהיה בעבריתיש לי Atrix 2 של AT&T ואין עברית בבחירת השפות. מישהו ניסה לבדוק אם כל העסק עובד עם MoreLocal?
פורסם 2013 במרץ 1312 שנים פתרון כאן - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=556296.msg4742639#msg4742639
פורסם 2013 במרץ 1312 שנים מסכים, עקום אבל כרגע היחיד שיש... מעצבן שגוגל לא נתנה למשתמש את האופציה לבחור שפה באפליקציות.
פורסם 2013 במרץ 1312 שנים אני לא מבין למה זה בכלל מעניין אתכם.. מה יש שם שאין בוויז? לעומת זאת בוויז יש מלא דברים שאין שם.. אז..
פורסם 2013 במרץ 1312 שנים WAZE הגזימו עם כמות הפרסומות, ואני מאמין שבעתיד זה יהיה יותר גרוע. תמיד טוב שיש תחליף זמין.
פורסם 2013 במרץ 1312 שנים היתרונות כמו שאני רואה אותםMAPS+ממשק+חיפוש עובד יותר טוב (ממה שאני ראיתי לפחות)+המציאת מיקום יותר מהירה אצלי (SGS2) מאשר בוויזWAZE++++מידע בזמן אמת
פורסם 2013 במרץ 1312 שנים MAPS+חיפוש עובד יותר טוב (ממה שאני ראיתי לפחות)אני לא ניסיתי את זה אבל זה בדיוק הפוך מההיגיון.וויז יודע לחפש ב:א. מאגר הנתונים שלו, שכולל מלבד הרחובות כמובן גם שמות של נקודות ענייןב. מאגר נתונים של דפי זהבג. חיפוש בגוגל!קרה לי כבר לא פעם ולא פעמיים שחיפשתי מקום מסויים באמצעות השם המסחרי שלו, ואם החיפוש בטאב הרגיל לא עבד אז פשוט עברתי לטאב של דפי זהב/גוגל ומשם וויז ידע לבד בדיוק לאן להגיע.איך מתבצע החיפוש בגוגל מפס?
פורסם 2013 במרץ 1312 שנים החיפוש של גוגל בוויז לא עובד באותה רמה כמו החיפוש בMAPSשוב, לא יצא לי יותר מדי ומה שרשמתי זה מה ששמתי לב בלי בדיקות מדוקדקות יותר מדיעכשיו אחרי שעשיתי נסיעה עם MAPS שמתי לב שאם מחפשים רחוב+מס בית החיפוש לפעמים לא מצליח (נתקע על חיפוש)
פורסם 2013 במרץ 1312 שנים מצטרף להצקות הפרסומיות של וייז. גוגל אומר לך לאיזה רחוב לפנות? זה תכונה שחסרה לי בWAZE.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.