עבור לתוכן

אפליקציות מומלצות לאנדרואיד

Featured Replies

פורסם

אריק,

דווקא אצלי החיזוי ממש לא להיט ואני משתמש בה כבר הרבה הרבה זמן. הגדרת שהיא תלמד מהג'ימייל/פייסבוק גם?

תחת איזה מצב היא? שאתה מקליד מהיר או מדויק? שרווח יכניס השלמה או חיזוי או שקר כלשהו?

חביבי, תעדכן גירסה.

ההגדרה המודגשת זה משהו שקיים בגירסאות ישנות, ולא בחדשות. מוכיח שאתה משתמש בגירסה ישנה. תעדכן.

חוץ מזה, השאלות ששאלת בכלל לא רלוונטיות לרמת החיזוי אלא פשוט לאופן השימוש האינדבידואלי.. אצלי זה מוגדר שרווח תמיד יכניס חיזוי ולא רק ישלים את המילה, כי המון פעמים המילה הבאה זה בדיוק מה שאני רוצה לכתוב - ואז אני יכול להשלים משפטים שלמים בלי ללחוץ על שום אות - רק ללחוץ על רווח ולהוסיף מילים.

• תגובות 1.7k
  • צפיות 444k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ואני הגדרתי רווח כי החיזוי למילים הבאות אצלי לא משהו.

פורסם

אני הגדרתי רווח כרווח כי אם אני רוצה את החיזוי אני פשוט לוחץ עליו.

פורסם

כנ"ל ^

בנוסף נכנעתי היום וקניתי את swiftkey גם בגרסאת הטאבלט

(למרות שעדיין אני חושב שזה אותו מוצר ולא צריכה להיות הפרדה, אבל זה היה סה"כ 7.5 ש"ח אז יאללה...)

פורסם

אני לא לגמרי מבין מה הswiftkey החדשה יודעת לעשות שהkii לא יודעת...

פורסם

אני משתמש בkii מאז שפירסמו אותה פה בזון, והיא לא קרסה לי אפילו פעם אחת. וכן - אני מעדכן כל פעם שיוצא לה עידכון.

פורסם

זה?? אוי...

לפי הוידאו הזה, זאת אולי המקלדת הכי מכוערת והכי לא אינטואטיבית שיצא לי לראות.

פורסם

הייתי עם הKii. הבעיה הגדולה (שקיימת גם במקלדת הרגילה!!!) היא שכשכותבים ממש מהר לאחר ששולחים (כמו שקורה בוואטסאפ למשל) הטקסט מההודעה הקודמת מועתק שוב לחדשה ואז יש כפילות.

זה בלתי נסבל. בסוויפטקיי אי אפשר לכתוב כל כך מהר, זה נוח ומונע באגים.

בנוסף בסוויפטקיי דאגו ליצור שכבה שנייה של סמלים על האותיות כמו שצריך גם בעברית.

ובנוסף, הדרך שבה מחליפים שפה..

אני נותן לזה להשלים לי אוטומטית, זה מאיץ את הכתיבה ברמות מטורפות ובשביל כמה פאשלות פה ושם אני לוקח את הסיכון.

בהתחלה זה מעצבן אבל נותנים לזה ללמוד את המילים שאתה משתמש בהן וגם מילים שזה לא מכיר.

קטע בעייתי זה כל ה: ש, כ, ה, כש, ו וכו',

שבאנגלית הם הרי מילים עצמאיות ובעברית מחוברות למילה, והמילון לא מכיר את רובן.

פורסם

אין לי מושג למה התכוונת במשפט הראשון שלך לגבי הכתיבה המהירה, משהו כזה לא קרה לי בחיים.. אני גם לא מבין למה אתה כותב שבסוויפטקי אי אפשר לכתוב מהר, אני כותב שם ממש מהר..

מסכים לגבי הפיסקה השניה, החיזוי האוטומטי גאוני וחוסך לי לפעמים משפטים שלמים בקטע מטורף. כל נושא ה ש,כש,ה וכו' אכן מעצבן, אבל לא בגלל שסוויפטקי לא מכיר את זה (כי הוא דווקא כן מכיר) אלא בגלל בעיה אחרת - הוא מתנהג כמו באנגלית, ועושה רווח בין "מילת החיבור" לכאורה הזאת ובין המילה הרגילה. לדוגמה, אם תנסה לכתוב "כשהתחברתי" הוא ינסה לתקן אותך ל"כש התחברתי", כי את המילה "התחברתי" הוא מכיר, ואת החיבור "כש" הוא מכיר, אבל את ה"מילה" המאוחדת "כשהתחברתי" הוא לא.. ולכן הוא מתקן אותך. מצד שני, אחרי שתתקן אותו פעם אחת הוא כבר ילמד.

אם היה לי כוח הייתי מדווח על זה ואולי אפילו זה היה מתוקן (בסך הכל צריך לקבוע שבעברית הוא לא צריך לעשות רווח בין מילת הקישור ובין המילה עצמה, לא אמור להיות בעייתי לדעתי), אבל אני מתעצל..

פורסם

ב Whatsapp למשל אם אתה שולח מילה וישר אחרי זה מתחיל לכתוב, המילה שלחת מועתקת שוב אל שורת הפלט.

ממש מעצבן.

פורסם

בדיוק לשניכם.

זה קורה רק בוואטסאפ? לא יצא לי לבדוק בדברים אחרים.

בכל מקרה,

אני אפילו מצליח מדי פעם לכתוב משפטים שלמים בלי להסתכל על הפלאפון. זה בכלל מדהים!

פורסם

אם היה לי כוח הייתי מדווח על זה ואולי אפילו זה היה מתוקן (בסך הכל צריך לקבוע שבעברית הוא לא צריך לעשות רווח בין מילת הקישור ובין המילה עצמה, לא אמור להיות בעייתי לדעתי), אבל אני מתעצל..

זה קצת עבודה כי זה אומר שהוא צריך להוסיף לכל לכל מילה האם היא מילת קישור או מילה רגילה ולהתחיל להוסיף התנהגויות מיוחדות לפי סוג המילה, יותר פשוט זה להוסיף את המילה יחד עם המילת קישור כמילה נפרדת..

חוץ מזה שאני לא זוכר שיצא לי לראות שהוא מתקן ל"כש התחברתי".. הוא לא מכיר את כל המילים אבל אני לא זוכר שהוא ניסה לשים לי רווח..

זה קורה רק בוואטסאפ? לא יצא לי לבדוק בדברים אחרים.

לי זה לא קורה בוואטסאפ אבל כן קורה באתר מובייל של פייסבוק (אני לא משתמש בתוכנה כי משום מה מאז שהם עידכנו אותה לנייטיב היא לא מצליחה להתחבר לי..).

פורסם

ב Whatsapp למשל אם אתה שולח מילה וישר אחרי זה מתחיל לכתוב, המילה שלחת מועתקת שוב אל שורת הפלט.

ממש מעצבן.

לא יודע, זה לא קרה לי בחיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים