פורסם 2013 במרץ 1212 שנים SWEET JESUS!!!סוף סוף ניווט מובנה באנדרואיד שעובד טוב ועובד בישראל. וואו, איזו התלהבות.... בשביל מה אתה צריך את זה בכלל שאתה כלכך רוטט מהתרגשות?
פורסם 2013 במרץ 1212 שנים עדיין לא הבנתי מה השתנה, מאז שיש לי את הטלפון שלי אני משתמש בגוגל מאפס לניווט(בין היתר, יותר עם וייז) הייתי לוחץ על חיפוש ואז על ניווט וזהו.
פורסם 2013 במרץ 1212 שנים עדיין לא הבנתי מה השתנה, מאז שיש לי את הטלפון שלי אני משתמש בגוגל מאפס לניווט(בין היתר, יותר עם וייז) הייתי לוחץ על חיפוש ואז על ניווט וזהו.זה היה קיים אבל לא בגרסאות רשמיות של התוכנה ולא בעברית
פורסם 2013 במרץ 1212 שנים מחבר מעצבן שמערכת ההפעלה צריכה להיות בעברית כדי שהמפות יהיו בעברית "מלאה"מצאתי פתרון -https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wiirecords.localizedappsלבחור באפליקציית Navigationולהגדיר Language - heCountry - IL
פורסם 2013 במרץ 1212 שנים זה היה קיים אבל לא בגרסאות רשמיות של התוכנה ולא בעבריתכלומר, הקריינית היתה דוברת אנגלית ולא עברית? מה זה גירסה רשמית?(אני משתמש סימביאן, אז אלו באמת תהיות, לא סרקזם או משהו)דרך אגב, אירוני משהו, אבל אתמול סוף סוף נוספו לראשונה מפות של ישראל באפליקצית המפות של סימביאן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.